Guest costi iorga Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 ca sa va sparg asa, eu mi-am facut-o(e f usor dak aveti rabdare)eu intentionat am vrut sa ajung la inlay-urile laterale pt ca alea de pe grif dispareau orikum ca na(squier shit neck cu inlay d 0.4 mm ),poze(sorry pt calitate): Tin sa zic, ca aveti control mult mai mare, evident bye bye lemnu d sub degete, nush mie imi este deja mai eficient, dupa primele 5 minute de cantat...dar vorba lu arpi, luati o chitara ieftina si incercati...poate o sa va surprinda ca merita ps:poza ,,bonus" nut-ul facut de mine de os(daca tot suntem la modificari pe grif): Bravo Skarbule! A iesit (cel putin din ce putem vedea din poze) foarte curat si reusit! *Congrats!* si hit us with some samples of the new scalloped shredding technique!
Razvan S. Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 (edited) mi s-a rupt mi-ul si n-am bani akum is lefter dar bag , uite cva mai simplist facut sa aud daca e ceva diferenta (e cva extras din speed kills, nu pot sa cred ca am gresit ) -> cause i suck that why Edited October 14, 2007 by skarbu
kapak Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 deci se poate cu o gramada de munca, scule, rabdare si atentie week-end-ul urmator ceva finisaje finale
Cosu Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Mi se pare ca ai exagerat putin cu scobitul dar probabil ca asta e calea daca nu ai tastele de dimensiunea corespunzatoare. Nu uita ca gatul trebuie relacuit ... De unde ai luat gatul ?
matei90 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Mi se pare ca ai exagerat putin cu scobitul dar probabil ca asta e calea daca nu ai tastele de dimensiunea corespunzatoare. Nu uita ca gatul trebuie relacuit ...De unde ai luat gatul ? uite aici
kapak Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 am exagerat pentru ca am vrut un gat scobit si nu schimbarea freturilor. am cumparat un kit de tele dar proiectul pe care voiam sa il fac initial a picat, pentru moment, din mai multe motive asa ca m-am reorintat catre altul, veti vedea ce va iesi la final, daca iese ceva ca lumea.. e o combinatie ciudatica. cel mai greu e lucrul cu lemnul. inca nu am toate componentele, pe unele trebuie sa le comand zilele astea. probabil ca va dura, cu totul, vreo luna sau chiar mai mult pana o pun la punct cum vreau eu.
matei90 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 am exagerat pentru ca am vrut un gat scobit si nu schimbarea freturilor.am cumparat un kit de tele dar proiectul pe care voiam sa il fac initial a picat, pentru moment, din mai multe motive asa ca m-am reorintat catre altul, veti vedea ce va iesi la final, daca iese ceva ca lumea.. e o combinatie ciudatica. cel mai greu e lucrul cu lemnul. inca nu am toate componentele, pe unele trebuie sa le comand zilele astea. probabil ca va dura, cu totul, vreo luna sau chiar mai mult pana o pun la punct cum vreau eu. oricum, bafta
kapak Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 multumesc. oricum e mai complicat decat ma asteptam dar cred ca o voi scoate la capat
Razvan S. Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Mishto sa vezi c fain canti akum , nu prea conteaza cat de adanc e..si vorba lu Cosu cam asa e...ca si tastele mele is uzate si flat si na, o trebuit mai deep chiar daca am ajuns la inlays (adik itz unique bre ) PS: nu pot sa cred ca cearny si-a facut asta p maiden strat
Alex Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Felicitari kapak, sa te bucuri de el. Ar fi amuzant sa ma joc cu o chitara de asta, dar sa-mi macelaresc singur chitara mea ? No way... Defapt am o Hora mai veche, poate poate
kapak Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 multzam nu mi-am macelarit nici una dintre chitare, am luat un kit neasamblat ca sa vad cum iese.. intre timp, joaca asta cu kitul s-a transformat intr-o alta nebunie, dar despre toate astea, la final, cand va fi gata (probabil in vreo luna), pe threadul deschis special.
Guest Morgan Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 inlay-urile le-ai refacut tu sau erau asa adanci?
kapak Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 asa au fost. din pacate, liniile de sus sunt inlay-urile laterale la care am ajuns mai repede dar vor ramane asa, pentru "culoare locala" (plus ca e chitara mea care va fi unica) :-) nici alea de jos nu sunt foarte bune pentru ca am ajuns la ultimul milimetru de la baza si a aparut lipiciul pe margine, au fundul oarecum crapat... dar sper sa le rezolv, vom vedea...
kapak Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 (edited) dot-urile de pe grif le-am inlocuit. acum lacuiesc griful. faza misto este ca intre poza aia cand ziceam "deci se poate" si cum arata griful scobit acum, e o diferenta foarte mare. experienta a facut fapte bune, informatiile pe care le-am primit de la binevoitori au fost super, cautarile pe net au dat roade. dupa finisajele de lac voi posta aici niste poze sa vedeti cum a iesit. Edited November 17, 2007 by kapak
kapak Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 cam asta ar fi inainte de montaj si de finisajul final
bach Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 dap singur si fara nici o remuscare,si direct pe chitara mea......nu e scumpa dar era singura.....si dfiind si eu un malmsteen maniac fan am si taiat headstocku` l-am refacut si am revopsit chitara in asa fel ca sa arate ca si duck strat....ala uzat
kapak Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 cum adica ai revopsit chitara ca sa arate ca un duck strat? cu ce ai vopsit? cu ce ai finisat?
Jeanov Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 uf cred ca ti-a luat ceva vreme sa il faci...anyway.... cand mi-am cumparat chitara n oua tot ma plibam din magazin in magazin...si la un moment dat am dat de un Fender Strat semnatura Malmsteen si ma gandeam:"ce tare ar fi sa merg acasa cu un malmsteen..." si am incercat-o...si sincer va spun ca nu puteam sa cant corect o fraza intreaga.... o poate confirma si mario_d ca m-a insotit... si mi-am dat seama...daca nu ai degete mari si grasane ca si gorila de Malmsteen (imi cer scuze dar e imens...si nici slabutz nu e) e cam greu ca iti mai pot intra si degetele pe sub corzi dar e foarte misto faza ca poti sa indoi in interior...dar in rest sincer va zic ca nu m-as putea obisnui...oricum fiecare cu gusturile lui... bravos inca o data pentru munca depusa...nu as avea atata rabdare ever
kapak Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 da, mi-a luat ceva timp.. plus ca inca nu ai vazut totul. pai mie mi-a fost teama de acelasi lucru> ca ma duc in magazin, dau 5 min in corzi si nu iese nimic si o sa zic ca eu nu pot sa cant pe el. asa ca mi-am facut una ca sa pot sta cateva ore/zeci de ore si sa vad cum si daca ma obisnuiesc, abia apoi sa imi fac o parere despre cum e mai bine pentru mine.
Razvan S. Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 (edited) Imi cer scuze ca dezgrop, dar am si eu acum camera digitala si pot pune poze mai bune si un sample mai klumea cu video p u tube(pls don`t gimme warn nea Cosu ) Oameni buni, daca aveti o chitara de care nu va e neaparat mila, DO IT!! Si crappy fake shred video (inclusiv pijamas si fake glasses+faces): http://www.youtube.com/watch?v=qx3tfSeZBRk (press hi Q to see the fakeness better ) Kapak bravo, ti-a iesit suuper!! Edited November 11, 2008 by Archangello
korko Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Foarte fain baieti! As fi curios sa-mi spuneti cum e acuma la cantat...... In rest...rock on!
korko Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Tre sa-mi fac si eu... Am o chitara ce sta degeaba Vad ca v-ati facut pe tot griful . Asa "se face"? Un prieten avea o chitara made in japan ce avea scalloped neck doar de la la fret-ul 12 in sus....
Guest CristiZgarieNori Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 eu am un strat yngwie malmsteen deja scalopat, si e misto imi place cum se simte.
charvelfan Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 si totusi, o intrebare> face cineva scallop bun in RO? ca 6000 ron pe una gata scobita, nu am de unde sa scobesc... sa aduc un grif din sua gata scobit, m-ar duce la 300 usd si iar e cam mult... mana mea cu pila ar merge dar parca mi-e oarecum tarsha sa nu stric ceva.. Bodan Stanescu lucreaza bestial.
Ciprian. Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Salut...Recent mi am scallopat si eu cateva taste pe acustica si am doua intrebari...Cu ce ati dat de sunt asa lucioase tastele?E mai greu la tastele cu inlay-uri?ma cam tenteaza sa fac toate tastele..
Sthell Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 eu mi-am scalopat gatul si l-am dat si cu lac, momentan chitara e work in progress, dar inanite sa fie dezmembrata suna mai "precis" si mai putin muddy decat inainte (facut si refret - Dunlop 6100 parca). Cred ca suna bine.
alinu_tau Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 si eu l-am facut recent pe al meu si mi-a iesit. mi-a luat exact 4 ore de pilit incontinuu, desi am intrat destul de adanc, pana la jumatatea dot-urilor laterale. l-m slefuit apoi, finisat si l-am lacuit inapoi. cu ocazia asta am si ecranat-o asa cum se vede cu vopsea de grafit. urmeaza si cealalta chitara, dar... mi-e lene
Recommended Posts