www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Brandon

Newcomers
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

3 Neutral

About Brandon

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Baia Mare

Other Information

 • Band
  Ecou
 • Gear
  Axiom pro 49 - Macbook Pro
  Fender Jaguar

Recent Profile Visitors

1,101 profile views
 1. Brandon

  vând 10 pedale chitara

  Ce sursă e? (Firmă, model)
 2. Salutare, după cum spune titlul, aș vrea să cumpăr un Vox AC 15. Chiar dacă sunt în Cluj și Amp-ul e în alt oraș, poate reușesc să vin la fața locului în orașul respectiv. Răspund mult mai repede la telefon. Mulțumesc!
 3. Brandon

  vând Shure Beta87A

  800 Ron
 4. Pret: 900 RON Localitate: Cluj Napoca Contact: 0751546825 Link producator: http://www.thomann.de/ro/shure_beta_87c.htm Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Microfonul e in stare impecabila, folosit in principiu pentru inregistari de idei acasa si in micile mele iesiri l-am tinut mereu in husa si cutie. Se poate proba in Cluj sau in Baia mare(cand mai am drumuri).
 5. Brandon

  vând Line6 Dl4

  Vandut.
 6. Pret: 1600 RON Localitate: Baia Mare Contact: 0751546825 Link producator: http://www.thomann.de/ro/focusrite_saffire_pro_40.htm Accept schimburi: Accept schimburi Vand interfata audio Focusrite Saffire pro 40 la care dau si cabluri optice, firewire 800 si firewire 400. Predarea se face personal si se poate proba in Baia Mare sau cand mai am drumuri in Cluj, in functie de cum ne intelegem. Sunt dispus sa fac schimb cu o interfata mai mica plus diferenta. Pentru orice alte detalii contactati-ma (telefonic de preferabil).
 7. Pret: 300 RON Localitate: Baia Mare Contact: 0751546825 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Procesorul vine impreuna cu alimentator. Trimit oricunde in tara. Plata transportului este facuta de cumparator.
 8. Brandon

  vând Line6 Dl4

  Pret: 900 RON Localitate: Baia Mare Contact: 0751546825 Link producator: http://www.thomann.de/ro/line6_dl4.htm Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Delay-ul a fost cumparat nou vara asta din America si e in stare perfecta din toate punctele de vedere. Nu am lipit de el velcro, am atasat doar stickerele care explica ce functii au butoanele Tweak si Tweez pentru fiecare tip de delay. Alimentator original, prospat ajuns de cateva zile a costat 120 Ron si e folosit pentru prima data chiar in pozele atasate, am folosit pedala cu baterii pana acuma si de asta vin si ele cu tot cu rezerve. Vand Dl4 pentru ca e inlocuit de un Eventide Time Factor. Pedala deja astepta pe dulap impachetata cu tot cu alimentator intr-o cutie si gata de livrare. Pretul: 900 Ron Transportul inclus in pret.
 9. Brandon

  vând Digitech Whammy 4

  Momentan, anuntul nu mai este valabil.
 10. Brandon

  vând Digitech Whammy 4

  Up! Se ridica pretul la 430 Ron.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.