DropD Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Am facut acum vreo saptamana si ceva comanda la un tricou pe bestial.ro..si am primit un mail de confirmare si atat..nici nu suna nici nu raspund la mailuri.Tricoul nu era pe stoc..era ''la comanda''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Pai si de ce nu-i suni tu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
James D. Trunks Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Poate is in concediu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 ce legatura are acest forum cu bestial? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 ce legatura are acest forum cu bestial? Roacherii. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 (edited) care-i roacar pe-aici, ba? Sa ridice mana, sa le aratam ce inseamna muzica buna de baieram. haules-baules, barasto! ---- on a related note: poate-s prea ocupati. Da-le un telefon, dar maine, ca azi e zi de biserica, data de la 'mnezau. Edited August 11, 2013 by Cryptopsy 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 ce legatura are acest forum cu bestial? Roacherii. 1. Avem un forum bestial. 2. Suntem niste roacheri bestiali! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fixxxer_metalhead Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 ai dat bip cumva? creca nici ei n-au credit sa sune inapoi ....sau ai sunat cu numar ascuns? sunt sigur ca baietii de la bestial sunt satui de apeluri anonime cu "Buna ziua, site-ul Bestial? doresc si eu un tricou cu Vali Vijelie pe Fruit of The Loom, marimea XXXXL, cu extra loc pentru ceafa!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin65 Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Am facut acum vreo saptamana si ceva comanda la un tricou pe bestial.ro..si am primit un mail de confirmare si atat..nici nu suna nici nu raspund la mailuri.Tricoul nu era pe stoc..era ''la comanda''. asa functioneaza sistemul. comanda ta nu era pe stoc, tu ai primit automat mesajul de confirmare a comenzii. cand intra pe stoc si este pregatit de impachetare, vei primi un email cu "comanda" procesata. apoi, altul cu comanda "trimisa". atata vreme cat in romania cam toata lumea vrea sa plateasca la primirea coletului, comertul online va ramane la pamant, nu toti au puterea si nebunia sa-si faca stocuri mari, preturile raman de multe ori mari. sau mai rau, firmele concurente ajung sa se canibalizeze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Sau poti sa cumperi de altundeva [where applicable]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 da de ce nu-mi raspunde.... x de ce nu-mi raspunde...y.. vai dar DE CE!! nu imi raspunde dumnezeu!! (((( wtf.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts