Guest dark Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Vreau sa-mi construiesc un foot-switch pt statie pt schimbat dp clean pe overdrive... ma poate ajuta cineva cu o schema si o lista cu componentele pls ???
boc Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Felix , nu speria omu'. Poate unii nu stiu sa caute.... Despre ce tip de switch e vorba?
Messu Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Trebuie sa ne spui mai multe detalii, in special despre despre amplif. Scheme sint destule si precis putem sa gasim ceva.
dass101 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Nu toate ampurile au acelasi sistem de channel switching. in concluzie intrebarea ta e mult prea vaga.
vlad_cozma Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Nu toate ampurile au acelasi sistem de channel switching. in concluzie intrebarea ta e mult prea vaga. Revin eu cu intrebarea. M-ar intreesa footswitch-ul de la VOX AD30VT, adica VFS-2 http://www.esound.ro/Vox-VFS-2,p-5023.html M-a ajutat gugle, da' nu foarte http://www.ultimate-guitar.com/forum/showthread.php?t=621839 A mai facut careva?
FiveseveN Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Pai un lucru e foarte clar: e footswitch standard cu jack stereo (TRS), intre masa si tip schimbi canalul, intre masa si ring activezi/dezactivezi efectele. Pe thread-ul ala (si ce-am mai gasit) vad ca nu s-au hotarat daca trebuie butoane cu retinere (on-off) sau fara (momentary pushbutton) dar e foarte simplu de solutionat: Lipesti cablul tau 2+1 (de microfon ar merge cel mai bine) la jack (de ex. rosu la tip, alb ring si ecranul la sleeve/masa) si apoi atingi doar firele intre ele: cand atingi rosu de masa ar trebui sa se schimbe canalul. Daca revine la celalalt canal cand nu mai faci contact iti trebuie cu retinere, daca trebuie sa mai atingi odata pentru a reveni iti trebuie pushbutton (fara retinere).
vlad_cozma Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Pai un lucru e foarte clar: e footswitch standard cu jack stereo (TRS), intre masa si tip schimbi canalul, intre masa si ring activezi/dezactivezi efectele. Pe thread-ul ala (si ce-am mai gasit) vad ca nu s-au hotarat daca trebuie butoane cu retinere (on-off) sau fara (momentary pushbutton) dar e foarte simplu de solutionat:Lipesti cablul tau 2+1 (de microfon ar merge cel mai bine) la jack (de ex. rosu la tip, alb ring si ecranul la sleeve/masa) si apoi atingi doar firele intre ele: cand atingi rosu de masa ar trebui sa se schimbe canalul. Daca revine la celalalt canal cand nu mai faci contact iti trebuie cu retinere, daca trebuie sa mai atingi odata pentru a reveni iti trebuie pushbutton (fara retinere). Asa banuiam si eu, da' am zis sa-ntreb pe cineva mai avizat . 10x
vlad_cozma Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Dar butoane stiti de unde pot cumpara? un link eventual?
vlad_cozma Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Inevitabilul s-a produs, minunea tehnicii a luat fiinta. Poate ca nu e atat de performanta, dar macar arata bine. Datorita acestei reusite exemplare, sunt decis sa urmez un nou drum in cariera. Asa ca sunt deschis la colaborari, comenzi, etc ...
karpi Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 (edited) Inevitabilul s-a produs, minunea tehnicii a luat fiinta. Poate ca nu e atat de performanta, dar macar arata bine. Datorita acestei reusite exemplare, sunt decis sa urmez un nou drum in cariera. Asa ca sunt deschis la colaborari, comenzi, etc ... Nu-i frumoasa da-i batrana .........hahahaa ..parca ar fi monstrul lui Frankenstein ...cel mai mult i-mi place cum se reidica placajul la colt. Exista cutii de alimonou pe la acareturi de menaj , folosite ptr a face inghetata acestea sunt super ptr footswitch , vopsite cu spray duco de masina arata si bine. cel mai usor le gasesti la mama in frigider .. Edited July 17, 2009 by karpi
Recommended Posts