mike_KidLazy Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 Mersi, mersi. Pana sa ajung la blues,... mai e cale lunga, dar oricum nu exclud nici varianta asta. I'll see what I can do...
mike_KidLazy Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Ia sa vad, observa careva vreo schimbare? Ca tot era chitara acordata in Drop-D, am zis aseara sa profit un pic si sa "ma joc" putin cu ea pe "Given Up" de la LP... and I've had a lot of fun... desi tot am iesit de pe ritm un pic... nu cant chiar ca in original, ci cum o canta Brad Delson live uneori, cu niste parti de chitara in plus in strofa a doua. Bassul, partea vocala si bataile din palme le-am gasit pe net (cred ca fara voce n-ar fi sunat la fel de bine), iar tobele le-am facut eu dupa ureche, as usual. Enjoy (or not)! 2
Sympthom Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 (edited) Finalllly Da chiar iti place linkin park ha ? Suna foarte fain chitara.. Sa o stapanesti sanatos ! Edited October 6, 2012 by Sympthom
mike_KidLazy Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Mai, de placut la LP imi place numai ce au facut pana pe la Minutes To Midnight, in 2007 - de pe albumul asta e si Given Up. Pe albumul asta deja si-au schimbat mult stilul fata de primele doua albume si au inceput deja sa cam "scartaie". De la ce a urmat dupa Minutes To Midnight, deja stilul si soundul s-au cam dus naibii, acum daca te uiti la ce au scos recent, ai zice ca nici n-au cantat in viata lor piese gen Crawling, In The End, Faint etc. Imi placeau mult prin 2003, acum nu ma mai omor dupa ei. Imi plac piesele astea mai vechi, de pana in 2007, si ce-mi place, aia cant . 3
'mnezău Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Ia sa vad, observa careva vreo schimbare? No more Squier? 1
mike_KidLazy Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 No more Squier? Nici pe departe. Nu ma despart de Squier, nici sa ma omori (intre noi fie vorba, e prima mea chitara electrica, pe langa faptul ca imi place foarte mult, are si valoare sentimentala). Le voi canta pe amandoua in continuare, numai ca Squierul va ramane in Drop-C#, iar Cort-ul va fi in Drop-B, un ton mai jos
vektor Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Schecter Diamond Series Omen 6 ? Squierul va ramane in Drop-C#, iar Cort-ul va fi in Drop-B, un ton mai jos Wat ? Idungettit. Eu folosesc in general corzi 12/52 sau 13/56 in E standard. Daca le las sub D standard mi se par prea moi. How can you people play on spaghetti ? 2
mike_KidLazy Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 But I don't play on spaghetti. Or at least, they don't feel like spaghetti to me . In Drop-C# stau cu Dunlop Heavy Core de 11-50, iar in Drop-B voi avea Dunlop Heavy Core 7-string, fara mi-ul subtire (deci voi avea grosime 13-60). Personal, nu mi se par foarte moi, dar nici tari - daca ma apuca sa fac vreun bend, trebuie sa am si ce "bend-ui".
otringal Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 freakin' great!!! umm, e cumva un Cort M200 WS?
mike_KidLazy Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 freakin' great!!! umm, e cumva un Cort M200 WS? Yep! Scrie si la profil .
otringal Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 ahh nu am vazut am recunoscut-o pt k am avut un Cort M200 BK 1
mike_KidLazy Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Dupa cum spuneam, nu ma las de Squier nici sa ma omori . So here's another one: Ma rog, l-am tras ceva mai demult, pe 30 septembrie, dar nu stiu neaparat cat de relevant e . Enjoy (or not)! 4
Septi Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Suna foarte misto, dar parca mergea mai bine si cu voce, dar suna badass si asa. Bravo!Big like
mike_KidLazy Posted October 13, 2012 Author Posted October 13, 2012 Suna foarte misto, dar parca mergea mai bine si cu voce, dar suna badass si asa. Bravo!Big like Mersi! Gasisem pe net si trackul original pentru voce, insa era la calitate destul de slaba si nu mi-a placut cum suna in mix. Eu personal la voce nu ma bag, that's another story .
mike_KidLazy Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 (edited) Ok, time for some of my own stuff again. La cererea publicului, am facut video, ca sa nu mai fie nevoie sa dea lumea click pe "Download": O idee spontana, care suna destul de interesant, as zice eu. Trasa ieri, cu Squierul... Tot cu double-tracking, cu tobe facute in EZDrummer si bass in Cakewalk, ca de obicei... Headbang if you feel like! EDIT: Am uitat sa zic ca solo-ul l-am tras din doua bucati, ca nu pot lega live prima parte, cea de picking, cu ultima, in care am facut tapping... I'm not fast enough... Edited October 15, 2012 by mike KidLazy 7
Cognek Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 tobele si toata orchestratia pentru ritm... inclusiv chitara suna misto incat imi e imperios necesar sa zic "da-te fa d-acilea"... partea de solo e hmmm.... tot aceasi vorba o am in gand da nu-i de bine... Pacat ca ideea e misto, adica foarte killer si alte dracenii... e pacat sa o lasi asa ... deci mai lucreaza la solo... fa-l si pe el kick ass...
mike_KidLazy Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 Mersi pentru feedback. Am reascultat si eu asta de cateva ori dupa ce am uploadat-o si parca si mie imi "miroase ceva aiurea", tot la solo. Mi-am dat seama ca nu e chiar cea mai fericita combinatie posibila (ma rog, solo-urile in general sunt punctul meu cel mai slab, eu is mai mult pe rhythm), dar stii cum e cand iti vine cate o idee si te ia valul de prea mult entuziasm... in fine, what is done, is done. Poate o sa improvizez altceva in locul solo-ului astuia la un moment dat, insa pana atunci I need to get into that state of mind again, sa fiu din nou pe aceeasi lungime de unda cu piesa... stii cum e cand faci unele chestii si simti ca n-ai sa le mai poti repeta prea curand... ...imi e imperios necesar sa zic "da-te fa d-acilea"... Si deci, asta ca pe ce s-o iau? Ca pe un compliment, sau... ?
Cognek Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 e vorba lu moromete... da ce sa mai... e prosti... Tu sti mai bine cum si ca ce s-o iei... chestia e ca vorbesc mult si prost. Oricum referitor la solo... take yer time ca se rezolva si asta... da sa nu uiti sa revi la melodia asta cand esti gata si o sa fie misto...
mike_KidLazy Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 Back with some new stuff: Pentru cei interesati, versiunea originala o gasiti aici: Mi-am cam rupt degetele aseara cu melodia asta, dar a meritat efortul - oricum, acum am inteles de ce baietii de la Louna canta mai mereu piesa asta in versiune simplificata - partea aia de power chords de la inceput e ceva mai grea decat pare... dupa vreo 20-30 de duble mi-a iesit si mie intr-un final . N-am folosit niciun tab sau ceva de genul, am scos acordurile dupa ureche si dupa ce-am vizionat intens videoclipuri cu melodia cantata live. Nu sunt sigura ca astea sunt exact acordurile si notele pe care le canta baietii, insa urechea mea de porc imi spune ca am nimerit-o macar in proportie de 90%. Ma rog, daca vreau sa fiu mai catolica decat Papa, ar mai fi o chestie: la partea cu power chords, chitaristul lasa si coarda Mi subtire libera, insa eu n-am reusit sa o cant asa sub nicio forma - ar fi iesit o invalmaseala din care nu s-ar fi inteles nimic. Stupid amp... Rog nu aruncati cu rosii in mine - din pacate Fender Mustang I nu prea face casa buna cu Cort-ul... abia de-am reusit sa scot un ton cat de cat acceptabil pentru piesa asta... a fost nevoie sa-mi iau a doua chitara ca sa-mi dau seama ca amplificatorul asta e bun numai la clean si atat... cred ca e timpul pentru un upgrade de rig... In fine, gata cu aberatu'. Enjoy (or not)! 4
mike_KidLazy Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 Prima mea colaborare muzicala cu cineva de pe forum: http://forums.rgc.ro/topic/77985-green-day-boulevard-of-broken-dreams-cover-by-mike-kidlazy-sympthom/page__p__720016#entry720016. Sper sa se mai adauge si altele in timp.
Deaf Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Bravo! sunt idei bune... cu ce aplicatie pui tobele ?
mike_KidLazy Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 Multumesc! Tobele sunt facute cu EZDrummer, folosit ca plugin VST in REAPER (dar ma rog, merge cam cu orice alt program de inregistrari care suporta VST). 1
Popular Post Sympthom Posted November 14, 2012 Popular Post Posted November 14, 2012 (edited) Pentru ca la mike i-a fost frica/rusine sa posteze video-ul asta , am sa-l postez eu ( heh , femeile , nu le poti intelege ) Enjoy ( or not ) .. Edited November 14, 2012 by Sympthom 10
Sympthom Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Pai chiar ea canta.. De aia i-a fost rusine ( sau frica , idk ) ca e si vocea ei in piesa.. Desi i-am zis ca e super tare si ca n-are rost
Deaf Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 melodie punk... vocea-mi place... e chiar buna... cu putin antrenament si din bun va fi perfect
Recommended Posts