www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Pontius Pillates

Veteran
 • Posts

  278
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Pontius Pillates last won the day on October 25 2018

Pontius Pillates had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Clape cat cuprinde. Si albe si negre.

Recent Profile Visitors

9476 profile views

Pontius Pillates's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

56

Reputation

 1. Pret nou : 3200 lei cu husa, 3000 lei fara. Eu as lua si husa, pentru diferenta infima de pret :). O precizare omisa initial : toate tonurile de PC3 si Forte sunt compatibile (practic, paleta sonica aproape nelimitata). Pianul contine toate waveform-urile scoase de Kurzweil pana la data lansarii, inclusiv cele de Kore64 - nu mai ramane decat sa instalati preseturile necesare si vor functiona.
 2. Cover - in primul post am scris clar, Cover
 3. Actualizare de pret : 3200 lei fara husa, sau 3500 lei cu husa. Ambele variante de pret putand fi negociate intr-o oarecare masura.
 4. Vand Stage piano Kurzweil SP6, in stare exemplara. Instrumentul a fost cumparat de nou si mai are garantie pana in Martie 2021. Suna extraordinar, dar din motive de spatiu limitat, trebuie sa ma orientez catre ceva de dimensiuni mai mici. A fost folosit exclusiv in studio, nu a fost trantit, scapat, lovit. Vine insotit de alimentator si husă originală Kurzweil, cu roti (numai husa a costat 600 lei la momentul achizitiei). Prețul este negociabil in limita bunului simt, predarea se face la mine acasa, in condiții de respectare a normelor de preventie anti-Covid. Nu trimit prin curier si nu ma intereseaza schimburi.
 5. Vezi poate mai gasesti pe OLX Tascam US 16x08. 16 intrari fizice (8 XLR + 8 Jack) si 8 iesiri. Eu inca am una si o folosesc cu brio pentru a conecta toate modulele si synth-urile hardware.
 6. Vad ca a mai fost recomandat TDR : https://www.tokyodawn.net/tdr-kotelnikov/ Recomand si eu toata suita lor de plugin-uri; mai ales ca ofera si versiuni free
 7. https://www.native-instruments.com/en/products/komplete/guitar/guitar-rig-5-pro/downloads/ Guitar Rig are demo. Il descarci si incerci singur sa vezi daca iti merge sau nu. Nimeni nu iti poate spune exact cum / daca iti va merge pe configuratia ta, asa ca poti sa incerci programul inainte pe cont propriu ca sa vei daca merita sau nu sa-l cumperi.
 8. ultma mea postare in topicul asta e de acum mai bine de doi ani...de atunci nu mai e valabil anuntul. Rog un moderator sa inchida acest thread.
 9. Vând Korg Krome 88. Clapa se prezintă în stare impecabila. A fost cumpărată în data de 10 Aprilie 2018 de la McMusic, cu garanție 24 luni (deci mai are garanție până în Aprilie 2020). Se vinde împreună cu alimentatorul original, manuale, factura/certificatul de garantie. Motivul vânzării : după cum se vede in poze, nu am spatiu suficient pentru atâta claviatura și mă voi orienta spre ceva cu 76 sau 61 clape. Preț: 4750 lei, negociabil. Accept schimburi cu synth-uri workstation cu 76/61 clape, de la Korg (Krome), Roland (FA-06 sau Fa-07), Yamaha (Moxf7) +/- diferența, acolo unde este cazul. Predare personala in București, la mine acasa.
 10. In momentul in care folosim terminologia "muzica buna", trebuie sa acceptam si ca termenul in cauza este subiectiv. Nu exista de fapt un aparat care masoara cat de buna este muzica. Exista in schimb experienta personala/subiectiva a fiecaruia, care il face mai compatibil cu o anumita muzica, fata de alta. Mai mult in fiecare perioada istorica, s-a intamplat ca noile curente sa fie vazute intr-o lumina rea de cei ancorati in curentele vechi. Beatles initial au fost huiduiti de criticii momentului, pana au "iesit" cu piesa "I wanna hold your hand", cu care nu au castigat criticii, dar au invadat toate radiourile (de unde termenul de British invasion), castigand publicul neavizat. In acelasi timp, cei carora le placeau Beatles ii numeau pe cei de scoala veche "dinozauri". La fel cum inainte, muzica Jazz era in anii 20-40 curentul nou. La fel cum impresionismul a fost blamat de romantici; si la fel cum romanticii au avut impresia ca au reinventat muzica in comparatie cu clasicii. Exista chiar o anecdota care zice ca Debussy a picat in primul an la Conservator examenul de armonie tonala, pe motiv ca ce scria nu "avea sens" pentru profesorii lui de atunci.
 11. Din momentul in care muzica a fost cantata in fata unui public, a putut fi considerata "comerciala". Mozart (de ex.) a fost compozitor de muzica comerciala, conform epocii in care a trait. Definim aici - in cazul lui Mozart - drept muzica comerciala un "produs" pe care il poti "vinde" unui contractor (muzica scrisa la comanda), sau publicului, sub forma de bilete. Inaintea lui, il putem considera si pe Bach a fi comercial conform epocii in care a trait, dar fiind ca era angajat de biserica pentru a scrie corale, mise si concerte cu teme religioase. Si se poate merge si mai inainte, in perioada baroca si chiar catre Grecia antica, cand artistii lirici erau angajati la curtile regilor sa cante epopee despre fapte eroice. In principiu, putem considera "comercial" orice fel de muzica scrisa/cantata cu scopul de a obtine profit sau pentru a oferi compozitorului/interpretului mijloacele materiale necesare existentei.
 12. Salut, Pianist cu experienta din Bucuresti, caut trupa de cover pentru colaborare de durata. Rog cei interesati sa-mi scrie in privat pentru informatii.
 13. Restrang kit-ul de lucru in studio, asa ca ma vad nevoit sa renunt la cate ceva, ca sa fac loc la "noutati" Primul care pleaca e un Kurzweil PC361, cu extensia Kore64 instalata. Vine insotit de ribbon controller si husa. Pret : 3000 lei, negociabil. Predarea se face numai personal, in Bucuresti.
 14. Ah, in cazul asta, englezii ar zice ca "you're in a pickle"; eu am presupus ca delay-ul digital in discutie era dintr-un procesor, unde ai un display care iti arata valorile in milisecunde. In situatia ta, cred ca cel mai bine ar fi un delay digital care sa aiba si functia de "tap tempo" (Boss DD7 parca are o mufa speciala pentru a insera pedala de tap tempo in el...!?).
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.