www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cum Sa Accesezi Un Stream Pentru Un Gig Live Online?


Recommended Posts

Salutare!

 

Dupa o discutie cu Ramurel de acum ceva timp ne-am ales cu dilema din titlu.

Asadar,ce siteuri cunoasteti care sa permita asa ceva,care sunt costurile si mai ales care e calitatea pe care o ofera?

Stiu,era foarte simplu sa dau doua clickuri pe google,dar e mult mai placut si interesant sa dezbatem aici,mai ales in conditiile in care unii dintre voi aveti experienta cu asa ceva si puteti sa emiteti opinii.

Link to comment
Share on other sites

Da, e un subiect ce mi se pare interesant... Şi interesul mi l-a stârnit şi mie acum ceva vreme amicul meu JC, cu care mai colaborez muzical din când în când şi care mereu când are câte un show live, cu trupa lui, cu mediatizare pe stream online (sper c-am folosit corect termenul ), îmi trimite un link şi pot să urmăresc show-ul live.

Un alt amic mi-a dat de asemenea un link acum ceva vreme, de la o reuniune pe o anume temă, de asemenea mediatizată pe stream online si mi s-a parut foarte interesantă posibilitatea asta a stream-urilor online...

 

.

Edited by ramurel
Link to comment
Share on other sites

Hai sa reformulez,strict pentru cazul meu.

Fac parte dintr-o trupa si locuiesc intr-un oras mic (Giurgiu).Aici,putem tine cantari prin puburi care si alea sunt neicapatoare sau prin casa de cultura.

Problema care e?Orasul fiind mic,la toate gigurile avem cam acelasi public (90-100 de oameni,sa zicem),pentru ca nici populatia orasului ascultatoare de rockaiala si nici spatiul nu permite mare lucru.

Pentru prietenii si "fanii" din alte orase care se plang ca "aaaaaaaaaaa,ce ma oftic ca nu pot sa ajung.in orasu' x de ce nu veniti?" e nasol.N-or fi ei multi,insa sunt ai nostri si trebuie respectati.

La un "street fest" de prin septembrie cineva a conectat camera de supraveghere a locatiei la un site de streaming si astfel s-a putut vedea cam tot ce era pe acolo,insa sunetul si calitatea imaginii era FOARTE proasta.

Pana la urma,intrebarea era cat se poate de simpla.Daca un concert pun o camera cu un laptop la care sa fie conectat mixerul in care intra trupa ce siteuri ofera calitate buna,atat audio cat si video,care sunt costurile si care sunt avantajele unor siteuri fata de altele?

 

 

Edit: Nu,nu imi plac pleonasmele,ideea e ca Gigul sa fie transmis LIVE (in timp ce eu cant,tu sau oricine altcineva de pe globul asta sa stai in fata calculatorului si privesti/asculti daca te intereseaza) pe net.

Edited by radu_guitar96
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.