balu Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Arata foarte bine, da totusi ce e manivela aia?
hemmy Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Arata foarte bine, da totusi ce e manivela aia? e bratul de la tremollo ,l-am luat de la un reghin vechi e un tremollo de tip fender jazzmaster are sub placa un arc prins de sistemul de prindere corzilor nu e foarte in tune ca un sistem de strat sau un floyd dar bine setat i-am schimbat arcul poate oferii ceva vibrato plus ca se potrivea cu tema
Sthell Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Omule, chitara incepe sa arate bestial, cred ca puteai sa lucerzi oleaca mai mult la niste linii ca sa fie mai fluide. Personal nu-mi place modelul de pe pickguard, dar efectul de brons e bestial . Ar fi fost ok sa astupi gaura de la surubul de la pg de langa neck-pocket. Spor in continuare.
hemmy Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 am o problema.volumul nu functioneaza cum trebuie, dat la 0 am volum cam la jumatate practic nu pot inchide volumul, potul e nou luat de la guitarshop
karpi Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 am o problema.volumul nu functioneaza cum trebuie, dat la 0 am volum cam la jumatate practic nu pot inchide volumul, potul e nou luat de la guitarshop Schita ???? cum ai legat ? trebuie sa ai masa legata la terminalul catre care capat ai pozitia Zero
FiveseveN Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Also, daca e potentiometrul vechi sau chinezesc e posibil sa fie stricat.
hemmy Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 nu potentiometrul e nou, dar karpi are dreptate am omis sa lipesc ultimul terminal de fapt se vede si in schema cum e indoit si lipit cu firele de masa de la doze si restul mercy, respectele mele
hemmy Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 am terminat dar cred ca o sa mai modific cate ceva in timp poate pickguadul cu unul din metal [
picnic Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 am terminat dar cred ca o sa mai modific cate ceva in timp poate pickguadul cu unul din metal [ Bravo, a iesit foarte frumoasa! asta ma va impulsiona si pe mine sa o termin pe a mea. Spune-mi te rog, colturile nu sunt prea ascutite? Asa par din poze.
Nenea Rau Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Bravo, s-o canti sanatos. Chiar daca nu e cam mai cea chitara din lume, bucura-te de ea si invata din ce-ai facut. SI sa mai faci.
Vladimir Tepes Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Sa fiu al naibii daca am inteles ce vrei sa spui Bravo, s-o canti sanatos. Chiar daca nu e cam mai cea chitara din lume, bucura-te de ea si invata din ce-ai facut. SI sa mai faci.
Nenea Rau Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 (edited) I-am urat sa cante sanatos la ea, si chiar daca nu este 'cea mai cea' (asta te-o fi bagat in ceata) chitara, sa se bucure de ea si sa invete din ceea ce a facut. Adica cand a mesterit la ea a invatat cate ceva si acuma stie un pic mai mult decat stia cand s-a apucat de constructia chitarii. Si ca (asta se subintelegea, era ca schepsis, asa, trebuia sa se prinda) data viitoare cand s-o mai apuca de scrijelit lemne o sa incerce sa evite anumite prostii pe care le-a facut. SI sa mai faca si altele (ca doar nu ti le-o vinde tie, le face pentru el, asa ca are voie. Sper.) Si pickguardul ala e naspa rau. Dar asta nu i-am mai spus-o, ca sa nu-l dezamagesc. Edited February 23, 2010 by Nenea Rau
balu Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 am terminat dar cred ca o sa mai modific cate ceva in timp poate pickguadul cu unul din metal [ Chitara a iesit super! S-o canti sanatos.
karpi Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Frumos Mai vin si eu cu observatii estetice :
hemmy Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Frumos Mai vin si eu cu observatii estetice : cu placa rosie mi se pare cea mai interesanta combinatie intamplator am plastic si rosu, negru, alb, transparent am mai vazut un strat rosu cu pickguardul placat cu folie din cupru corodat si arata fain ideea e ca am sa mai schimb cand ma plictisesc de ceva multumesc tuturor
DraculVaDomni Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Imi place cum a iesit, arata bine, asteptam ceva inregistrari. Singurul lucru care ai mai putea sa il faci e sa ii schimb butoanele, poate gasesti ceva care sa arate mai frumos decat actualele.
Sthell Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 arata bine, mi se pare ca ar merge un pickguard din lemn .
Recommended Posts