stelica Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 (edited) frumuşică Azraelle , frumuşică foc si mai ales , nu banală ! Edited October 16, 2005 by stelica Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelica Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 (edited) daca mi-am permis prea mult,modificand si atasand poza(poza Azraellei),cer scuze si rog moderatorii sa sterga postul Edited October 16, 2005 by stelica Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 daca mi-am permis prea mult,modificand si atasand poza(poza Azraellei),cer scuze si rog moderatorii sa sterga postul Nu e rau ce ai facut tu acolo, dar isi pierde din naturalete ... se pierde si trasatura fetei care altfel sustine lacrima cu pricina. Sper Azraelle sa anunte daca este cazul ca postul tau sa fie sters. Apoi daca tot ai tu chef de modificari estetice ia si tu o poza cu cineva urat (eu de exemplu, ca Azraelle are tot ce-i trebuie) si fa-o asa mai ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Azraelle Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 multumesc pt prelucrare si 'comentarii' , [din partea mea-> postul se poate pastra] Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiNjA Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 In jeg, cu in servetel umed ...cum era cu bancul ala cu rocker-ul si tricoul cu Metallica? Cearny, ai gasit masina ma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Mda... vad ca toti isi pune poze... hai sa pun si eu @Moisoiu... am fost si eu acolo... ati stat cu cortu acolo la digu pescatoresc?? e super marfa terasa aia de acolo, la 9 dimineata ne trezeam cu jazzz... o adevarata placere, ne sculam de la masa si nu stiam unde sa ne ducem si ne asezam la loc, mai luam o beree... super fain a fost (sorry de offtopic, da ma bucur ca lumea mai stie de anumite locuri marfa ) da.. si acu dati cu rosii Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Bai fane ce ti-a crescut paru . Daca iti spune cineva sa te tunzi, sari la gatul lui Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Hehe mersi hihi . . . se mai gaseste cate-un inapoiat care sa zica sa ma tund dar io imi vad de ale mele (de n-am frati rokerasi cu care sa ma "bat" pe acolo) plus ca io l-as vrea mai lung.. da am rabdare cu el si o sa creasca Btw. ma duceam eu frumusel intr-o zi la meditaii si niste cioroi pe la mine (io deja traversasem pe partea cealalta a strazii) urla la mine :Roakere , partidul te vrea tuns !!! ... eu eram pe jos de ras... mdeah educatia romanilor. . . Asteptam poze si de la tine!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Pai.. eu m-am tuns cam la 1 sapt dupa ce a inceput scoala . Mi s-a zis: Ori te tunzi, ori pleci din liceu. Ma gandeam sa ii zic ca plec din liceu f**** g*** m**** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dmc Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 nimeni nu poate sa "tunda" sufletul de rocker Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 nimeni nu poate sa "tunda" sufletul de rocker CORECT ! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 nici sufletul de PUNK-ist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Pai.. eu m-am tuns cam la 1 sapt dupa ce a inceput scoala . Mi s-a zis: Ori te tunzi, ori pleci din liceu. Ce ma ??? Inca se poarta fazele astea comuniste ??? Despre ce liceu e vorba ca as avea un gand asa ascuns... ? P.S. Da' si tu fraier ca te-ai conformat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Mda, mereu exita o 'portita de scapare'. Pentru cei care au terminat/fac Mishu..doi ani am reusit s-o 'dodge-uiesc' fara probleme pe doamna profesoara Bucur Cassandra.. bine, trebuia sa tin parul legat la orele de germana, dar e un pret mic de platit Edit: Bine, poate era un avantaj faptul ca eram bun la germana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Hell No! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Ce ma ??? Inca se poarta fazele astea comuniste ??? Despre ce liceu e vorba ca as avea un gand asa ascuns... ? P.S. Da' si tu fraier ca te-ai conformat... Este vorba e liceul Aurel Vlaicu, care acum este Colegiu domne`. Eu in cls a 9a, am avut o problema cu nota la purtare pe semestru 1, si nu vroiam sa se faca din nou consiliu si sa se scada nota la purtare. Oricum, in clasa a 12a ma voi revansa . Aaaaaa.. si ca sa vedeti faza tare, la inceputul anului scolar, nea tzoca (directoru, mare bulangiu) zice: Dupa cum scrie in noul regulament, partidul nostru va vrea tuns, roacarilor ! Si fara tricourile alea negre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Ce idioooot !!!! Bre, io am avut noroc... In liceu se mai afla "din intamplare" si baiatul lui Valeriu Sterian... Oliver. Asa ca... Ma intelegeti... Si ultimul off topic... Vorba aia cu "Vino cu tac-tu tuns la scoala !" de la noi din liceu se trage ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 asta ca sa intelegeti de unde incepe indoctrinarea cu "valorile" de ***** din tara asta care in curand se va numi rromania. la primavara imi depun actele pentru canada... si adio comunisti, prosti, inculti si alte specii de idiotzi. Hihi, cand mi-au spus in liceu sa ma tund, m-am tuns la 0 si a doua oara n-au mai indraznit sa imi mai zica nimic ... mama lor de curve betzive. Scuze dar n-am putut sa ma abtin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Hihi, cand mi-au spus in liceu sa ma tund, m-am tuns la 0 si a doua oara n-au mai indraznit sa imi mai zica nimic ... mama lor de curve betzive. Scuze dar n-am putut sa ma abtin. La noi nu sta treaba chiar asa... Nu ai voie cu parul mare, dar nici cu el prea mic ! . Deci, e o adevarata prostie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 fa-ti creasta rosie sau verde si le spui... nu e nici mare, nu e nici mic Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronniefrown Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 asta ca sa intelegeti de unde incepe indoctrinarea cu "valorile" de ***** din tara asta care in curand se va numi rromania. la primavara imi depun actele pentru canada... si adio comunisti, prosti, inculti si alte specii de idiotzi. Hihi, cand mi-au spus in liceu sa ma tund, m-am tuns la 0 si a doua oara n-au mai indraznit sa imi mai zica nimic ... mama lor de curve betzive. Scuze dar n-am putut sa ma abtin. crezi ca in canada n-ai sa dai peste comunisti/prosti/inculti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 (edited) Poze "proaspete" cu eu... 1. Inainte de-un spectacol sau filmare, nu mai stiu iegzact (io-s cu basul daca mai tre sa precizez) 2. La studio un pic sictirit 3. La mare dar matol 4. Mai de familie, ashea... Edited October 18, 2005 by Catalin S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 crezi ca in canada n-ai sa dai peste comunisti/prosti/inculti ? ba da, dar sper sa nu am de-a face cu ei... aici in intalnesc peste tot, din pacate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 1. Inainte de-un spectacol sau filmare, nu mai stiu iegzact (io-s cu basul daca mai tre sa precizez) TRADARE Ala nu e Chibanezu... uuups, am gresit , basu' ala negru mult-prea-laudatu' nu de alta da' ziceai ca-s recente pozele... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Nu bre, am si specificat intre ghilimele cat de praospete este poazele... Ala e un Rokon, ceva corean... de acu' vreo 2-3 ani... Oricum, l-am mai postat pe la poze cu chitari sau cu basi nu mai stiu... E veche treaba. Buna idee cu ChIbanezul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 ba da, dar sper sa nu am de-a face cu ei... aici in intalnesc peste tot, din pacate. speranta moare ultima ... dar, la unii, pana la urma, moare bafta - chiar o sa ai nevoie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Not in the best mood... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Seraph Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 puteai sa bagi si u un cablu in kitara macar d forma glumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 (edited) Bai!Vorbesti cu un "/" in devenire!Uiti cum canta el in desert, in November Rain????? Fara amp, fara cablu...Asa ca...ciocu' mic!...Glumesc si eu Edited October 18, 2005 by Baumwolle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Seraph Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 apreciez... stai cool, io uneori exersez noaptea sec, fara cablu k sa nu fac galagie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts