Adi91 Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 @ ramurel : intr-adevar, Alba-Iulia e un oras tare fain Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 Dacã umblați în lung ºi-n lat prin țarã ºi treceți prin Alba-Iulia, intrați ºi-n centrul istoric : Nu d-alde religioase, da' dacã prindeți ºi orga cântând vi se zbârleºte pãrul pe spate ! Scary shit, man ! Ca în filmul "The Haunting" ( a must see ! ) Alba Carolina .. da .. merita vazut locul... si gustata ciorba de fasole in pita ... .. ma rog.. si o palinca. Alba Carolina .... daca nu ... este postat pe http://michel2233.blogspot.com/p/video.html Poze Alba Back Home - Alba-Bucharest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Concordis Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 3 poze si de la mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 (edited) Le-ai fãcut cu telefonul? Prezintã distorsiunile caracteristice ale unui obiectiv simplu plan-convex (CA, aberatie sfericã). Ceea ce nu e neapãrat ceva rãu. Edited October 17, 2010 by FiveseveN Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Le-ai fãcut cu telefonul? Prezintã distorsiunile caracteristice ale unui obiectiv simplu plan-convex (CA, aberatie sfericã). Eºti o mare figurã... Ai gãsit ºi aici un distors . Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 sau pe aici .... slide photo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Concordis Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Le-ai fãcut cu telefonul? Prezintã distorsiunile caracteristice ale unui obiectiv simplu plan-convex (CA, aberatie sfericã).Ceea ce nu e neapãrat ceva rãu. Sunt facute cu un aparat foto digital.Nu tin minte sa ti spun exact modelul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Rosia Montana. Aparat foto: un D40 si un D90 (ale lui sormea). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Rosia Montana. Aparat foto: un D40 si un D90 (ale lui sormea). Mai micsoreaza-le si tu. A cincea e de mare angajament: abia daca vaz inscriptia aia. In concluzie, pacat de aparate. Parerea mea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Mai micsoreaza-le si tu.A cincea e de mare angajament: abia daca vaz inscriptia aia. In concluzie, pacat de aparate. Parerea mea... Pai asa am vrut sa iasa poza..... Pozale au iesit asa din cauza ca le-am facut eu. Sormea stie sa faca, a terminat scoala foto la Mraz, si a avut expozitie acum 4 zile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maur Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Concert ad-hoc pe vas ! Nu ºtiu cum se numeºte instrumentul cu corzi din pozã ( tradițional grecesc ). ramurele ai cantat pe vapor? cumva mano? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 (edited) Deci nu e pacat de aparat, nu mai gasesc, ca le are puse pe un hdd extern, dar am multe poze foarte bune. Si una facuta de mine, care cred ca e destul de reusita. Edited October 21, 2010 by Les Paul 1960 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdi Skinny Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 o poza de prin luna mai.....nu prea cred ca isi are rost sa zic cu cine e faculta......ma rog.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Cu cine e fãcutã? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdi Skinny Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Cu cine e fãcutã? trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Așa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stimpson J. Cat Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Screenshot cu bugul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Doua panarame moldovenesti de uichend: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Doua panarame moldovenesti de uichend: Mã ce mã 'nervezi, doctore ! Super poznele, da' zâi ºi tu unde , unde ? Remarc, în prima imagine, cã ai fost martorul unui eveniment "Close Encounter" de gradul unu ( colțul din stânga sus ), sau aveai o scama pe lentilã ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Mã ce mã 'nervezi, doctore ! Super poznele, da' zâi ºi tu unde , unde ? Remarc, în prima imagine, cã ai fost martorul unui eveniment "Close Encounter" de gradul unu ( colțul din stânga sus ), sau aveai o scama pe lentilã ... Prima: lacul Izvorul Muntelui si barajul Bicaz, la apus. Aia din colt e luna. A doua: acelasi lac pe zi, plus Ceahlaul pe fundal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 (edited) Prima: lacul Izvorul Muntelui si barajul Bicaz, la apus. Aia din colt e luna. A doua: acelasi lac pe zi, plus Ceahlaul pe fundal. Îmi aduc aminte cu mare plãcere de Turul Moldovei de acu' 3-4 ani, chiar am petrecut 2 nopți pe Hotelul plutitor de la baraj, în drumul nostru spre Nord. Acolo m-a ºi muºcat un câine de vreo 200-300 de grame maidanez, bun prilej de a începe o curã de Anti-tetanos injectabil (îți dai seama concediul meu...). Þin minte ca azi, cum se adunau pet-urile în gura barajului...Cred cã pet-urile din toatã Moldova se adunã sã viziteze Lacul Bicaz ... O sã pun ºi eu o pozã, dupa ce gãsesc CD-ul... L.E. Am gãsit cu "rațele". ªi una la mãnãstiri, când am bãut din fântâna fermecatã ... Or gãtat de renovat Voroneț-ul ? Edited November 15, 2010 by ramurel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Îmi aduc aminte cu mare plãcere de Turul Moldovei de acu' 3-4 ani, chiar am petrecut 2 nopți pe Hotelul plutitor de la baraj, în drumul nostru spre Nord. Acolo m-a ºi muºcat un câine de vreo 200-300 de grame maidanez, bun prilej de a începe o curã de Anti-tetanos injectabil (îți dai seama concediul meu...). Þin minte ca azi, cum se adunau pet-urile în gura barajului...Cred cã pet-urile din toatã Moldova se adunã sã viziteze Lacul Bicaz ... O sã pun ºi eu o pozã, dupa ce gãsesc CD-ul... Pãi cum se face cã n-ai recunoscut locurile? Uite, am si cu "rațe" (așa le spun eu pet-urilor care plutesc pe lacuri): Mare pãcat și de drumul de pe marginea lacului. Noaptea sigur iți rupi autovehiculul in douã, dacã nu caști ochii! Cu motoreta mai merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 ...aia cu fântâna fermecatã zicea cã bei ºi e bunã pentru.... ããã ...cred cã pentru a-ți îmbunãtãții memoria... parcã...nu mai ºtiu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 L.E. Am gãsit cu "rațele". ªi una la mãnãstiri, când am bãut din fântâna fermecatã ... Or gãtat de renovat Voroneț-ul ? N-am avut timp pentru mãnãstiri de data asta, așa cã nu știu. Vã las cu încã un apus, de data asta în Dobrogea, și panarama cu tot cu "rațe" din capul lacului, la Poiana Largului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tintin Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 (edited) O poza cu Horia Crisovan de la workshop-ul de chitara ce la tinut la Casa Studentilor din Timisoara. Edited November 18, 2010 by Tintin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 (edited) Un colț de Rai: Edited November 19, 2010 by Baumwolle Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM. Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Un colț de Rai: Piatra Craiului? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Exact. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Îmi vine sã cânt "Internaționala" ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Recunosc, sunt obsedat de panorame: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts