Guest Hylden Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 De-abia astept sa apara jocu' asta. O sa dea clasa la orice Guitar Hero. Si din cate am inteles, cateva track-uri pt. joc sunt trase pe Grosmann-ul lui Sakis de la Rotting Christ. Hai ca se poate si de la noi din Romania. (Am vrut sa postez la stiri sau la jocuri, da' la stiri nu pot, si jocuri nu am gasit. Come on people, are there no gamers on this forum?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kael Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Jack black ...geez Link to comment Share on other sites More sharing options...
archDude Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 De-abia astept sa apara jocu' asta. O sa dea clasa la orice Guitar Hero. Si din cate am inteles, cateva track-uri pt. joc sunt trase pe Grosmann-ul lui Sakis de la Rotting Christ. Hai ca se poate si de la noi din Romania. (Am vrut sa postez la stiri sau la jocuri, da' la stiri nu pot, si jocuri nu am gasit. Come on people, are there no gamers on this forum?) putea fi tras si pe Reghin, la cat gain are tonu ala chiar crezi ca are vre-o valoare chitara folosita ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hylden Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 @Kael: Jack Black rulz! @archDude: Nu, da' arata bine. (adevaru' e ca nu am mai vazut V asa coltunos niciunde). P.S. Acuma hai, nici chiar Reghin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 (edited) putea fi tras si pe Reghin, la cat gain are tonu ala chiar crezi ca are vre-o valoare chitara folosita ? da are, altfel isi cumpara toata lumea amp-uri hi-gain de calitate ( vezi mesa, engl, peavey, vht etc ) si dup-aia se linisteau pt ca nu mai conta chitara...mi-ar fi placut sa vad pe in flames sa zicem cantand pe squier sau dimavery sau vorba ta reghin ceva si btw. se scrie "vreo" nu "vre-o" tu-i romana ma-sii Edited October 20, 2009 by ilun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest johnbone Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 (edited) Bravo Cristi Grosu... pana la urma apare numele unui lutier roman in mai toate magazinele de gaming din afara. Eu ma bucur pt treaba asta. +1 Dorele! @Hylden - am inteles ca mai toate track-urile is trase de el. Am mai spus p'aici in leg cu acea chitara. Am testat-o kiar inainte cu 1 zi sa plece in Grecia. Sunt cativa p'aici care stiu ca nu suport V-urile, iar asta e sg lucru pe care il pot reprosa chitarii cu pricina. Multa bafta Edited October 20, 2009 by johnbone Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM. Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 OMFG Jack Black? Nici in jocuri nu scapam de el? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciorap Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 (edited) jack black? ce ***** tocmai si-au pierdut jumatate din potentialul public caruia ii era adresat jocul ala bagand poserul ala ca personaj principal Edited October 20, 2009 by ciorap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demos Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 putea fi tras si pe Reghin, la cat gain are tonu ala chiar crezi ca are vre-o valoare chitara folosita ? E o vorba : mai bine taci si pari prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RaresD Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 jack black? ce ***** tocmai si-au pierdut jumatate din potentialul public caruia ii era adresat jocul ala bagand poserul ala ca personaj principal jumatate din potentialul public reprezentandu-te pe tine si inca/ cativa de pe forum? si ai aflat asta facand studiind...ce? daca tie nu-ti place jb nu inseamna ca nimanui nu-i place jb...dar na...once again, the rgc spirit is present Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciorap Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 jumatate din potentialul public reprezentandu-te pe tine si inca/ cativa de pe forum? si ai aflat asta facand studiind...ce?daca tie nu-ti place jb nu inseamna ca nimanui nu-i place jb...dar na...once again, the rgc spirit is present pentru ca nimeni care se respecta nu asociaza jb cu metalu e aberant lafel de bine puteai zice ca disturbed e imaginea metalului Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hylden Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Hai ma sa dau si io cu 0.02$. Jack Black e o parodie. Nici macar el nu se ia pe sine in serios. It's comic relief. Get over it. Mai bine Jack Black decat niste penibili care se iau mult prea in serios. Uite-te la aia care canta despre dragoni si paduri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 pentru ca nimeni care se respecta nu asociaza jb cu metalu e aberant lafel de bine puteai zice ca disturbed e imaginea metalului Dude, it's a game. Get over yourself. Se adreseaza alora care vor da bani pe el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murdoc Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Bah JBu e placut prin strainataturi, mai ales la multimea pubertina cu o cultura muzicala mai scazuta decat nivelul de trai din Romanica.Deci a fost o unire a doua branduri, o buna miscare de marketing, ca nu tine la aia mai "Tru", e alta poveste . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tase Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 nu vad care e problema.. tru, netru JB e amuzant. Nu uitati ca el parodiaza multe chestii, nu trebuiesc luate in serios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 parca vine peste voi jack black acuma, va baga fum de marihuana pe nas si va forteaza sa va uitati la documentare despre saskwatchi, tenacious D la greu si sa va uitati la episoadele lui vechi de pe hbo ))) asa va plangeti.. nu va place, nu cumparati/downloadati/ascultati/vizionati. JB = caterinca in stare pura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sto Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 marihuana Marijuana. saskwatchi Sasquatch. The Grammar Police. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 (edited) Sasquatch. The Grammar Police. vroiam sa zic la plural si vezi ca nu ti-au dat insigna buna, trebuia sa ai de la spelling police Edited October 22, 2009 by Cursedone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 vroiam sa zic la plural Si pluralul la Bigfoot care-o fi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sto Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Bravo, bravo. Vedem unde merge asta cu BigFoot. Esti un adevarat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sto Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 (edited) Corect. In magazinele de gaming isi are locul numele lor. (Editat: Defapt, locul lor este in ateliere. ) Edited October 22, 2009 by Sto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hylden Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 (edited) trailer nou! Edited October 28, 2009 by Hylden Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 (edited) Faceti si voi o cerere la @Cosu si la @Cerny ca sa va faca un subforum "GRADINITZA" , castigatorii nu mai primesc "pene de chitara" ci lopatzica si forme ptr nisip cu inscriptia rgc.ro /gradi/. Edited October 28, 2009 by karpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Torque Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 Felicitari domnului Cristi Grosu! Cu toate ca i s-au pus multe bete in roate in Romania, a reusit sa isi faca reputatie pozitiva si in alte tari. Respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts