Darius Borz Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Imi poate spune cineva daca cunoaste un electrician din Timisoara care imi poate repara conexiunile dintr-o chitara electrica,hora,semi-hollow. Multumesc!
vektor Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Nu, dar cunosc un electrician care iti poate repara prizele si instalatia de energie electrica in toata casa. 1
Claudiu Ibanez Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Rici. https://www.facebook.com/ricirock?fref=ts sau Tibi Saulescu de la Muzikia.
cristeadnl Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Foarte constructivã discuția. Ce ne mai place sã le dãm peste nas ãstora care greșesc... Și mai ales așa, în zeflemea.
FiveseveN Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Să fie o greșeală minoră cu o reacție disproporționată? Da și nu prea. To be fair, la "reparat conexiunile" (whatever that means) s-ar putea să se priceapă și un electrician.
Darius Borz Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 Nu stiam cum sa ii spun so what? Multumesc oricum tuturor!
FiveseveN Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 so what? Dura două secunde să cauți descrierea meseriei în discuție. Puteai formula întrebarea evitând cuvinte cărora nu le cunoști denotația. Un cinic ar putea spune că accesul la informație e proporțional cu lenea ce împiedică exploatarea sa eficientă. 2
karpi Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 (edited) Gluma-i gluma dar ptr cineva care inca nu cunoaste "jargoanele " este normal ca ...: Chitara electrica ... electrician , Chitara electronica ... electronist . Chitara acustica ...acusticean Chitara cu aburi ...fochist .. pare logic . Edited July 3, 2013 by karpi 3
sam Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 (edited) @karpi: Iar pentru chitara 'rece' cauti un... mort? Sau o racitura? Sa nu mai vorbim de chitara clasica unde clar ai nevoie de UN CLASIC @Darius Borz: N-o lua personal, mai glumeste lumea... Edited July 3, 2013 by sam
Darius Borz Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 (edited) Nu o i-au personal,nu am de ce sa ma supar,am remarcat doar faptul ca lumea mai greseste "so what". Edited July 3, 2013 by Darius Borz
Recommended Posts