Guest vicelord Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Hey look its me the one that cant be free much to young to focus but to old to see Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 rock si tie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nervus Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 pai sa lipseasca miercurea din post?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 TONI, m-ai omorat... Ah, i-am promis lui Riffsjohn ca postez astea dar nu am mai apucat. My bad! Ambele "realizate" cu telefonul... Noroc ca nu au vazut multi prostiile debitate de mine ca cine stie ce credeau...Mersi de poza da' vreau sa aduc o completare:e adevarat ca mi-ai promis da' eu NU AM VRUT sa pui clipu' ala... Pace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariuss Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 ooo marfa ai fost pe skiatos, nu? cu kostas, nu? been there din pacate a fost mai demult si nu am poze in format electronic. omu e criminal Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 azi vara intr'un personal mancand "ciurigai" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Doi Galbini... Unde dreq' ai pus slider-ul? mai traiesti ma? tot cu magarii umblii, nu te-ai schimbat deloc ) cand mai facem un snagov, ceva? (prietenii situ de ce la 8 dimineata nu trebuie sa dormi cand ai o statie de 100W in casa ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
altmann Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 (edited) Sorry,Benson am divortat si acu fac jammin pe unde apuc.. Gura Teghii,Campina,Valenii de Munte....da potzi sa vii intr-o zi sa dam in tobe pin beci call me poate gasim nishte tzuik Edited September 27, 2006 by altmann Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rox_rocs Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 ...hai si eu pe-aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest domnul Rig Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 Presimt vreo trei posturi pline de saliva. Acesta nu este unul dintre ele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 N-am mai dat de ceva vreme pe aici. Si cu ocazia asta va arat si noua tunsoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 eu sunt cateva poze cu mine cu instrumentul...cand o sa-l am (un bas) , cu clasica nu pozez Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 mi se pare mie sau ai o boaba de strabism? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Prin Mamou cu StratMan Courtesy of Baumwolle Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 mi se pare mie sau ai o boaba de strabism? strabism nu???nu cred m-am uitat atent la ochii mei si n-am sesizat nici o deviere de la axa daca aveam cred ca mi-ar fi spus doctorii, parintii, cunoscutii, prietenii in poza e altfel. ochii au doua axe paralele, nu? care privesc fiecare in puncte destincte (incearca sa te uiti in ambii ochi ai unei persoane, dar sa te concentrezi foarte mult la amandoi ochii. daca ai reusit sa ma anunti si pa mine) deci la obiectivul camerei e cam lafel...probabil priveam doar cu ochiul drept Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 cearny seamana cu john lennon btw: tnx fot the "turtles" Link to comment Share on other sites More sharing options...
serban Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Bumbac/amicu' meu Radu si respectiv Bumbac(sarutandu-si prietena:P)/Cearny/Mr.Jackson RGC meeting, acum doua saptamani Link to comment Share on other sites More sharing options...
rynn Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 eh... ce caine am fost si ... cejavra am ajuns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 vai...ce de chestii starship enterprise :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Asta-i de prin 2003 parca intr-o dimineata mahmuroasa... A se citi tenta de trubadur a lui Adi (ex_president) precum si lehamitea fetei alea care asculta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 io Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 fataliiiist??? adiiica??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 ai moaka de rocker fatalist Daca n-as stii mai bine, dupa avataru pe care il ai, te-as scoate la un suc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 i still don't get it!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ale Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 salutare!! uitati si o poza cu mine (cea in roz). e de vreo 2 ani dar nu m-am schimbat prea mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Corraxe Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Corrado si eu am pus poza Link to comment Share on other sites More sharing options...
B-A-C-H Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Povestire din ciclul "Bautura e buna, dar sa te tii de ea!" In urma cu doi ani voiam sa plec cu prietenii la o cabana, de revelion. Nu au avut toti bani (bugetari, deh!), iar eu voiam sa fiu cu toti. Asa ca le-am spus: "Stiu ca imi va parea rau pentru idee, dar vom face revelionul la mine. Puteti veni cati vreti, cu cine vreti, nu ma intereseaza... va dau mancare si bautura la tot cartierul... Dar participarea la cheful asta este cu o singura conditie, sine qua non. Cine nu vine costumat de carnaval, nu intra pe usa. Si ca sa va stimulez, dau si premii. O sticla de Jack pentru cea mai tare costumatie masculina si o sampanie pentru cea mai tare costumatie feminina." De atunci, in comuna Craiova inca se mai vorbeste despre cheful ala ca despre cel mai tare chef ever. Au fost zeci de oameni, pe unii nici nu ii chemasem, costumati care mai de care... Am avut orice, de la gagicile costumate in pirande sau vrajitoare, pana la pionieri, pacienti cu perfuzii cu votca, insotiti de infirmiere cu bonetica, ofiteri bonapartisti, un pirat, un scotian in kilt... chiar si un parasutist!! Eu am fost imbracat in armura de soldat roman (luata de la teatru). Sticla de jack a luat-o un taran vietnamez... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Nu pot decat sa imi imaginez Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0rin Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 sar si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 enjoying a brew Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts