www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Messu

Veteran
  • Posts

    326
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Messu

  1. s-a vandut. se poate inchide
  2. s-a dat tot. se poate inchide
  3. S-au dat componentele pentru bas, tastele, cheile si cordarul mic de chitara. Restul disponibil
  4. Salut. 100 de lei pentru componentele de bass.
  5. De vanzare toate accesoriile din poze. In afara de doze, de cheile de bass, de rama de humbucker si de placa metalica pentru prindere grif, tot ce se vede este nou. Dozele provin din upgrade-uri. Cele de telecaster au rezistente electrice de 6Kohm espectiv 6.3 Kohm. Cele de bas au rezistente de 3.90Kohm si de 4.0 Kohm.
  6. Stacked humbucker 2 x 9.15 Kohm Magnet Alnico 5
  7. Cablu Cordial CGK 122 - 5ml (zgomot redus / super calitate) Cablu - 3 ml Cablu interconexiune pedale - Cordial CIK 122 - 30 cm Cablu Y - Cordial CMK 222 - 40 cm Cablu Y Cordial CMK 222 - 60 cm In afara cablului de 3 m, toate sint cabluri Cordial / Germania. Cablurile scurte provin din dezafectarea unui rack de efecte. Cele doua cabluri, de 3 m si 5 m, sint noi, nefolsite niciodata. Pretul este pentru toate cele 5 cabluri.
  8. Functioneaza bine.Are presetate toate armoniile din lume plus posibilitatea de creare a unora noi dorite de utilizator.Estetic prezinta urme discrete de utilizare.Panoul frontal, in afara usoarei decolorarai a sagetilor de pe doua butoane, nu prezinta alte de utilizare sau abuz.Procesorul a fost tinut numai in rack.Pretul usor negociabil.Trimit in tara cu Posta Romana ramburs sau curier.
  9. Functioneaza perfect.Estetic prezinta cateva zgarieturi fine pe capacul superior.Panoul frontal este impecabil, fara semne de utilizare sau abuz.Procesorul a fost tinut numai in rack.Pretul usor negociabil.Trimit in tara cu Posta Romana ramburs sau curier.
  10. Functioneaza perfect. Se livreaza cu adaptorul de tensiune original.
  11. Cutie rack 3U sau 4U din ABS. Cu pretul discutam in functie de tipul de cutie si de stare.
  12. Perfect functional.Folia de plastic este cam uzata, dar ofer o alta, de schimb, autoadeziva, pentru cine are timp si chef sa o inlocuiasca. In rest, fara busituri, crapaturi, indoituri, etc.Se livreaza cu manual si fara adaptor de tensiune.Functioneaza cu orice adaptor de tensiune de 9Vac.
  13. Stare perfecta de functionare. Prezinta cateva zgarieturi pe capacul superior. Nu accept schimburi dar sint deschisc la negocieri.
  14. Poate, dar nu cred ca asta e problema, acum. Eu vreau doar sa copiez o schema functionala si pana in acest moment am copiat tot, mai putin continutul EEPROM-ului intern din uC. Si aici m-am blocat, pentru ca mi-e cam frica sa sterg flash-ul ca sa ajung la EEPROM. M-ar ajuta un instrument cu care sa citesc direct EEPROM-ul.
  15. Revin, mult mai repede decat ma asteptam, cu noutati. Am reusit si am obtinut controllerul original si functional ieri. Asa ca am trecut la copierea EEPROM-ului (24LC256) Operatiunea s-a facut cu succes (era ocupat aproape integral-cateva adrese libere) insa, din pacate, la montarea in circuit nu s-a produs schimbarea asteptata. Pe scurt - nu functioneaza :(( Probabil ca contine numai patch-uri, cum credeam initial... Dezamagire mare, dar am zis: aia e ! N-am ce sa fac... Intre timp, am mai studiat un pic EEPROM-ul intern (cel emulat) despre care citisem ceva si eram onvins ca este cumva "volatil" si isi pierde continutul la re-flash. Surpriza: nu e volatil deloc. Nu stiu cum de nu e, dar nu e. SIGUR. AM facut probe cu Teensy-ul meu, am scris cateva adrese, aleator si dupa reflash repetat cu diverse hex-uri, continutul EEPROM-ului era bine-merci la locul lui. Asa ca, se pare ca daca este ceva informatie necesara boot-ului, in acel EEPROM este. Din informatiile pe are le-am mai gasit, este o practica, inteleg, destul de raspandita de pastrate a unor informatii/setari care raman importante si in cazul unui update de software. Deci, concluzia directa ar fi sa-l copiez si pe acela. Da, DAR CUM ? Nu reusec deloc sa gasesc un utilitar care sa ma ajute sa citesc continutul EEPROM-ului intern (Gen PICKIT). CE SA FAC ?? De citit si scris, treaba se face foarte usor, numai ca ar trebui sa sterg flash-ul din controller-ul original, si sa scriu in locul lui o mica aplicatie care, in momentul in care ruleaza, citeste adresele EEPROM-ului, la rand, si le afiseaza pe comunicatie seriala. Asa am facut cu Teensy-ul meu si merge brici. Dupa care, ca sa readuc la viata controllerul original, ar trebui sa-i rescriu software-ul (hex_ul, cel de pe site). Asta in teorie cel putin. Gresesc ceva ? Imi scapa ceva ?? Intreb pentru ca daca, lucrurile nu decurg cum gred eu, inseamna ca o sa pot sa citesc EEPROM-ul, dar e indoielinic ca o sa mai readuc la viata controller-ul original. Ce sa fac ? Cum sa citesc EEPROM-ul fara sa ma ating de programul scris in Flash ?
  16. Din pacate abilitatile mele in electronica digitala sint destul de limitate, iar in programare tind spre zero, asa ca investigarea, in adevaratul sens al cuvantului, a ce si cum se intampla, ar fi un demers mai degraba imposibil pentru mine. N-as scoate-o la capat fara ajutor serios... Asa ca, ma gandesc la copierea continutului acelui EEPROM original. Se pare ca am sa obtin MC6 original (proprietarul inca il mai are), undeva in Ianuarie, si am sa incerc "ingineria" asta cu copierea, ca ultim pas care imi mai sta in putere. Ce va fi...va fi... Revin 100 % cu vesti, dupa ce incerc ! Asa, ca sa se stie...
  17. Eheeeee, pai acum parca incep sa ma lamureasc ! Multummesc @ggg ! Inteleg, cred, destul de bine, argumentatia (e drept, fara detaliile legate strict de programare, ca asta nu cunosc...) si inteleg si de ce ofera ei, cu atata marinimie si update-urile. Pentru ca nu sint suficiente pentru o clonare a controllerului. Hehehe, m-am gandit eu repede ca s-a intalnit hotul cu prostul si cu un uC de 15 USD, plus inca un LCD si 6 butoane, adica piese de vreo 25 UDS inmi fac eu, repejor, un super MIDI controller care se vinde cu 250 de USD. Offf, mare...inginer am mai fost ! :D:D:D Ca de obicei, cand pare prea frumos ca sa fie adevarat, se pare ca asa si este. Nu m-am gandit nicio secunda la o situatie de genul asta ! E drept m-am lasat pacalit, prea usor, de schema, in care EEPROM-ul este legat in configuratie neprotejat la scriere, motiv pentru care m-am gandit ca e destinat numai stocarii de patch-uri. Acum ma gandesc ca poate este folosit SI pentru stocarea de patch-uri, dar nu exclusiv. Poate fi asa ? Ma gandesc acum ca "jocul" este pierdut (eu neavand abilitatile de a solutiona astfel de probleme), DAR, inainte de a abandona definitiv, cum cred ca ar sugera bunul simt, zic asa: Ar fi oare util sa scot EEPROM-ul (24LC256) din controllerul original si functional, sa-i copiez continutul pe care ulterior sa-l pun in EEPROM-ul "meu" ? Din cate vad, fara sa inteleg in detaliu, recunosc, Teensy LC are un EEPROM emulat (n-am gasit nicio cale/utilitarcu care sa pot sa-l citesc sau sa-l scriu) si ma gandesc ca eventuale "signature" pentru functionarea HEX-ului oferit pe site, ar trebui sa fie puse in 24LC256, in momentul fabricatiei. Cat de corecta ar fi presupunerea mea ? Sau...bat campii ? Ar merita facuta proba (DACA mai pot gasi/imprumuta controllerul original) ?
  18. Controller-ul original nu-l mai am la dispozitie. Si nici modul de verificare al diverselor caracteristici nu cred ca-mi este la indemana, asa ca proiectul probabil ca incepe sa ma depaseasca... E un produs destul de nou, asa ca am sa astept sa vad poate-i da cineva de cap in viitor... Sau poate nu... In momentul asta pare ca m-am impotmolit. Ca idee, totusi, intreb, microcontrollerul se poate sa spunem, pre-formata? Adica se pot scrie in el, din fabrica, ceva "setari" care sa ramana acolo chiar si in cazul schimbarii/updatarii softului ? Stiu de EEPROM, dar nu se sterge si ala cand fac update de soft ? Sau nu neaparat ? Daca da, probabil ca acolo e raspunsul si probabil ca intrebarea ar fi cum pot sa citesc acele setari. Daca nu, chiar ca ai inteleg, pentru ca un utilizator normal (normal la cap ) cand fac update de firmware, face update de firmaware si atat, nu stie de DMA, de tensiuni de pullup, etc. Eu asa cred...
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.