www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Într-adevãr e haioasa faza cu fingerswitch-ul, însã oricum te apleci ca sã faci comutarea între cele 4, nu ? Sau, cum treci dintr-una în alta ? Prin apãsãri succesive din footswitch ?

din pacate da, dar nu e necesar sa trec prin 4 efecte pe o melodie, folosesc doar unul (de obicei sd-1 pt batio stuff sau stoner rock, od-1 tot asa, st9 pt orice rock metal 80-s old stuff, si ds-1 e useless :lol:

Posted (edited)

Horror Show, tocmai de aceea il numesc The Black Void :lol:

Samples in curand (evident, la ce mãțãraie e acolo, unele setari fac squeal, dar doar la setari tip ,,maxim'')

DS-1 a fost inlocuit de un circuit Lovepedal Purple Plexi 800 cu LM386, i-am si pus cate 2 condensatoare pe 2 switchuri pentru a little fun.

Jackurile sunt pe verticala :lol: canci loc altfel, dar nu are nimic, si asa e o monstrozitate ciudata inghesuita, deci mere :unsure:

Si da am scurtat potentiometrele , le-am taiat cu un tvic, poate le voi finisa dar este irelevant, fiind acoperite de poturi. Nu mai exista problema switchingului cu piciorul si atinsul capacelor, toggle-urilor.

100_1955.JPG

100_1956.JPG

100_1960.JPG

100_1961.JPG

100_1964.JPG

100_1967.JPG

Edited by Razvan S.
  • Like 2
Posted (edited)

Din ce aud pe boxele astea de la birou,efectul asta chiar suna bine.

Ar fi intereasant de auzit si niste riff.

Bravos :respect:

Cum ai tras ? Prin amp sau direct in placa de sunet ?

Microfon samson q6 atarnat de cabinetu d 15'' la amp si adobe audition , atat,

Ceva la repezeala,imi pare rau ca nu e mai thumpy thumpy la muting stuff,dar asta depinde si de cat bass am bagat din amp(dar e si din cauza ca in pedala,am 2 switchuri care imi comuta pe cate 2 condensatoare cum vreau, odata 220uf cu 0,1 uf / sau / 4,7uf cu 0,01uf; teoretic trebuia sa schimb sa sune mai less bassy, pt ca asta era settingul pt single coils de fapt...si nu humbuckere , ups :D )

rf.ogg

Edited by Razvan S.
Posted

Microfon samson q6 atarnat de cabinetu d 15'' la amp si adobe audition , atat,

Ceva la repezeala,imi pare rau ca nu e mai thumpy thumpy la muting stuff,dar asta depinde si de cat bass am bagat din amp(am 2 switchuri care imi comuta pe cate 2 condensatoare cum vreau, odata 220uf cu 0,1 uf / sau / 4,7uf cu 0,01uf; teoretic trebuia sa schimb sa sune mai less bassy, pt ca asta era settingul pt single coils de fapt nu humbuckere , ups :D )

rf.ogg

Suna cam agresiv pt Ted Nugent.Dar este ok si asa.

Posted

Da, suna bine bidigania, bravos mestere, altii au scule grele si nu suna asa :respect:

Mersi dude, am sa fac si la celelate sample, dar se cunosc deja, eventual od-1 e mai interesant, dar toate sunt simple mild od-s meh.

Poate ma ajuta ampul in sunet. Regret doar ca nu pot sa dau mai tare sa se auda MAI cu potential dar asta este.

Mersi la toata lumea :respect:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...