Razvan S. Posted April 10, 2011 Author Share Posted April 10, 2011 Într-adevãr e haioasa faza cu fingerswitch-ul, însã oricum te apleci ca sã faci comutarea între cele 4, nu ? Sau, cum treci dintr-una în alta ? Prin apãsãri succesive din footswitch ? din pacate da, dar nu e necesar sa trec prin 4 efecte pe o melodie, folosesc doar unul (de obicei sd-1 pt batio stuff sau stoner rock, od-1 tot asa, st9 pt orice rock metal 80-s old stuff, si ds-1 e useless Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted April 17, 2011 Author Share Posted April 17, 2011 (edited) Horror Show, tocmai de aceea il numesc The Black Void Samples in curand (evident, la ce mãțãraie e acolo, unele setari fac squeal, dar doar la setari tip ,,maxim'') DS-1 a fost inlocuit de un circuit Lovepedal Purple Plexi 800 cu LM386, i-am si pus cate 2 condensatoare pe 2 switchuri pentru a little fun. Jackurile sunt pe verticala canci loc altfel, dar nu are nimic, si asa e o monstrozitate ciudata inghesuita, deci mere Si da am scurtat potentiometrele , le-am taiat cu un tvic, poate le voi finisa dar este irelevant, fiind acoperite de poturi. Nu mai exista problema switchingului cu piciorul si atinsul capacelor, toggle-urilor. Edited April 17, 2011 by Razvan S. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Genial! Vrem sa o si auzim. Ar parea mai practic un multi-efect gen: compresor, eq/boost, drive, ceva modulatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted April 18, 2011 Author Share Posted April 18, 2011 Genial! Vrem sa o si auzim. Ar parea mai practic un multi-efect gen: compresor, eq/boost, drive, ceva modulatie. Da am sa fac, oscilatiile btw dispar complet cand este in lant cu restul pedalelor Hmm....pai sa stii ca poate voi face, nu ar fi o problema asa un multiefect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maur Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Da am sa fac, oscilatiile btw dispar complet cand este in lant cu restul pedalelor Hmm....pai sa stii ca poate voi face, nu ar fi o problema asa un multiefect. da. si apoi sa-i faci o comanda printr-un midi controler gen FCb1010. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefmir Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Genial! Vrem sa o si auzim. Ar parea mai practic un multi-efect gen: compresor, eq/boost, drive, ceva modulatie. Iisuse! nu-i mai da idei! A iesit fain razvane! Asteptam sample!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted April 19, 2011 Author Share Posted April 19, 2011 (edited) Parca cerea...I miss him (scuzati interpretarea, e by ear si din amintiri; ar suna mai frumos cu un backtrack ) purple plexi raunch.ogg Edited April 19, 2011 by Razvan S. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Din ce aud pe boxele astea de la birou,efectul asta chiar suna bine. Ar fi intereasant de auzit si niste riff. Bravos Cum ai tras ? Prin amp sau direct in placa de sunet ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted April 19, 2011 Author Share Posted April 19, 2011 (edited) Din ce aud pe boxele astea de la birou,efectul asta chiar suna bine. Ar fi intereasant de auzit si niste riff. Bravos Cum ai tras ? Prin amp sau direct in placa de sunet ? Microfon samson q6 atarnat de cabinetu d 15'' la amp si adobe audition , atat, Ceva la repezeala,imi pare rau ca nu e mai thumpy thumpy la muting stuff,dar asta depinde si de cat bass am bagat din amp(dar e si din cauza ca in pedala,am 2 switchuri care imi comuta pe cate 2 condensatoare cum vreau, odata 220uf cu 0,1 uf / sau / 4,7uf cu 0,01uf; teoretic trebuia sa schimb sa sune mai less bassy, pt ca asta era settingul pt single coils de fapt...si nu humbuckere , ups ) rf.ogg Edited April 19, 2011 by Razvan S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 rf.ogg Holy 4 ?!?! Holy Shit !!! Sunã grozav ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Microfon samson q6 atarnat de cabinetu d 15'' la amp si adobe audition , atat, Ceva la repezeala,imi pare rau ca nu e mai thumpy thumpy la muting stuff,dar asta depinde si de cat bass am bagat din amp(am 2 switchuri care imi comuta pe cate 2 condensatoare cum vreau, odata 220uf cu 0,1 uf / sau / 4,7uf cu 0,01uf; teoretic trebuia sa schimb sa sune mai less bassy, pt ca asta era settingul pt single coils de fapt nu humbuckere , ups ) rf.ogg Suna cam agresiv pt Ted Nugent.Dar este ok si asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted April 19, 2011 Author Share Posted April 19, 2011 Suna cam agresiv pt Ted Nugent.Dar este ok si asa. Asculta Cat Scratch Fever cantat de Batio in 198X cu Nitro Link to comment Share on other sites More sharing options...
finics Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Da, suna bine bidigania, bravos mestere, altii au scule grele si nu suna asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted April 19, 2011 Author Share Posted April 19, 2011 Da, suna bine bidigania, bravos mestere, altii au scule grele si nu suna asa Mersi dude, am sa fac si la celelate sample, dar se cunosc deja, eventual od-1 e mai interesant, dar toate sunt simple mild od-s meh. Poate ma ajuta ampul in sunet. Regret doar ca nu pot sa dau mai tare sa se auda MAI cu potential dar asta este. Mersi la toata lumea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted May 2, 2011 Author Share Posted May 2, 2011 (edited) Od-1+ lpb-1 dupa; single coil doresc sa multumesc userului GrP pentru suportul midi http://forums.rgc.ro...ntru-totdeauna/ Iris v.ogg Edited May 2, 2011 by Razvan S. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vldmlt Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Od-1+ lpb-1 dupa; single coil doresc sa multumesc userului GrP pentru suportul midi http://forums.rgc.ro...ntru-totdeauna/ Iris v.ogg Te-ai luat la intrecere cu Valter ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggedamed Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Od-1+ lpb-1 dupa; single coil doresc sa multumesc userului GrP pentru suportul midi http://forums.rgc.ro...ntru-totdeauna/ Iris v.ogg Frumos! BTW, cand ai pomenit de suportul MIDI, m-am gandit ca ai pus si o interfata MIDI in cutia aia . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted May 3, 2011 Author Share Posted May 3, 2011 Frumos! BTW, cand ai pomenit de suportul MIDI, m-am gandit ca ai pus si o interfata MIDI in cutia aia . mersi! cine stie sunt eu mai tantalau, dar poate pe viitor fac si dinastea...i have a lot to read though sunt, din pacate, destul de dezinformat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted May 12, 2011 Author Share Posted May 12, 2011 (edited) Am sa revin cat de curand cu samples cu ST9 si SD-1(suna similar cu od-1, dar parca mai prost)! Edited May 12, 2011 by Razvan S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts