Guest preo Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Total offtopic : oamenii se inrosesc si dupa ce consuma oarece cantitati de alcool. Vorbiti cu preo. O sa va confirme asa e ... adi se inroseste la fata la fiecare repetitie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Azraelle Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario_d Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 (edited) daca am invatat ceva in viata asta...si am invatat...cel mai important lucru a fost(si in calitate de prieteni ai mei vi-l spun si voua):trei chestii nu se imprumuta:prietena/sotia, chitara si masina...avand in vedere k masina n-am .... Edited September 21, 2005 by mario_d Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Sa-ti traiasca ambele ! (nevasta si chitara)... nici io n-am mashina Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Mah copii... O sa mai treaca timpul si o sa vedeti ca ramane numa' nevasta Restul o sa le mai imprumutati Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Poze, poze, poze si iar poze ... 1 - Michel speriat de unele posturi ... 2 - Nutcracker in actiune ... 3 - Inainte sa ma apuc de cantat 4 - Filozofand dupa o masa copioasa cu paine si 20 de beri ... undeva in 2MAI 5 - Batut si ars de soare cu mintile luate de tot 6 - Asta nu stiu ce este ... 7 - o animatie .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB_TM Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Daca sunt si eu de-al casei... sa-mi expun si eu mutra... 1. Cu make-up (Kiss Style) - ce poate face cateodata plictiseala dintr-un om... 2. Fara make-up (par probabil mai tanar decaut sunt ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Una proaspata de alaltaieri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Ia uite cum isi imbratiseaza Catalin bass-ul!Cu cata dragoste! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CulBoji Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Io, neras, cu cearcane shi paru` aiurea da happy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 (edited) Maaama ce-mi place Epi-ul tau! Edited September 27, 2005 by Baumwolle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbolic Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 (edited) mda, in urma unui chef de sambata. rezultatul, 14 oameni, 24 de sticle de vin, 2 baxuri de bere, 2 litri de tuica, un adormit in cada, doi adormiti pe balcon, o casnicie aproape destramata, o faza de ***** facuta de mine.. eh, trageti voi concluziile din ce urmeaza Edited September 28, 2005 by Symbolic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Daca nu era ziua nevesti-mii ajungeam si ioooo !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Ei bine asta a urmat ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Michel, esti mare, omule! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Ce inocent par Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Ce inocent par Salut Geiger bine ai venit pe forum .. acesta nu este un mesaj automat din partea moderatorilor .. ci este din partea mea. E adevarat, pari tanar in poza ... si cum nu ai trecut data nasterii la detalii o sa ramanem cu senzatia ca esti foarte tanar. INOCENT? ... asta este o calitate asa ca fi mandru de ea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Respectele mele michel. In doua luni fac 19 ani. Poza aia este facuta pe 19 aprilie anu' curent in timp ce trageam un chiul sa-mi fac poze pentru actele scolare... am dat o fuga cu un coleg acasa si nu m-am putut abtine sa zdrangan . El avea un mobil cu camera foto si ete-ma . Eheee.. ce amintiri placute am cu chitara aia dintr-a 12-a.. certuri cu mama: "de ce nu inveti? da-mi chitara!" eu: "Plec de acasaaaaaaaaaaa!!!!" S-au dus... Acum sunt student si mi-o dat mami bani de un Jackson JX10. Sunt mort dupa ea... dark metalic blue, 3 doze. By the way.. poate ma ajuta cineva: CUM SE MONTEAZA BARA DE TREMOLOOO ????? Sunt innebunit ca nu stiu cum.. am incercat, dar ceva imi scapa Cine poate sa-mi ofere realtime help here is my Yahoo ID: geiger2k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbolic Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 o infigi in bridge unde e o gaura mica inspre potentiometrul de ton si infiletezi. pretty easy i guess. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiNjA Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 trei chestii nu se imprumuta:prietena/sotia *snip* Mah copii... O sa mai treaca timpul si o sa vedeti ca ramane numa' nevasta Ntz ntz... Amatori. Nu se imprumuta da' ti-o pot sufla altii. Atentie la neatentie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pixy Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 asa e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Pai acum depinde cum te porti cu ea pentru ca la "furatul" asta cam participa si fata... Altfel se numeste viol, nu ? Deci... are consimtamantul ei first... Aici femeia e de vina... Dar "Atentia la neatentie" a barbatului trebuie avuta grija inca de la primele intalniri ca ea "saraca" nu are nici o vina. La ele nu se vede, pe cand la barbati da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiNjA Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Grija tot timpul. "Am incredere in doua persoane: in Dumnezeu si cealalta nu esti tu." Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Imi place la Catalin_S ca orice ar face in topicul asta ... este ontopic ... pe de alta parte ... nu stiu de ce dar la mine nu se vede ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Hehehe... pai nu prea suntem on topic... pentru ca nu punem si poze ! P.S. N-am zis bre nik de mine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 hai ca sunt eu on-topic si bag eu 2 poze ceva mai vechi, dar asta e.. Prima e un concert in fostul Lenoire, a doua este din pitesti tot la o cantare (calitate mai slaba insa ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blondu Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Bine ca stiu cum arati.. ca atlfel din pozele alea nu se intelege nimic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Da... se intampla ca headbangingul sa rezulte cu ascunderea fetei in spatele parului Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbolic Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 de vineri seara din viking. afectiunea de care dai dovada este direct proportionala cu cantiteatea de alcool ingerata Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 mai Symbolic, tu ai ceva cu fata aia (din ultima poza aici), si a a patra poza de mai sus . Daca afectiunea este direct proportionala cu alcoolul, atunci violenta este invers ? :) nice pics anyway Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts