www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Inlay-Uri !


CosminStefan
 Share

Recommended Posts

Stii, IN-lay vinde de la faptul ca sunt introduse in lemn, nu lipite pe suprafata lui, adica DECAL-uri(din ce vad, sunt doar niste stickere)

 

:banana5:

 

Asa bine poti lua (ieftine si facute calumea, nu taiate cu foarfeca din kit de gradinita):

 

http://www.ebay.com/itm/Electric-Guitar-Fret-Markers-Sharktooth-Sharkfin-RG-Style-Choose-color-/261041542187?pt=Guitar_Accessories&hash=item3cc749d42b

http://www.ebay.com/...=item1c276051f3

http://www.ebay.com/...=item1c27421785

http://www.ebay.com/...#ht_3630wt_1163

http://www.ebay.com/...=item1c279e1043

http://www.ebay.com/...=item231e77090b

http://www.ebay.com/...#ht_4303wt_1163

http://www.ebay.com/...=item1c28319f53

Edited by Razvan S.
Link to comment
Share on other sites

eu ma gandeam la snite stickere Iron cross...daca as gasi sa cumpar de pe undeva..sa sa ia cineva de pe ebay si eu sa le cumpar de la el..ca am un Lp Epiphone negru..si ziceam ca un iron cross ar merge pus peste inlayurile clasice de plastic ..acele bulinute albe...stii ceva eugen?(domnu).

 

http://www.ebay.com/itm/Iron-Cross-Metallic-Type-Fret-Markers-Sticker-Decals-For-Guitar-/120917727109?pt=Guitar_Accessories&hash=item1c27421785 ceva de astea..:D :D :D

Edited by Hyplink
Link to comment
Share on other sites

asta nu ar fi o problema..daor ca am doua maini stangi cand vine vorba de "arta"....mi-ar fi mai suor daca mi-ar puta face cineva acel model iron cross...cat paote sa coste..eu iau autocolantul..si acea persoana sa le faca...ca sincer..de asta am itnrebat daca sunt de cumparat...si ce hartie autocolanta imi recomanzi..de aia de la librarii??

Link to comment
Share on other sites

Du-te la astia care fac productie publicitara si-ti debiteaza formele pe care le vrei pe autocolant. Tu masori inainte tastele, faci un model vectorizat, il dai si ei iti taie formele respective. Daca nu te descurci cu programe in care poti face asa ceva, sunt sigur ca suntem mai multi pe forum care te putem ajuta.

 

Ca pret, pe la noi sunt vreo 10-15 euro/mp de autocolant parca. Daca le organizezi ca lumea, pe un metru patrat iti pot intra inlay-uri pentru cateva chitare.

 

Oricum, eu cred ca la primul bend ramai cu autocolantul pe degete :))

Edited by 'mnezãu
Link to comment
Share on other sites

ce hartie autocolanta imi recomanzi..de aia de la librarii??

 

Of, mai înainte am spus că nu din hârtie ci din PVC trebuie. Ți le fac eu, nu tre' să umbli pe la firme cu plotter, și-așa trebuie să-mi iau niște autocolant. Numai să-mi zici ce culoare și ce model. Dar să văd dacă se lipesc pe tastieră întâi.

Edited by FiveseveN
Link to comment
Share on other sites

ok..eu am tastiera din rosewood...si ca model as vrea cel din linkul asta. http://www.ebay.com/...=item1c27421785 acolo am vazut ca scrie si ceva ca amrime nu stiu ce..dar ideea e..ele merg puse peste inlayuri-le care le am..cele clasice rotunde..ca la fender.?

 

Eu avand daor 21 de taste..nu imi trebuie toate..si ma gandeam sa nu le las gol in mijloc..ci sa le umplu cu negru..sau nu stiu...ca nu sunt sigur ca o sa se vada bine peste celellalte..sau cu rosu...dar itnai sa vad daca se poate.. :D ca si chitara am un Epiphone LEs Paul Special I..cel cu bridge Fix

 

LE: acum am vazut ca sunt umplute cu negru si scrie ca pot umple usor un inlay obisnuit..deci..acum ramane de vazut daca merg aplicate..:D

Edited by Hyplink
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.