Cognek Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 A trecut ceva vreme de cand n-am mai facut un jam "in familie"... nu e bine cand esti solo asa ca hai scularea... hehe Am gasit acu ceva pe net mai trist asa de sfarsit de iarna (mama masii de frig) si am tras doar intro-u ... Va invit la tocit taste... Succes si inspiratie!!! Jam de greieri.mp3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 A trecut ceva vreme de cand n-am mai facut un jam "in familie"... nu e bine cand esti solo asa ca hai scularea... hehe Am gasit acu ceva pe net mai trist asa de sfarsit de iarna (mama masii de frig) si am tras doar intro-u ... Va invit la tocit taste... Succes si inspiratie!!! La ăsta o să mă bag şi eu mai pe seară, nu de alta, dar îmi place BT-ul . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Barbos celest, dupa ce lucrezi nitel la ea, sa pui piesa aici, poate ma bag si eu nitel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Pai baga-te când vrei că mă bag şi eu după tine, nu-i problemă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cognek Posted February 20, 2013 Author Share Posted February 20, 2013 ba nu stiu care cum face da eu mi-am corit drum pana la jumatea melodiei cu chitara si suna foarte kick ass... asta o pastrez pentru mine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Pune aici, nene. Eventual nu cântăm restul peste ea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cognek Posted February 20, 2013 Author Share Posted February 20, 2013 Aseara mi-a murit (si azi a aflat)... probabil cea mai draga persoana mie... Eu doar partea de intro am facut-o si pe asta am s-o ascult la nesfarsit pentru ca in acele 2-3 note la plesneala mi-am exprimat... durerea, amintirile... si toata iubirea ce i-am purtat-o... Si amintirile si tot si n-am sa uit sau sa mai gasesc pe cineva ca ea... acum as vrea sa mor de supradoza da n-am bani... totusi cred ca taria de caracter sta in ideea de Johnny Walker... deci am sa merg inainte... nu stiu cum.. Ca nota bene... tin minte ca imi luasem chitara si dupa 2-3 saptamani am cunoscut-o... timp in care nu reuseam nimic la chitara... ea m-a luat usor usor cu cuvinte pline de incredere si energie si dragoste m-a sfatuit sa imi ascult inima ... astfel mi-a aprins in mine flacara ce arde necontenit pentru... nu stiu?.... pentru libertate zic eu... pentru a fi eu... Si uite ca fiecare lucru si fiecare nota pe care am executat-o de atunci am executat-o cu imaginea ei in minte... si astfel am sa mor... Nu intru in detalii ca sunt beat... ma scapa pisarea si tre sa vina si ai mei si daca vad cat am baut ma spanzura... dar si asa voi ramane rock hard pana mor!!! Va multumesc celor care participati la jam! God Bless!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolDiez Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 (edited) I will be right here waiting for you...ar fi vrut greierele sa zica furnica. jam de greieri_Cognek_SolDiez.mp3 Edited February 20, 2013 by SolDiez 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 N-am prea avut timp de bibilit la ea. Scuze pentru ton si interpretare. jam de greieri_Cognek_SolDiez_'mnezau.mp3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad H. Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 I will be right here waiting for you...ar fi vrut greierele sa zica furnica. jam de greieri_Cognek_SolDiez.mp3 Foarte tare..dar trebuie sa-ti zic..cand ascult finalul improvizatie tale..in cap imi canta..melodia de la titanic..Wharever you go..wharever you go...:D Am dreptate?:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Septi Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Mie-mi suna mai mult a "Right here waiting for you" de domnu' Richard Marx 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Foarte tare..dar trebuie sa-ti zic..cand ascult finalul improvizatie tale..in cap imi canta..melodia de la titanic..Wharever you go..wharever you go... :D Am dreptate? :D Asta îţi cântă în cap: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cognek Posted February 20, 2013 Author Share Posted February 20, 2013 foarte frumos pana acu... misto idee Diez... chiar ma gandeam a ce duce backingu... duce a multe dar foarte mult duce a ce ai facut matale... Bravo 'mnezau... Si ca sa veselim nitel atmosfera... daca ramurel nu baga ceva rapid eu il injur de ac/dc hehe... Hai bre lasa vinu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riccardo Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Cred ca am dat chitara un pic cam tare... Ca sa ne organizam un pic, 2:14 - 2:54. jam de greieri_Cognek_SolDiez_'mnezau_Riccardo.mp3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Cred ca am dat chitara un pic cam tare... Ca sa ne organizam un pic, 2:14 - 2:54. Ciao, Riccardo ! Ai umblat un pic, din greşeală cred şi la mix-ul preluat dinainte ... Poţi să remixezi, ca să rămână ăla neschimbat, te rog ? Sau deja ai tras direct peste el ? Cheers ! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riccardo Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Ciao, Riccardo ! Ai umblat un pic, din greşeală cred şi la mix-ul preluat dinainte ... Poţi să remixezi, ca să rămână ăla neschimbat, te rog ? Sau deja ai tras direct peste el ? Cheers ! . Am tras direct peste el, mix-ul original pe un canal, improvizatia mea pe alt canal, in Reaper, i-am dat render dupa, am incercat sa dau tot pe acolo cat mai mare ca sa nu se piarda ceva din calitate (am stat vreo 10 min sa termine renderul). Daca nu vi se pare ok, trimit diseara doar chitara mea lead si poate altcineva sa o puna in contiunuare. Cheers! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Am tras direct peste el, mix-ul original pe un canal, improvizatia mea pe alt canal, in Reaper, i-am dat render dupa, am incercat sa dau tot pe acolo cat mai mare ca sa nu se piarda ceva din calitate (am stat vreo 10 min sa termine renderul). Daca nu vi se pare ok, trimit diseara doar chitara mea lead si poate altcineva sa o puna in contiunuare. Cheers! A, deci n-ai tras peste, ci chitara ta e pe canal separat... Ok, atunci ! Probabil, când ai dat Render s-au activat efectele şi asupra mixului de pe celălalt canal sau ceva, nu-mi dau seama... Dacă ai track-ul separat, doar cu improvizaţia ta, trimite-mi-l te rog pe PM sau eventual, dacă e prea mare fişierul, urcă-l pe sendspace sau transfer.ro sau wetransfer.com , care-ţi convine şi apoi dă-mi linkul... Mersi ! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riccardo Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 O sa ti-l trimit diseara Ramurel. Scuze, l-am tras cam in graba aseara ( smf in viata asta de corporatist ca nu am timp de nimic). Nu am verificat daca s-a modificat ceva in mixul original. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sympthom Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Am facut si eu o improvizatie dar deocamdata astept sa uploadeze Riccardo varianta buna , si apoi o lipesc la mix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riccardo Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Salut din nou! Am rezolvat Ramurel. Am atasat ultima variata a "gemului" . Foarte interesanta alege, 'Right here waiting for you' descrie foarte bine o situatie prin care trec. Oh well .... jam de greieri_Cognek_SolDiez_'mnezau_Riccardo.mp3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad H. Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Asta îţi cântă în cap: Da..asta e..Multam fain ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sympthom Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 E prima data cand "particip" si eu la asa ceva deci nu aruncati cu rosii in mine jam de greieri_Cognek_SolDiez_'mnezau_Riccardo_Sympthom.mp3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad H. Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 E prima data cand "particip" si eu la asa ceva deci nu aruncati cu rosii in mine jam de greieri_Cognek_SolDiez_'mnezau_Riccardo_Sympthom.mp3 Imi place..ce e drept..sunt unele parti care nu le stapanestif aorte bine..nu ca eu as face-o.. Dar per total imi place..faci progrese si e bine..continua sa faci asta si va iesi bine pana la urma...:D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shreder_DT Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Am bagat si io. jam de greieri_Cognek_SolDiez_'mnezau_Riccardo_Sympthom_Shreder_DT.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ludwig Horst Alin Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 in cateva minute ar trebuii sa vina continuarea, m-am bagat si eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ludwig Horst Alin Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 (edited) jam de greieri_Cognek_SolDiez_'mnezau_Riccardo_Sympthom_Shreder_DT_ LH Alin.mp3 Mnoh, am intrat si eu in hora asa pe final, e prima data cand particip, so be gentile Am luato urat pe aratura hahaha parerile voastre sunt foarte importante pentru mine. Edited March 18, 2013 by Ludwig Horst Alin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts