Guest seraphx Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 superbe poze, mai asteptam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitriyus Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Ultima poza....mortala Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 seraphx, Dimitriyus .. multumesc din nou .. si daca mai vreti ... hai sa fie .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 dom'le, pozaru ca pozaru - mult dar trebuie sa ne spui de unde-ti iei modelele, macar unele din ele Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 chiar trebuie? ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitriyus Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 chiar trebuie? ... Daca ne spui....promitem ca ne luam de fotografie. Foarte frumos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 .. daca va spun ce costuri sunt ... ma tem ca nu o sa mai faceti niciodata fotografii ... NU VREAU SA VA VINDETI CHITARILE !!!!! hai .. este randul vostru!!! Spor la click! si la cantat ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 .. daca va spun ce costuri sunt ... cu modelele ??? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 cu modelele ??? :) pai numai ala de m-am insurat cu el... m-a uscat .. darrrr .. restul de aparaturi .. ehh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muky Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mi_sa_rupt_miu Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Foarte frumoase pozele, michel!!! eu sunt mai nou si pe forum si intr-ale fotografiei. inca sunt pe un sony cyber shot digital asa ca sa nu va asteptati la mare lucru. . Sa va pun si eu cateva poze aproape interesante de pe la Sibiu si Valea Oltului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Alte cateva incercari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jules Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 some cheesy housin Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jules Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 unde e asta michel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Michel, ce de poze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIKO Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 (edited) unde e asta michel? varianta originala apare la Manastirea Voroneț ( http://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/d...165_Voronet.JPG ), apoi preluata si in pictura multor alte lacasuri de cult. Edited December 16, 2007 by KIKO Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 unde e asta michel? Jules.. >< ... Chicioara .. este o bisericuta foarte veche, declarata monument istoric, in al carei mic cimitir se odihneste tata. Cimitirul este in spatele casei in care el s-a nascut in 1927. A fost dorinta lui sa se intoarca acasa, asa ca l-am ingropat acolo, chiar daca din '43, de la varsta de 16 ani, a trait numai in Bucuresti. La renovarea bisericii a contribuit si fratele lui tata, singurul care mai este in viata din partea lui de familie. Biserica se afla foarte aproape de Baile Olanesti, jud. Valcea. Picturile exterioare, dar si cele din interior sunt foarte frumoase.. in interior cel putin parca este pictat cu mana, cu degetele... sau suportul, tencuiala pare lucrata manual .. precum lutul ca sa zic asa. Motivele picturilor nu stiu de unde provin, sunt insa foarte ciudate, am impresia ca textele ce insotesc picturile sun chirilice.. sau ceva in genul asta. Partea ce ti-a atras tie atentia, se afla in partea dreapta, si parca sugereaza cumva .. iadul. Pe latura dreapta a bisericii este desenata o 'umbra' cu o coasa in mana (am postat eu mai demult o fotografie cu umbra asta). In partea stanga este reprezentat cred .. raiul.. @Killahead .. Multumesc de vizita. Sper ca au ajuns link-urile la tine si nu au fost probleme la transfer. (btw ..E-mail-ul de pe rgc nu-mi mergea aseara.. ) @KIKO .. merci si eu de link-ul lasat.. multumesc de vizita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Koma Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 (edited) michel, SUPERBE pozele tale piatra neamt, zapezel Edited December 26, 2007 by Koma Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Multumesc Aurora .. Este tare frig in fotografiile tale .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Andra - 'Broken Statue' .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Koma Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 SU-PER!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIKO Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 (edited) Andra - 'Broken Statue' .. seamana cu tine, michel. Edited January 1, 2008 by KIKO Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 SU-PER!!!! Ma bucur ca-ti plac Aurora.. Emilia .. sau .. Koma ... La multi ani .. ! .. seamana cu tine, michel. .. Andra? .. nooo .. crezi?.. are nas normal totusi!!! .. ) .. Un 2008 minunat pentru tine Kiko .. sper sa nu mai ajungem prin spitalele alea .. prea curand .. Sanatate multa!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Koma Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 cum vrei tu, michel nu conteaza, nu ma supar... la multi ani!!! la releu, cateii au scris un mesaj unul dintre cele doua cimitire vechi ale evreilor din piatra neamt Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Emi .. atunci .. .. haioasa prima fotografie .. si celelalte sunt frumoase .. Mergi din nou acolo daca nu-ti este peste mana .. si cauta detalii.. sau morminte mai izolate.. cauta sa elimini din cadru tot ce-i de prisos.. crengute .. etc .. Experimenteaza unghiuri... Scuze.. uite si ceva mai pe gustul meu .. sper sa-ti placa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Emi .. atunci .. .. haioasa prima fotografie .. si celelalte sunt frumoase .. Mergi din nou acolo daca nu-ti este peste mana .. si cauta detalii.. sau morminte mai izolate.. cauta sa elimini din cadru tot ce-i de prisos.. crengute .. etc .. Experimenteaza unghiuri... Scuze.. uite si ceva mai pe gustul meu .. sper sa-ti placa... Adica tu rupi crengutele?! Michel, imi plac pozele tale. Desi n-am scris nimic pana cum, intodeauna e o inCantare vizuala sa iti admir pozele. Am o mica cerere, sper sa fie ok. As vrea sa intorci (sa pui pe negativ) poza asta ultima, cu pietrele de mormant. Thanks. And keep up with the good work! Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 cum vrei tu, michel nu conteaza, nu ma supar...la multi ani!!! la releu, cateii au scris un mesaj unul dintre cele doua cimitire vechi ale evreilor din piatra neamt Emi .. atunci .. .. haioasa prima fotografie .. si celelalte sunt frumoase .. Mergi din nou acolo daca nu-ti este peste mana .. si cauta detalii.. sau morminte mai izolate.. cauta sa elimini din cadru tot ce-i de prisos.. crengute .. etc .. Experimenteaza unghiuri... Scuze.. uite si ceva mai pe gustul meu .. sper sa-ti placa... Adica tu rupi crengutele?! Michel, imi plac pozele tale. Desi n-am scris nimic pana cum, intodeauna e o inCantare vizuala sa iti admir pozele. Am o mica cerere, sper sa fie ok. As vrea sa intorci (sa pui pe negativ) poza asta ultima, cu pietrele de mormant. Thanks. And keep up with the good work! Multumesc AddRien .. Da uneori curat locul de crengute daca este cazul .. sfatul meu era insa sa fie atenta la ce intra in cadru .. Uite si negativul dupa fotografia ei .. arata super! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 (edited) Multumesc AddRien .. Da uneori curat locul de crengute daca este cazul .. sfatul meu era insa sa fie atenta la ce intra in cadru .. Uite si negativul dupa fotografia ei .. arata super! Nu stiu de ce ,dar poza asta tipa sa fie pusa pe negativ...e reusita. Multumesc!!! You made my day! Daca lasi imaginatia sa zboare, zici ca pietrele de mormant sunt niste blocuri de gheata intr-o mare nordica, plutind in deriva. Edited January 3, 2008 by AddRien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Koma Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 uau, michel... ce faine sunt eu nu le am cu editatu`... multumesc, sunt criminale! am sa merg iar acolo, dupa ce trece zapada... pentru ca este mare acolo si am calcat rau pe o gramada de pietre de mormant rasturnate, gropi, etc... multumesc de sfaturi revin peste ceva timp cu poze din cimitir poate mai reusite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts