www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mariobest

Active Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    linie RCF acustica

Recent Profile Visitors

5075 profile views

mariobest's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. 0721118588...astept un semn..Marius Oprea
  2. Ofer spre inchiriere sistem de sunet Rcf acustica si JBL VRX, Mixer digital Behringer x32 sau analog-Dynacord, monitoare de podea yamaha, schela de lumini max 8metri cu moving headuri beam si wash, pari led, masina de fum etc, microfoane wireless, monitorizare in ear, .Preturi avantajoase!!!!Contact 0721118588
  3. Atentiune atentiune, Trupa Select M, cauta clapar-pianist in vederea unei colaborari pe termen lung.Exclus aventurieirii si mercenarii, asadar, daca ai pana in 45 de ani, esti profesionist, serios, disponibil pentru repetitii in Bucuresti de 2 ori pe saptamana si iti doresti un colectiv pe masura te asteptam alaturi de noi!
  4. Atentiune atentiune, Trupa Select M, cauta clapar-pianist in vederea unei colaborari pe termen lung.Exclus aventurieirii si mercenarii, asadar, daca ai pana in 45 de ani, esti profesionist, serios, disponibil pentru repetitii in Bucuresti de 2 ori pe saptamana si iti doresti un colectiv pe masura te asteptam alaturi de noi!
  5. Trupa Select M cauta clapar-pianist disponibil pentru repetitii in Bucuresti, exclus sezonieri si mercenari!!!Contact 0721.11.85.88.
  6. Daca esti talentat, serios, ai maxim 45 de ani, ai lucrat pe mixer digital, ai habar ce inseamna sunet live si doresti sa te alaturi echipei noastre Trupa Select M te astepam cu drag.Atentie!!!! nu ne intereseaza mercenari si oportunisti sau ne povestesti tu cate concerte ai sonorizat si tu de fapt doar sa fi carat mixerul... dorim un om cu bun simt si sincer care sa pretuiasca munca de echipa si sa doreasca o colaborare indelungata!!!!!0721118588 e numarul la care putetii suna.
  7. Un demo se poate cu ceea ce abordezi te rog?
  8. Varsta nu trebuie sa fie peste 50 de ani, talentul si dorinta au prioritate inaintea experientei de scena.
  9. https://www.facebook.com/www.trupaselect.ro/?ref=hl
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.