death metal Posted December 3, 2011 Share Posted December 3, 2011 buna ziua eu stand intro zi m-am gandit ce chitari perfecte exista eu spun doar ca cele fender stratocaster sunt de legenda dar si gibson Aici scrieti parerile voastre despre chitari, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ironside Posted December 3, 2011 Share Posted December 3, 2011 buna ziua eu stand intro zi m-am gandit ce chitari perfecte exista eu spun doar ca cele fender stratocaster sunt de legenda dar si gibson Aici scrieti parerile voastre despre chitari, Cu ce? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draykor Posted December 3, 2011 Share Posted December 3, 2011 La fel e si cu chitarele ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sammy M. Posted December 3, 2011 Share Posted December 3, 2011 Nu exista acea "chitara perfecta". Fiecare poate considera o chiatara perfecta avand in vedere sound-ul dorit si stilul muzical prestat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 "Death metal" didn't get the memo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 Chitara legendarã-i una ( v. titlul ), cea perfectã-i alta... Chitãri legendare sunt câteva: Micawber-ul lui Keith Richards ar fi una... Frankenstrat-ul lui EVH... Lucille... Chitara perfectã ? ... Hmmm. De multe ori mã gândesc la una, care s-ar vinde cu tot cu niºte mânuºi speciale, cu degete speciale, fermecate 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draykor Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 (edited) Sunt intru totul de acord cu Ramurel, insa ca un sidenote Deci "shortcut" : O chitara are o valoare ptr chitarist ,Chitaristul poate sa dea valoare unui instrument. Altfel este o scandura uscata cu sarme pe ea. Nu pretul da valoare unui instrument. Nimic nu da valoare instrumentului, in afara de cel care il canta! Lucille e legendara pt ca BB King e legendar, la fel si cu EVH, Clapton, McCartney si altii! Edited December 4, 2011 by Draykor Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebh Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 buna ziua eu stand intro zi m-am gandit ce chitari perfecte exista eu spun doar ca cele fender stratocaster sunt de legenda dar si gibson Aici scrieti parerile voastre despre chitari, Nu te supara pe mine, dar tu cati ani ai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts