karpi Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 (edited) Arpi ce naiba, e linkul mai sus Poftim,daca e greu sa intri pe un link sa day play....tss tss https://soundcloud.c...escu_razvan/meh 80% foaryte fain !! Ai niste fraze minunate cu mult feeling ce le omori cu un shredding ..las-o dracului de shred..tu ai mana de chitarist care poate sa CANTE la chitara nu sa faca exercitii !!! Partile unde faci "craying " si "bombdive " zgomote ..etc sunt OK numa alea de shred strica .cateodata nu peste tot !. . .BT-ul in primul rand aduce a Dire Straits ..Knopfler ..asa ca partil ecu note lungi merg bestial ...mai ales acele slidin -uri legato sunt foarte faine si bine executate .. ...OK si shred este bine dar cat mai "economic " numai unde are efect ..si atentie ca nu este aceiasi progresie incontinu .si iesi din decor !! sa asculti si BT-ul si sa nu mai inregistrezi din prima si sa postezi ..fa cel putin 4 versiuni sa le asculti ca sa cunosti progresia pe de rost ..sau noteazati-o pe o foaie de hartie .ca te ia avantul si nu esti cu progresia pe care o credeai in spate ... .!!!Sa nu lasi zgomotele accidentale in piesa postata ..inainte o editezi tai ce nu trebuie la inceput si la sfarsit .filezi . Primesti un " Bine +++ " unul din "+"-uri este ptr incurajare ...hehehe Edited March 18, 2013 by karpi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 (edited) @Razvan daca si tu , bag si eu una tot semipreparata "onetake" ca d'aia-i improvizatie .Singurl lucru la care am fost "atent" sa nu intru in lick-uri "Knopfler" si "Blackmore" teme prea cunoscute ..trecerea de la modilatie n-am nimerit-o ..hehe BalauruL.mp3 Edited March 19, 2013 by karpi 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balaurul Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 @ Addrien: nu e "Facing the Dragon". More like "Joining the Dragon". Pt mine e o mare onoare si bucurie sa vad ca v-ati simtit bine improvizand peste BT-ul meu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Onoarea e de partea noastră, te asigurăm! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winston Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Dai click pe icoana de aici cu "Special BBCode" , apoi de acolo selectezi "Soundcloud", iar în "Link", faci Paste la adresa de sus din browser . Atenție, cã dacã editezi postul, tre' sã refaci paºii, altfel nu ți se vede wave-ul, cã nu mai ține minte, tolomacu'... https://soundcloud.c...stong-1/deci-nu Btw : Nice jam, mate ! . Thanks, mate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enri Demi Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Hehe, uite asa imi testez si eu noul meu lead, sper sa va placa. solo backing track.mp3 p.s. e clapa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 (edited) 779581 Total Posts 23708 Total Members Teo Kalla Newest Member 443 Most Online Curios o fi atati " vanzatori de chitare " ? Inseamna ca undeva sunt chitaristi foarte multi ...care cumpara chitare de pe rgc.ro Edited July 23, 2013 by karpi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladympv Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 ) si eu cred ca sunt multi iubitori de instrument , nu chitaristi ma aflu in oala cu cei multi care au cumparat scule in ideea ca alea is problema si dupa mama mama ce le-oi mai zice din chitara )) apoi daca nu iese ...le mai schimbi of course si apoi de la capat )) 779581 Total Posts 23708 Total Members Teo Kalla Newest Member 443 Most Online Curios o fi atati " vanzatori de chitare " ? Inseamna ca undeva sunt chitaristi foarte multi ...care cumpara chitare de pe rgc.ro 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolDiez Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Fain! Ne vedem la anu`! Daca v-au grait degetele adevar, ar trebui sa inceapa unul nou in curand. Fiti pe faza! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts