www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Pierdere De Inalte


Recommended Posts

  • 2 weeks later...

acuma am gasit 2 doar ca sunt diferite unul de 34nf si unul de 22nf. Daca pun una la bridge si una la neck va fi vreo diferenta? sau nu se intampla nimic. Precizez ca potmetrele de volum sunt push pull pt splitare. e un epiphone les paul standard plustop pro

Link to comment
Share on other sites

Stiu ca a mai fost scris , dar sa stii si eu imi fac treble bleed . Iti sfatuiesc aceasta metoda deoarece este simpla si eficienta . Daca nu iti ajunge poti sa iti faci un buffer cum a spus mai sus 57 dar intai zic sa incerci treble bleed-ul sa vezi daca iti ajunge pentru rezolvarea problemei .

 

Bafta

Edited by TheZKD
Link to comment
Share on other sites

Eu nu stiu sa-ti zic, eu am pus pe chitari cu un singur pot de volum, daca tu ai stil LP pune-l pe ala mai mare la doza de neck, poate acolo ai nevoie mai mult sa nu pierzi inalte. Eu ce am constatat, la potentiometre liniare, dupa ce faci modificarea, devin foarte "logaritmice" si volumul se regleaza mai frumos, pe toata cursa.

Link to comment
Share on other sites

dar rezistenta ar mari mediile dupa cum am citit

Doar dacă citești Science Fiction.

În ăstea 19 zile n-ai învățat nimic și acum încerci să peticești o situație pe care n-o înțelegi. De asta insist mereu să abordați sistematic o problemă atunci când se poate. În 19 zile aveai timp amplu să afli ce înseamnă impedanță și reactanță și cum se aplică circuitului tău. Aveai timp să devii expert în treble bypass caps.

http://vintagevibeguitars.com/dox/trebleBleed_tip.pdf

http://guitarnuts2.proboards.com/index.cgi?board=wiring&action=display&thread=5317

Link to comment
Share on other sites

da sincer nu ma prea intereseaza treaba cu electronica numai ca is nevoit sa fac ca in imprejurimi nu e nimeni care se baga la chitara si la pedale si effecte. Imi trebuie mura-n gura , mai bine cant in timpul liber decat sa ma informez in legatura cu electronica. Cate un condensator stiu sa schimb in rest nu prea ma bag.

Link to comment
Share on other sites

Noi ti-am oferit solutii mura-n gura . Cum a zis si George , scheme clare si consacrate . Te-ai dus dupa capul tau , lumea nu a mai scris fiindca ce sa mai scrii dupa ce ai dat solutii cum zici tu mura-n gura , nu merge , aste este nu e tragedie se remedieaza usor daca faci ce a fost propus , mai ales dupa ce tu ai cerut ajutor . Ca sa pui un cap si o rezistanta sau sa faci un 50's wiring nu trebuie sa fii electronist , tre sa ai 5 minute libere .

 

Exista foarte multe articole clare ( din care au si fost trimise scheme ) , chiar nu stiu ce ai putut citi sa dupa ce te-ai documentat . Ar fi trebuit sa iti dai seama foarte repede ca solutia pe care ai adoptat-o nu va fi una buna .

 

Just do the treble bleed cum trebuie si o sa fii multumit , iti ocupa 2 minute si nici 10 bani in componente , nu ai la ce sa faci economie . Daca asa stau lucrurile nu recomand sa faci un buffer si cam atat . Mai incearca odata .

Edited by TheZKD
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.