edy_wheazel Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Eu m-aș declara satisfăcut dacă ar fi măcar cuantificabil. Fiecare il cuantifica dupa propriu "standard" cu propriile unitati de masura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 (edited) Nu știu dacă continuai direcția sarcastică sau nu, e un lucru care se exprimă notoriu de dificil în scris. În caz că nu, subliniez că există o diferență dintre cuantificare (analiză cantitativă) și ierarhizare (punere în balanță). Cu atât mai mult când rapoartele identificate sunt vagi și dinamice (e.g. anul trecut îți plăcea mai mult Metallica decât Iron Maiden, anu' ăsta e invers.). Iar dacă "standardul" nu e comun, utilitatea sa e nulă, sfidează întreg scopul unui standard. Edited October 23, 2014 by FiveseveN Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Când se va putea măsura şi efectul placebo individual, în aceleaşi unităţi de măsură cu cele ale subiectului topicului ( oricare ar fi ăla ), atunci va fi întreg subiectul mai luminos ! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
edy_wheazel Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Nu știu dacă continuai direcția sarcastică sau nu... Raspunsul este "da". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts