NiNjA Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Ei, n-o lua ad literam. Eu nu simt nevoia sa stresez lumea cu mutra-mi. As zice ca doar prima poza era ok, restul e balast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Da nu e problema. E parerea ta doar. Oricum, vorba cuiva... un pic adaptata... "Cand ma uit in jur si observ cat balast este, deja incep sa ma simt mai bine". Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiNjA Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Homo japonicus circa 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted August 3, 2007 Author Share Posted August 3, 2007 eu cu trenuletul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 muzeul de locomotive? acolo parca am fost si eu (pare cunoscuta) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest guitar_grl Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 (edited) si cateva de eu In poza de la concert eu sunt aia cu aparatu...pozam my fav rock band @coke live Edited August 10, 2007 by guitar_grl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Guitar_grl, pana la urma ce esti ? Chitarista, baterista sau fotografa.. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelierul Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Si ca sa poarte si un nume: Nr 1...pauza de repetitie cu Fender de gat. Nr 2 Actor cu chitara sau Foc cu prieteni dragi... sau reflexie in Reghin.. Nr 2 "Ceata" incercand sa faca play-back...la sedinta foto Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntt Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 nota 10 pentru basista cu codite din poza 3 .. iata cum traditia traieste in armonie cu tehnologia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelierul Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 (edited) nota 10 pentru basista cu codite din poza 3 .. iata cum traditia traieste in armonie cu tehnologia Multumesc in numele ei, am sa ii transmit complimentul tau. Numele ei este Ana Sarbescu si este o instrumentista polivalenta (canta si la chitara si vocal) un real talent, si un om fain la fel ca ceilati colegi din Ceata. Sunt convins ca veti mai auzi de numele ei. Cat despre traditie ea nu va disparea in fata atacului tehnologic, daca vom stii sa muncim sustinut si impreuna, macar un pic. Sunt doua mii de ani in joc, din pacate cei mai multi dintre noi, inca isi alearga caii verzi... Edited August 11, 2007 by Atelierul Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Guitar_grl, pana la urma ce esti ? Chitarista, baterista sau fotografa.. ? emoticonu de la sfarsit iti dezvaluie adevaratele intentii... nu zic ca n-ai avea de ce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest costi iorga Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 (edited) Si eu o poza, doua... Akira + Costi (Cutiest Bordeaux Dog evva) Cu Manu la Bucuresti la beraria aia cu nume nemtesc, de pe langa Casa Poporului (nu mai stiu cum o cheama... ) Edited August 11, 2007 by costi iorga Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 (edited) nu zic ca n-ai avea de ce... de ce ai terminat cu si nu cu din moment ce intentiile sunt aceleasi! Edited August 11, 2007 by AddRien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Resita G3 (mario_d, Chris27, Killahead) & Ovidiu Rosu (Celelalte Cuvinte) Poza facuta in Reschitza Rock Cafe, la care Ovidiu este asociat, dupa o seara dementiala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Manolescu Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 (edited) Salut! Manolescu aici. Frumos acest forum. Sunt cam nou pe aici si nu stiu cum sa depun poze de pe hard in posturi. Se poate doar prin links precum photobucket sau care e treaba? Edit: Aha, m-am prins. Edited September 2, 2007 by Manolescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 (edited) Salut! Manolescu aici. Frumos acest forum. Sunt cam nou pe aici si nu stiu cum sa depun poze de pe hard in posturi. Se poate doar prin links precum photobucket sau care e treaba? Edit: Aha, m-am prins. Il imitai pe Vai?! Numa' ala mai sufla-n chitara de-o face sa sughite orgasmic. Cica e magie, sustainer kit sa ai... . In fine, am sa pun niste poze cu my "ex', pe vremea cand o mai iubeam... A se observa sursa de alimentare - 20,000V from hell, merge-a dreq', da' grija mare la coafat paru'! Neah, cred ca mai bine mergea la rubrica chitarele noastre, da' cum nu mai am chitara, postez aici... Edited September 2, 2007 by AddRien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Preda Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Sa imi arat si eu moaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 A se observa sursa de alimentare - 20,000V from hell, merge-a dreq', da' grija mare la coafat paru'! He he, aia e mai degraba impamantarea. Daca chiar vrei 20 000 V la cativa amperi, vorbesc cu baietii de la departamenul geofizica sa-ti injecteze ceva curent in pamant. Dar, mare grija, se injecteaza in fluxuri de cate 4 secunde. By the way: betooon vasla! Pacat ca n-o mai ai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Manolescu Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Il imitai pe Vai?! Numa' ala mai sufla-n chitara de-o face sa sughite orgasmic. Cica e magie, sustainer kit sa ai... . In fine, am sa pun niste poze cu my "ex', pe vremea cand o mai iubeam... A se observa sursa de alimentare - 20,000V from hell, merge-a dreq', da' grija mare la coafat paru'! Neah, cred ca mai bine mergea la rubrica chitarele noastre, da' cum nu mai am chitara, postez aici... Nu-l imitam pe Vai. Cand eram mai tinerel imi placea sa-l mai imit pe Hendrix dar incepuse sa mi se duca smaltzul de pe dintzi si m-am potolit. Dar oricum, Vai e super. Si Satriani, dar mereu am evitat sa ma complic cu Floyd Rose tremolo. Mereu cand pun mana pe una, zboara high e-ul si dureaza prea mult sa o schimb deoarece prefer simplicitatea. Less is more, baby, baby. Uh! Cateva din amantele mele: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 He he, aia e mai degraba impamantarea. Daca chiar vrei 20 000 V la cativa amperi, vorbesc cu baietii de la departamenul geofizica sa-ti injecteze ceva curent in pamant. Dar, mare grija, se injecteaza in fluxuri de cate 4 secunde. By the way: betooon vasla! Pacat ca n-o mai ai... Thanks Doc, cand pun mana pe alta vasla, punem in aplicare, da?! Manloescule imi place Federu' asta Jimicaster al tau. Sa-l canti nu cu dintii ci cu inima ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest byt3y0u Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 And this Is me !!!!!!!!!!!! Am cautat o poza mai gunny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Glas... super adevarata poza de mai sus ! Chiar daca e photoshopuita, e super-beton. Felicitari pentru idee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 iaca eu dupe un accident de munca plaga taiata police la mana stanga, sectiune de tendon. iac-asa fac eu slap cu mana stanga... scuzati calitatea pozei, telefonu-i de vina, lui sa-i scoateti ochii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted September 18, 2007 Author Share Posted September 18, 2007 protectia muncii ? despagubiri de la anagajator? nasoala treaba. insanatosire grabnica! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 protectia muncii ? despagubiri de la anagajator? nasoala treaba. insanatosire grabnica! multumesc, o sa cam stau pe bara dar na`.. azi am avut ocazia sa incerc un contrabas dar...din parti. n-am putut sa-i cuprind gatul cu mana. la bas electric mai merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Manolescu Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Ce happy sunt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Ce happy sunt! Interesant e ca pe perete, in dreapta sus, calendarul de deasupra lui Slash a observat ca se face poza si si-a "aratat" filele, poate-poate nimereste un "date". :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Manolescu Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 (edited) Interesant e ca pe perete, in dreapta sus, calendarul de deasupra lui Slash a observat ca se face poza si si-a "aratat" filele, poate-poate nimereste un "date". Tare de tot. Adevarul e ca sunt putoare si nu am schimbat calendarul din 97 dar daca observi, linga sticla de parfum se afla o cutie de CD-R, asa ca poza e recenta. E de vreo luna facuta. Edit: In 97 aveam 17 ani si plete pina la brau, he he. Edited September 19, 2007 by Manolescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Tare de tot. Adevarul e ca sunt putoare si nu am schimbat calendarul din 97 dar daca observi, linga sticla de parfum se afla o cutie de CD-R, asa ca poza e recenta. E de vreo luna facuta. Cd-urile stau drept dovada. Te credem. Auzi, da pantalonii aia cu aerisire din fabrica de unde ii ai, par relaxanti...la faza ca "sunt o putoare si nu am schimbat calendarul" prin urmare nu te cred! P.S.NU O LUA CA AFRONT. Daca da, atunci sa ma anunti sa imi chem avocatul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Manolescu Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 (edited) Cd-urile stau drept dovada. Te credem. Auzi, da pantalonii aia cu aerisire din fabrica de unde ii ai, par relaxanti Iti plac pantalonii mei? Sunt vechi. Cred ca-i am de la city mall. Nu mai stiu. ...la faza ca "sunt o putoare si nu am schimbat calendarul" prin urmare nu te cred! Bine atunci, nu sunt putoare. L-am pastrat pentru pozele cu fetele misto. P.S.NU O LUA CA AFRONT. Daca da, atunci sa ma anunti sa imi chem avocatul! Nu, dar nu vreau sa ai impresia ca sunt bosorog. Parerile conteaza foarte mult pt mine, deoarece sunt un narcisist incurabil. Iata, arat la fel. Chiar si bronzul l-am pastrat. Edited September 20, 2007 by Manolescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts