michel2233 Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Killahead ma bucur ca-ti plac pozele ... este o pasiune ceva mai veche decat muzica .. acum ca tot ai amintit si tu de pasiunea veche pentru sport .. am facut si eu aproape 10 ani de gimnastica, am avut probleme cu sanatatea si am renuntat .. a urmat fotografia si la foarte scurt timp muzica .. si pentru mine muzica este o placere, in sensul evidentiat de tine ... si ma bucur ca am reusit cat de cat sa o pastrez asa ca pe o "simpla" pasiune. De fotografie m-am reapucat, hai sa zic mai serios, relativ recent si sper sa invat mai multe despre arta asta. Acum ... din culisele pozelor cu palaria ... eram aproximativ la 4 ace in partea de sus .. nu am avut rabdare sa-mi trag si pantalonii de la costum, eram in chiloti ... iar pozele le-am facut urcat pe un scaun cam subred ... asta ca sa profit de tavan .. singurul loc fara umbre si relativ curat din casa ... lumina este naturala .. de pe geam. Baragan .. da .. am pozele calului ... din fata clubului ... am sa le caut fiindca am foarte (ffff) multe poze si am sa le postez pentru tine ... pana una alta .. iaca si un "prim plan" cu tine .. la scurt timp dupa formarea formatiei .. era Dedu la tobe .... hehe .. poza asta a suportat multe cafele varsate si alte peripetii ...
Geiger Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 (edited) Tot ce e pe luume are-un rost anuuume.. :) Edited March 23, 2006 by Geiger
Guest dadius Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 hai ca mai bag si eu ceva poze proaspete (facute ieri):
Guest _Theo_ Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 madafaca ce priveliste ...si io cand m uit pe geam afara vad 4 blocuri multe masini si nori pe cer
Guest dadius Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 (edited) Asta e pretul emigrarii nenicule Oricum stai linistit ca ultima poza nu e facuta de la mine de pe geam. Presupun ca la aia te referi. In schimb asta e: . Hai noroc Edited March 23, 2006 by dadius
boondak Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 (edited) bag si eu niste poze Edited March 23, 2006 by jules
CulBoji Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Una din ultimele poze de la sala asta pt ca in curand iara ne mutam cuibu
Atelierul Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 (edited) Uita-ne si pe noi ! Daca am scris e frumos, sa ne si vedeti! Atelierul "nick" pt. Atelierul Roman de Cultura, producatorii executiv pentru proiectul muzical: "CEATA lu'VURTEJANU Edited April 13, 2006 by Atelierul
malex Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Uita-ne si pe noi ! Daca am scris e frumos, sa ne si vedeti! Atelierul "nick" pt. Atelierul Roman de Cultura, producatorii executiv pentru proiectul muzical: "CEATA lu'VURTEJANU Atelierule, pai baga mey ceva si pentru urechile noastre
malex Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Atelierule, pai baga mey ceva si pentru urechile noastre Atelierule, ati aparut in ziar mah! (Libertatea de azi - 13.04.2006)
Catalin S. Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Atelierule, ati aparut in ziar mah! (Libertatea de azi - 13.04.2006) Stai sa vezi maine sau sapt. viitoare !!!!
Symbolic Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 si ceva de sambata seara de la bmn. pe la 4 dimineata. doar atat ramaseseram. io-s prin spate acoperit pe jumatate
Atelierul Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 (edited) Atelierule, pai baga mey ceva si pentru urechile noastre Tovarasi stati usor, ca noi cu capitalismul o prindem mai greu... Ce nevoie e la urechile dvs? daca este vorba de muzichie, incercam curand sa ne facem si auziti. Suntem inca legati cu niste foi de hartie de niste tovi. dar scapam curand si ne facem auziti, de nu mai scapati de noi. Si poate gasim atunci si basistul ...ACELA! Merci si pentru vestile proaste. Ca lumea servicii de info! Poate scapam si din asta... Traiti! Edited April 14, 2006 by Atelierul
Catalin S. Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 n-am mai fost demult prin partile astea ale forumului, asa ca o sa postez si io ceva poze si mai vechi, si mai noi. Vezi ca pe vremea lu' Kenedy se purtau ochelari cu rama groasa (de regula de culoare neagra) !
DanJBS Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Eu cu prietena mea cea ma buna berea si o colega (prietena) de asemenea buna.
Atelierul Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 (edited) Multumim, pentru inaintarea in grad Admin, salutari tuturor.! Andrei Edited April 17, 2006 by Atelierul
Symbolic Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 si cate ceva din ultima revelatie in materie de carciumi....
Guest p_aciulea Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 ba seb, nu mai polua ma forumu cu fatzaul ala al tau btw, despre ce carciuma e vb?
Symbolic Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 secret mah. imi place prea mult acolo ca sa apara mutrele voastre prin zona
Guest Supercow Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 eu, poze mai proaspete... in prima sunt eu si cu cea mai fidela prietena a mea, halba. in a doua eram io privind soarele..parca in a 3-a aveam 14 ani si era iarna..and that's it folks! minoreeeeee
Guest MrJackson Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Totusi, extrem de dragute.... pozele.... shh, ca daca ma prinde iubita, ma castreaza...
cearny Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Zici de altii? Check this baby out then! 1) desi pana la urma ai facut un comentariu pertinent 2) da apar si eu in poza deci merge aici la poze cu noi
TB_TM Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Zici de altii? Check this baby out then! Oh, da... now we're talking! Sweet...
Recommended Posts