Pontius Pillates

Veteran
 • Content Count

  267
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

45 Excellent

About Pontius Pillates

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

8,110 profile views
 1. Pontius Pillates

  vând Synth Kurzweil PC361 + Kore64 + ribbon controller

  Actualizare de pret: 2600 lei.
 2. Pontius Pillates

  pianist bucuresti

  Salut, Pianist cu experienta din Bucuresti, caut trupa de cover pentru colaborare de durata. Rog cei interesati sa-mi scrie in privat pentru informatii.
 3. Restrang kit-ul de lucru in studio, asa ca ma vad nevoit sa renunt la cate ceva, ca sa fac loc la "noutati" Primul care pleaca e un Kurzweil PC361, cu extensia Kore64 instalata. Vine insotit de ribbon controller si husa. Pret : 3000 lei, negociabil. Predarea se face numai personal, in Bucuresti.
 4. Pontius Pillates

  Cum programezi un delay digital

  Ah, in cazul asta, englezii ar zice ca "you're in a pickle"; eu am presupus ca delay-ul digital in discutie era dintr-un procesor, unde ai un display care iti arata valorile in milisecunde. In situatia ta, cred ca cel mai bine ar fi un delay digital care sa aiba si functia de "tap tempo" (Boss DD7 parca are o mufa speciala pentru a insera pedala de tap tempo in el...!?).
 5. Pontius Pillates

  Cum programezi un delay digital

  Poti calcula foarte usor valoarea pe care sa ti-o repete delay-ul in milisecunde , cu conditia sa cunosti tempo-ul piesei cantate. Exemplu : ai tempo de 128BPM. Imparti 60000 (cate milisecunde sunt intr-un minut) la BPM (in cazul exemplului de fata, 128). Rezultatul va fi durata unei patrimi. Adica 60000 : 128 = 468 => patrimea. Daca te intereseaza optimea, valoarea acesteia va fi de jumatate din patrime, adica 234ms. Iar 16-imea va avea jumatate din valoarea unei 8-imi, adica 117 ms. Daca doresti valori cu punct, inmultesti valoarea de baza cu 1.5 din propria valoare. Adica o 8-ime (de ex.) cu punct va avea o durata de 234 x 1.5=351 ms. Daca doresti trioleti, inmultesti valoarea de baza cu .667. Adica o 8-ime dintr-un triolet va avea valoarea de 234 x 0.667=156. Plecand de la premisa ca oricine are un smartphone, poti instala orice aplicatie de "tap tempo" pe telefon astfel incat sa poti afla rapid tempo-ul fara mari batai de cap. Iar calculele le poti face usor folosind calculatorul din dotarea aceluiasi smartphone... N.B : in cazul in care rezultatul impartirii initiale (60000 : X ) are decimale, se va rotunji in sus sau in jos in asa fel incat ultima cifra din numar sa fie para (face ca operatiile de impartire/inmultire ce urmeaza sa fie mai usoare)
 6. Pontius Pillates

  vând Doua Placi de sunet

  Creative X-Fi nu mai e valabil. M-Audio Audiophile 192 in continuare disponibila. Pretul scade la 100 lei. Predare personala, in Bucuresti, zona Dristor.
 7. Interfata are driveri foarte buni de la producator: https://www.music-group.com/Categories/Behringer/Computer-Audio/Audio-Interfaces/UMC202HD/p/P0BJZ/downloads Detin o astfel de interfata de "rezerva" si pot spune ca are un neajuns (in ce ma priveste), dar driverii sunt "rock solid". Cat despre latenta, pe Win7 x64, o am setata din control panel-ul ei cu Asio Buffer size la 256 samples iar USB Streaming Mode pe Standard si nu are nici o problema.
 8. da click in system tray pe panoul de control al placii de sunet (UMC control panel). Acolo, intr-unul dintre tab-uri ai setarile de latenta. Ai grija ca sunt doua (!!!). Cu una setezi bufferul (in sample-uri); si cu cealalta setezi modul (conservator, agresiv, etc). Incearca intai cu ceva de genul 128 samples si "normal". Daca e ok, poti scadea de la "normal" la ceva mai simplu. Nu sunt acum la computer, asa ca e posibil numele sa difere un pic ca nu le stiu pe dinafara.
 9. cauza latentei sunt setarile din panoul de control al interfatei de sunet (a propos, are niste latente incredibil de mici pe PC-ul meu), care vine cu niste setari extrem de conservatoare din "fabrica".
 10. Pontius Pillates

  vând Doua Placi de sunet

  1. M-Audio Audiophile 192. Placa vine insotita de cablul de extensie (pentru intrari si iesirile Main Out si monitoare) Nu are driveri pentru Windows 10, dar driverii de Windows 7 functioneaza perfect (descarcati de pe situl M-Audio), Pret : 150 lei. 2. Creative X-Fi Xtreme Music. Placa in sine este de fapt X-Fi Platinum si teoretic vine insotita si de bay-ul frontal si de telecomanda. Practic insa, cablul care face legatura intre placa si bay-ul frontal s-a ratacit pe undeva, asa ca pretul de vanzare va fi corespunzator unei placi fara acele accesorii. Am citit pe forumuri ca ar fi compatibil cablul de floppy drive, dar cum nu mai am nici asa ceva, prefer sa nu-mi mai bat capul cu ea. Driveri disponibili pentru toate versiunile de Windows. Daca reusesc sa gasesc si cablul cu pricina pana la momentul vanzarii, pretul va creste cu 50 lei. Pret : 100 lei. Motivul vanzarii : am facut upgrade la PC si nu mai am sloturi PCI. Ca atare, probele se vor face la cumparatori.
 11. Pontius Pillates

  vând Sau Schimb Roland Fantom X7

  Accept schimburi si cu chitara electrica si/sau chestii de chitara (procesor, pedale, amp)
 12. Pontius Pillates

  vând Controller Midi M-Audio Axiom Air 61

  up. Accept si schimburi. In special cu chitara sau chestii de chitara (procesor, pedale, mini-amp, etc)
 13. Pontius Pillates

  vând Sau Schimb Roland Fantom X7

  up. 3000 lei pentru tot pachetul. Negociabil pentru cine e hotarat.
 14. Pontius Pillates

  vând Controller Midi M-Audio Axiom Air 61

  up. pret nou : 1000 lei negociabil
 15. Pontius Pillates

  vând Sau Schimb Roland Fantom X7

  UP. Revine la vanzare, dupa o pauza lunga. Pretul este: 3200Lei pentru tot pachetul: clapa cu ultimul update de soft (audio track expansion), memorie de 256MB pentru sampling, cardul de 16Mb original si un card de 4GB extra. Plus husa. Negociabil. FARA SCHIMBURI