Blackthorn Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Incearca un Hardwire Metal Distortion, in anumite configuratii ar putea fi ce cauti tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Mã tem cã poate "încerca" și un Triaxis sau Fish fãrã succes. E important ce vine dupã, înainte și nu în ultimul rând utilizatorul. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 (edited) am testat pedala si mi se pare ok ,dar parca nu e sunetul pe care il caut imi puteti da niste alternative ? sa fie pedala/procesor . max:500 lei noi vreau un sunet cu atac , sa cant in special Nu Metal . ex: maximum the hormone , soad , mudvayne multumesc anticipat Pedala gen Marshall JackHammer ....am vazut si ceva Boss cu aprox aceleasi posibilitati reglaje . Ai Gain din potmetru , gain +filtru joses in/out din comutator , joase inalte doua butoane ,plus doua butoane EQ parametric cu Q reglabil si Fcentral ce trece fata de pozitia centrala banstop si banpas + volum iesire efect ..true bypas .Asa ca poti regla camn orice sunet . " Modarea " se face ca sa ai mai multe joase deoarece normal ca sa se pastreze sunetul cat mai fara IMD ptr solo se taie joasele sub 100Hz puternic .Cum pentru "rythm " vor joase ( sa buhaie cu coarda estompata ) se schimba unele capacitoare in filtrele de limitare si condensatoare de trecere.Unii daca au doze singlecoil vintage cu semnal mai mic maresc si gain-ul ( acest lucru la unele pedale aduce sui ceva zgomot in plus) Ce auzi sunet pe inregistrari nu este direct din pedala !!! de obidcei este prelucrat mult mult... Am dat in balbaiala cand am dgasit un site unde se esplica cum se proceseaza un sunet inregistrat cu microfonul de la o chitara acustica/clasica...nici nu visezi cate trensformari procesari fac baietii ptr un sunet ...asa ca poti sa tragi concluzia ce pot face cu sunetul distorsionat plin de armonice.Cum il imbogatesc far asa creasca distoriunea. Urmareste cum suna trupele la care auzi sunetele dorite live pe youtube ..dar numai din inregistrari de amator !!! faci abstractie de lipsa de josae sau de compresiorul camerelor e filmare si auzi aprox de fapt ce sunet au ei live...departe de ce auzi pe inregistrarile oficiale prelucrate .!!!!! Asa ca de fapt nu stii cum este facut sunetul ...in orice caz live nu suna mai nici o trupa cum suna pe inregistrarile procesate postrecording. Pe videourile oficiale auzi sunetul prelucrat . Edited May 12, 2011 by karpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike56 Posted May 12, 2011 Author Share Posted May 12, 2011 am gasit inca doua pedale si incerc sa ma decid intre : mt2 , proco rat , eh metal muf Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike56 Posted May 13, 2011 Author Share Posted May 13, 2011 (edited) am gasit inca doua pedale si incerc sa ma decid intre : mt2 , proco rat , eh metal muf cred ca o sa iau metal muff , credeti ca este o cea mai buna alegere dintre cele 3 ? Edited May 13, 2011 by mike56 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vldmlt Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 cred ca o sa iau metal muff , credeti ca este o cea mai buna alegere dintre cele 3 ? tu stii mai bine ce iti place. asculta-le pe youtube, daca poti le si probezi, si alegi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike56 Posted May 19, 2011 Author Share Posted May 19, 2011 m-am dus am testat si metall muff suna mai bine decat mt-2 , dar nu stiu cat de buna este fata de un mt-2 modificat. so...sa iau metal muff sau un mt-2 si sa-l modez ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 m-am dus am testat si metall muff suna mai bine decat mt-2 , dar nu stiu cat de buna este fata de un mt-2 modificat. so...sa iau metal muff sau un mt-2 si sa-l modez ? Asta e ca si cum as intreba eu daca sa imi cumpar paine impletita sau o franzela la tava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ironside Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 Hai sa va spun o poveste. Cind eram mic aveam un prieten mai prostanac. Intr-o zi era fericit ca-i daduse maica-sa 500 de lei. "Hai, ba, cu mine la magazin sa-mi iau ceva". M-am dus cu el la magazin, am intrat acolo si acu' trebuia sa se hotarasca ce sa-si cumpere. El: Ce aveti la 500 de lei? Vinzatoarea: Pai avem mentosane, acadele, gume Turbo, gume Action Man, bla bla. El: Ummmmmmm.... El: Si cit costa ce-mi iau eu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 m-am dus am testat si metall muff suna mai bine decat mt-2 , dar nu stiu cat de buna este fata de un mt-2 modificat. so...sa iau metal muff sau un mt-2 si sa-l modez ? Ai pm, sa te scutesc de griji Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike56 Posted May 22, 2011 Author Share Posted May 22, 2011 intre guitarshop.ro si muzicastore.ro care sunt mai de treaba si mai de incredere ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts