Guest veaceslav Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Hello, am și eu o problemă la chitara mea(am un Ibanez v72ece). Când am cumpărat-o era cam greu să țin barre pe primele freturi, însă acum s-a făcut practic imposibil(s-a curbat gâtul ): Mă interesează dacă e posibil de întreptat griful și să nu fie foarte costisitor... Aici este o poză cu griful strâmb la primele 3 freturi... http://img267.imageshack.us/img267/6568/20130107200401.jpg Mersi anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted January 7, 2013 Author Share Posted January 7, 2013 Ai incercat sa reglezi truss-rod-ul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest veaceslav Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Da am incercat, dar nu rezolva problema, daca il strang prea tare se indoaie in directia opusa si apare doar fret buzz. E posibil de reparat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 daaaamn, din poza pare sa fie si rasucit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest veaceslav Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 daaaamn, din poza pare sa fie si rasucit Da... este puțin ... e mai curbat în partea de sus, unde strunele sunt mai groase... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariobest Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Cum pot lua legatura cu dv?Am un fender stratocaster si doresc un reglaj plus o problema la una din doze, multumesc.Marius-id mess mrsoprea Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted January 10, 2013 Author Share Posted January 10, 2013 Ai PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted January 10, 2013 Author Share Posted January 10, 2013 Chitara lui Veaceslav are ceva probleme cu griful, parca trussrod-ul actioneaza doar pe o partd din lungime iar fret-urile au necesitat nivelare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted January 16, 2013 Author Share Posted January 16, 2013 Un pickguard SSS facut de mine cu traforajul si cu pila: Alaturi este modelul HSS 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted January 16, 2013 Author Share Posted January 16, 2013 Pickguard-ul este pentru o chitara care avea configuratie HSS. Pe langa schimbarea dozelor am adaugat fret-ul 22 prelungind fretboard-ul deoarece nu era suficient spatiu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicola Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 Cat costa o retastare pentru un grif tip squier(inclus si materialul) si daca faceti si scalopare,cat este si costul operatiei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted January 19, 2013 Author Share Posted January 19, 2013 Ai PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Cam la ce pret ar veni un pickguard? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeChitara Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Cam la ce pret ar veni un pickguard? Al meu a fost 150 ron, poate pare mult..., dar ca orice lucru facut de mana, unicat, are pretul lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirit of Metal Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Puteti face pickguard si pentru un Ibanez RG? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted January 20, 2013 Author Share Posted January 20, 2013 Deocamdata nu mai am material. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted January 21, 2013 Author Share Posted January 21, 2013 Chitara jazz, Django style, D hole - planare fretboard si refret: A trebuit sa repar marginile sloturilor pentru fret-uri: rezultatul: si lucrarea terminata: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddy68ro Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Super multumit de lucrarea D-nului Eugen. Reconditionare griff , lacuire , retastare , setare.....la un Jackson DXMG Bk,a readus-o la viata. Actiune super joasa fara frett buzz,lucrare de nota 10+. Multumesc D-nu Eugen !! Multumesc RGC !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Dupa aranjarea unei acustice a venit si randul electricei sa fie bibilita. Fret dressing-ul a fost facut impecabil! Multumesc Eugen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted January 30, 2013 Author Share Posted January 30, 2013 In topicul http://forums.rgc.ro/topic/14720-fanclub-hora-reghin/page__st__150 ªi iatã o treabã foarte bine rezolvatã de Eugen - mulțumiri temeinice! In primul rand pentru cã a acceptat aceastã provocare, la care chiar nu s-a dat inapoi de la tot felul de intervenții. Jos pãlãria - Eugen! Ceva fotografii din timpul "retuºãrii" - schimbat nut ºi saddle (cu os), retastare unde era cazul, radius adãugat (originalul nu avea), lipite crãpãturile, intãrituri pe dedesubt. Chitara e model SP1 din 1977 mãrime 3/4 - readus la viațã! Sunã foarte plin - lemn adevãrat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted January 31, 2013 Author Share Posted January 31, 2013 Chitara LAG cu headstock-ul rupt si lipit gresit: Am curatat adezivul vechi si am lipit cu epoxy: Deoarece lipitura era inestetica am convenit cu proprietarul sa vopsesc fata headstock-ului. Chitara e gata: 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted February 4, 2013 Author Share Posted February 4, 2013 Inca una: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ScrambeldEggs Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 O treaba foarte bine facuta, pentru cei care cauta sa repare chitari, va sfatuiesc sa apelati la Domnul Eugen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted February 8, 2013 Author Share Posted February 8, 2013 http://forums.rgc.ro/topic/74802-modificare-reghin-solo/page__pid__751690#entry751690 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted February 13, 2013 Author Share Posted February 13, 2013 http://forums.rgc.ro...ul/page__st__30 postul nr. 31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
misro Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 am avut la dl Eugen un LP Vintage pentru setup si montare chei noi. actiune super joasa fara frett buzz, lucrare absolut superba la preturi decente !!! apelati cu mare incredere, este un super profesionist ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted February 16, 2013 Author Share Posted February 16, 2013 Multumesc pentru aprecieri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted February 17, 2013 Author Share Posted February 17, 2013 Chitara clasica Reghin de prin anii '80 cu bridge-ul dezlipit, apoi lipit de un mester cu ceva gen Poxilina dar moale iar pentru a fi sigur a dat gauri si a pus doua suruburi fixate in fata chitarei fara nicio intaritura. Evident ca adezivul a cedat iar bridge-ul a fost smuls cu tot cu suruburi precum si cu ceva lemn din fata chitarei. Am curatat adezivul. A trebuit sa indrept suprafata de contact a bridge-ului. Pe partea de sus am lipit o fasie de palisandru pentru a masca gaurile pentru suruburi. Nu am mai pus suruburile si am lipit folosind Titebond. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marquess of Orange Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Les Paul-ul crem de mai sus e al meu, azi l-am luat inapoi acasa. Super multumit de cum a lucrat, mi-a revopsit tot headstockul dupa ce a lipit crapatura. A facut si upgrade la nut de os, cheite noi si sistem N-Tune. Toate la un pret super rezonabil. Om de incredere, recomand (+1) din partea mea!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted February 20, 2013 Author Share Posted February 20, 2013 (edited) Multumesc pentru aprecieri... era loc de mai bine..... In alta ordine de idei mi-am facut niste spool-clamps: bara de fag de 30mm diametru (cea mai mare) de la Practiker, foaie de pluta tot de acolo, saibe, tija filetata M8 si piulite fluture de la Hornbach, ceva sudoare pana am reusit sa tai, sa gauresc, sa lipesc, etc Edited February 20, 2013 by EugenRo2001 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts