miki Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 (edited) am ajuns in posesia"jucariei" dupa schimburi interesante,la inceput ca moft,de ciuda(sa moara dujmanii)dar cred,ca ajunge chitara mea de suflet foarte repede.originalul era un Fender strat aniversary 50 year american,gold hardvare,graphtec stringsaver,doze custom shop texas special,pickguard white perloid,body strat mexican rosu metalizat si produsul finit chitara cu reverse head Hendrix style revin cu poze mai reusite cat mai curand are mici probleme,lovituri,o sa investesc timp si banii,cand pot.e perfect functional,action mic,gat subtirel,comod,sunet pe masura dozelor Edited August 24, 2012 by miki
'mnezău Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Nu prea inteleg. "Hendrix style" nu e reverse headstock. E chitara de mana dreapta cu corzile puse invers. In cazul tau, ti-ar fi trebui una de mana stanga. http://1.bp.blogspot.com/-iwFqiO8MMog/T6xv7VIt4QI/AAAAAAAAAXA/jqz8Noz_txg/s1600/hendrixwoodstockstrat.jpg Dar ce mi se pare cel mai dubios, mi se pare mie sau neck-ul e mai mic decat neck pocket-ul?
TheZKD Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Nu prea inteleg. "Hendrix style" nu e reverse headstock. E chitara de mana dreapta cu corzile puse invers. In cazul tau, ti-ar fi trebui una de mana stanga. http://1.bp.blogspot...dstockstrat.jpg Dar ce mi se pare cel mai dubios, mi se pare mie sau neck-ul e mai mic decat neck pocket-ul? ii doar unghiul imagini
miki Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 neck-ul e de mana stanga pusa pe un corp normal de mana dreapta,cheitele sunt invers,pe partea de jos a headstock-ului http://www.stratcollector.com/newsdesk/archives/000183.html despre modelul asta e vorba 1
miki Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 (edited) ]doze custom shopgraphtech stringsawerschimbat nut din os,a primit un "fret dressing,nivelare fret-uri,setup profi,distanta corzi-neck minim poze noi corpul chituit pregatit ptr vopsire Edited September 22, 2012 by miki 1
alinu_tau Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Ca sa fie si mai "Hendrix style" dar de mana dreapta ar trebui sa arate cam asa
miki Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 daca te referi la srisul/logo,prefer sa scrie invers,fiind un gat/neck de la o chitara left hand made in USA de 2000 si ceva-3000 euro.serie mica,250 buc,al meu are seria cu nr 100,serie aniversara 50 ani etc
alinu_tau Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Nu, ma refer la pozitionarea dozei de bridge. Faptul ca headstockul e normal sau reverse n-are treaba cu sunetul.
miki Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 asta e modelul"normal"2500 bucati facute,din modelul lefthand sunt 250 bucatihttp://www.ebay.com/itm/1996-Fender-USA-50th-Anniversary-Model-Stratocaster-1038-2500-American-Strat-/230854572546?pt=Guitar&hash=item35c0013a02 am pastrat gatul complet cu original gold hardvare,commemorative neckplate gold,jack
miki Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 (edited) culoare rosu metalizat daca te-ai uitat mai atent la linkul de mai sus dat de mine,toate au doza pozitionata la fel ca al meu.tu ai dat o poza de Squaier,nu de Fender american Edited September 22, 2012 by miki
TheZKD Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Doar o mica observatie : Corpul nu este mexican ? Deoarece are acele trei gauri pe care le-am vazut in mexicane , si in americane nu .
ThinkBlue Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Ma bag si eu in seama, cam offtopic. Asta e Squier-ul meu, model Hendrix - SRV . Adica, corp Squier Mexican, grif pentru stangaci Fender mexican, chei Fender locking tuners, doze Texas Special Custom. La cat am investit in ea, imi luam lejer una noua.
miki Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 dar merita ,nu? pentru The ZKD ,body strat mexican rosu metalizat scris frumos,citet suuus de tot la inceput,la stanga de prima poza..........
TheZKD Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 dar merita ,nu? pentru The ZKD ,body strat mexican rosu metalizat scris frumos,citet suuus de tot la inceput,la stanga de prima poza.......... ah yes... my bad...oricum , MISTO CHITARA !
99benjamin Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 ...dupa headstock si nut e clar ca e gat de stangaci si body normal. anyway, cool jewel!
carramba Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 da' placuta de la neck are o gaura gen tilt, asa. numa' ca se vede rosu pe partea ailanta, adica e la misto. Ma-ntreb daca aia de la Fender au facut treaba cu gaura numa' pentru economie de material, sau chitara e "compusa"? Chiar is curios, nu vreau sa ofensez pe nimeni.
miki Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 vad la semnatura ca te intereseaza bluesul si moto,dar cu cititul cum stai???cand te uiti la o poza ,vezi ceva ??? AM SCRIS CLAR , CITET,BODY-UL E DE LA FENDER MEXICAN,GATUL DE LA O CHITARA DE MII DE EURO,RARA,SERIE LIMITATA(250 BUC)pentru stangaci.ce e asa de greu?
comanel Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 mistoaca treaba daca nu ma insel, si din cate am citit, mi-ul gros fiind mai lung e mai tensionat, iar mi-ul subtire mai putin tensionat? E pe bune treaba asta sau is doar povesti pentru oamenii care vor sa fie hendrix ? (fizic vorbind, imi inchipui ca-i pe bune, dar presupun ca are si string tree-ul rolul lui pe chitari cu headstock normal)
miki Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 dar cu Gibson ce ai ,acolo sunt la fel de scurte mi ul gros si cel subtire???da ,vreau sa fiu Hendrix merg regulat la solar(aproape am pielea inchisa) ,am pus bigudiuri in par(sunt cret de la nastere dar Hendrix e si mai cret) ,dar tot nu-mi ies solourile....am avut si Variax,poate ca am vrut sa fiu ROBOCOOP.......am si Fender-uri luni sunt Clapton,marti Garry Moore,din cand in cand Hrusca &Seicaru ca am si electroacustica 1
sorin65 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 (edited) mistoaca treaba daca nu ma insel, si din cate am citit, mi-ul gros fiind mai lung e mai tensionat, iar mi-ul subtire mai putin tensionat? E pe bune treaba asta sau is doar povesti pentru oamenii care vor sa fie hendrix ? (fizic vorbind, imi inchipui ca-i pe bune, dar presupun ca are si string tree-ul rolul lui pe chitari cu headstock normal) "mistoaca", dar nu in cazul "reversead" head pe chitara normala. asta daca nu canti in zona dintre tunere si nut devreme ce se pastreaza scala - distanta de la nut la bridge, tensiunea e aceeasi. e o chestie cosmetica, doar ca sa para à la hendrix. in schimb, hendrix avea chitara de dreptaci, tinuta invers, asa ca mi-ul subtire avea lungimea mai scurta (echivalenta mi-ului gros), si invers. asta-i permitea o tensiune mai mica in corzile subtiri si mai mare in cele groase. un efect asemanator il gasesti la dick dale, care este tot stangaci. el foloseste in schimb o chitara normala pt stangaci, dar corzile sunt inversate - canta cu mi-ul subtire sus. tensiunea mai mica ii permite sa foloseasca 16-58. Edited October 12, 2012 by sorin65
soparca Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Accepti un schimb cu o takamine eg523sc? + case http://www.takamine.com/guitars/g_series_jumbo/eg523sc
carramba Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 @miki - scuze, n-am bagat de seama. e din cauza lipsei de atentie, desi nici cu cititul nu ma omor. stau asa, mai prost. mersi de lamuriri si spor la vanzare.
FiveseveN Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Meanwhile on RGC... chitara nu mai exista in forma actuala mai ai chitara ?
Recommended Posts