'mnezău Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 http://users.powernet.co.uk/guitars/setuptut.htm
Guest labemol Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Reglajul instrumentului din ce stiu eu.
EugenRo2001 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Curbura neck-ului din truss-rod, intonatia si actiunea din saddles, reglajul tremolo, unghiul neck-ului fata de corp, etc, etc
cedrik Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 somebody please delete/close these topic. Inainte de a te apuca de chitara, sau de a face posturi stupide cu intrebari prostesti (prostesti = stupide) pe care puteai foarte bine sa le scrii si aici (alaturi de "cum ma machiez" si "ce inseamna cock"), cauta intr-un dictionar EN-RO ce inseamna cuvantul "setup". Iti dau cadou de Craciun link catre alt "forum" . - E unul foarte educativ si e gratis : www.wikipedia.org 1
Guest Alexx_guitarist Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Auzi mai vezi-ti de treaba. Am dreptul sa fac orice topic vreau atata timp ce nu incalca regulile. Daca nu-ti convine intrebarea mea, treci peste ea si gata. Tu esti ala care pierde reputatia nu eu. Eu pe celelalte topicuri am scris ca sunt incepator si pe topicu asta se subantelege. Nu cred ca intrun dict. Ro-en scrie cei aia setup la chitara.
cedrik Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Ro-en scrie cei aia setup la chitara si cum traduci ?
Guest Alexx_guitarist Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Dak nu e vb de chitara e instalare/ programare
'mnezău Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 (edited) Corect, intr-un dictionar n-o sa-ti scrie ce-i ala. Insa ai google si sute de site-uri in care s-a vorbit despre asa ceva. Pun pariu ca daca dai un search dupa "setup chitara", chiar aici, pe rgc, gasesti o gramada de informatii utile. Care-i problema cu facutul topicurilor aiurea? Pai acum daca dau search dupa "setup chitara", primul topic care imi apare e asta al tau, browserul lasandu-mi in coada topicuri cu mai multe informatii utile decat asta. Forumul si asa e plin cu tot felul de aberatii si devine destul de dificil sa cauti niste informatii, ar fi bine sa nu-l facem si mai varza... La 90% din intrebarile care se pun am observat ca am gasit fara nici un fel de greutate raspunsuri pe google... Nu zic sa nu pui o intrebare care te macina si careia nu i-ai gasit un raspuns, insa, de cele mai multe ori, dialogurile se poarta ca intre membrii unei comunitati si un copil de 4 ani. Eugen ti-a dat raspuns. Sunt sigur ca, natural, ar urma alte topicuri "ce-i ala truss rod?", "ce-i aia actiune?", "ce-i ala tremolo?", "ce-i ala neck?" Edited December 21, 2011 by Gojira
ramurel Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Hai, cã dacã tot e pe glume, sã zic ºi io ... Dupã mine, setup se poate traduce bãbeºte în "reglaj la zi" sau, pentru anglofili "update la reglaje"... ªi-am sã dau un exemplu : având în vedere cã în weekend demolez blocu' cu o petrecere, zilele astea o sã fac un update la frigider. [ Cu beuturã ºi cu de-ale gurii... ( fluiere, trompete, saxafoane... ) ] .
'mnezău Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 [ Cu beuturã ºi cu de-ale gurii... ( fluiere, trompete, saxafoane... ) ] Sau varianta de peste cativa ani, placa, plombe, coroana. 1
karpi Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 (edited) Ce-i ala setup? Echipare,configurare ,pregatire ,pozitionare , reglaje premergatoare ...actiuni pregatitoare ptr ...poate avea diferite intelesuri ca si expresie. setting: cadru instalare reglaj aşezare punere aranjare situaţie montare poziţie apus asfinţit instalaţie direcţie setup : de configurare schemă amplasare organizare internă ţinută dreaptă cuib de hoţi meci de box aranjat dinainte pacaleala tras in piept ,fraierit http://www.wordreference.com/enro/setup Traduceri principale setup n (arrangement, plan) aranjament s.n. setup n (hoax, trap) aranjament s.n. setup n (gathered equipment) echipament s.n. setup n (art: arrangement of objects) aranjament s.n. etc... Edited December 21, 2011 by karpi
Recommended Posts