cronos Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 (edited) IN FIECARE JOI LA CLUB HANUL CU TEI ( Lipscani 63 ) INCEPAND CU 9 APRILIE LA HANUL CU TEI SE PETRECE MAREA IMPRIETENEALA MUZICALA CU JOITARU SI CRISTI. PE SCENA VA ASTEAPTA UN SET DE TOBE, O CHITARA ELECTRICA, UN BASS, UN MICROFON(sau mai multe). ASA CA ASTEPTAM PE ORICINE STIE SI VREA SA CANTE LA JAMM SESSION SAU PUR SI SIMPLU VREA SA ASCULTE. INTRAREA LIBERA Edited April 7, 2009 by cronos
Guest mama Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 mai multe detalii...cat e intrarea, ce gen se abordeaza...cu percadere:)...
Sloby Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 mai multe detalii...cat e intrarea, ce gen se abordeaza...cu percadere:)... INTRAREA LIBERA
cronos Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 genurile abordate sunt bules, rock, jazz, orice pot sa cante o trupa impreuna, cei care sunt pe scena decid ce canta, poate unul stie sa cante blues iar celalat reagge, pana la urma se ajunge la consens
CiocanelBloodyCIocanel Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 suna bine... -ce chitara si ce amplificator (daca e amp) aveti acolo?... oricum... chitara avem si noi
cronos Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 pentru inceput o sa fie un cub crate de chitara, unul fender de bas, probabil o sa mai fie si unu behringer pentru 2 chitaristi, in timp mai vedem eu am o lampa dar nu stiu cand o pot aduce ca e departe, eu zic ca ne descurcam cu ce avem
hades Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 suna bine o sa fim prezenti si bucuria as fi mai mare daca ar aparea al 2`lea combo
Guest Tanase Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 suna bine o sa fim prezenti si bucuria as fi mai mare daca ar aparea al 2`lea combo de obicei joia ma odihnesc, da poate trec intr-o zi
Un Tobar Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Suna foarte tentant.Dar tobarul trebuie sa isi aduca ceva in afara de bete?
cronos Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Suna foarte tentant.Dar tobarul trebuie sa isi aduca ceva in afara de bete? nu trebuie sa aduci nimik in afara de bete, acum avem un set pe scena cu, cinei, premier, toaba mare, tumuri, pedala si tot ce ii trebuie, e cam vechiutz, oricum clubul are in plan ca in urmatoarea luna sa aiba si un set nou de tobe
Cursedone Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 deci asta e ca un fel de jam gratis si pt. oricine vrea sa se bage? marfa asa
karpi Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Succes si sper ca inregistrati sa vedem si noi , macar in acest mod .
cronos Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Succes si sper ca inregistrati sa vedem si noi , macar in acest mod . facem
cronos Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 va asteptam si jjoia asta la imprieteneala, saptamanaa trecuta a fost foarte frumos si am avut 2 amplificatoare de chitara, la fel cum o sa avem si saptamana asta, salutare tututor.
CiocanelBloodyCIocanel Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 venim, venim a fost frumos joi... a fost jam general... mai mult instrumental.. mi-a placut lumea cu care am cantat ... poate joia asta suntem si mai multi
CiocanelBloodyCIocanel Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 poze de joi (am primit doar pozele in care eram eu... sa nu credeti ca-mi fac reclama). Insa @Calin este rugat sa-mi dea un vox din ala de 4w pe lampi ca i-am facut reclama si la Mc Music si la Vox (vezi poze cu tricou negru).
Cursedone Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 pare marfa, data viitoare cred ca vin si eu cu vasla desi nu am mai fost la vreun jam... poate ma bag la tobe pana la urma mi-ar fi mai usor
cronos Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 multumesc pentru postarea pozelor, va asteptam in numar cat mai mare pentru ca aceasta seara de jamm este gandita si creata pentru artisti, ar fi pacat sa nu se profite de acest lucru
Murdoc Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Pe la ce ora (asa aproximativ) incepe de obicei jamul si cat tine ?
azyzlop Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 deci in fiecare joi. banuiesc ca dupa 20 gen asa. vin si eu sapt viitoare
CiocanelBloodyCIocanel Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 hai ca de data asta am inregistrat ceva si ca sa ma revansez nu mai pun nimic cu mine eu mi-am facut debutul si la voce am cantat breaking the law si comfortably numb s-a cantat in multe formule... si multe genuri... primul video e un gem, si al doilea e cu sultans of swing
cronos Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 (edited) Update de ultima ora MAREA IMPRIETENEALA MUZICALA SE MUTA in IRON CITY, pe Str. Blanari 21 vis-a-vis de Club A, sub PUB SALT. Edited April 29, 2009 by cronos
cronos Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 UP! VA ASTEPT JOI IN IRON CITY SA CANTAM, SAPTMANA TRECUTA S_A STAT PANA DIMINEATZA
CiocanelBloodyCIocanel Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 daca nici de data asta nu primesc si eu un valvetronix macar, ca fac reclama mereu, atunci imi fac tricou cu gigimarga si dark_rain!!! mai am si un video dar mi-e sila sa-l urc pe yt
Andu Trica Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 bai a fost super tare aseara.am fost si mi-am facut curaj sa si cant.ciocanel baga si tu niste poze k am vazut k ai facut la greu aseara.rock ok!
CiocanelBloodyCIocanel Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 bai a fost super tare aseara.am fost si mi-am facut curaj sa si cant.ciocanel baga si tu niste poze k am vazut k ai facut la greu aseara.rock ok! am doar un video cu miruna cantand cranberries si o poza cu melc ... restu nu ies pt ca it's a handycam (which means it is "handycapated" ) au fost pozari cu aparate d-alea cu obiective mari ... o sa primesc pozele azi-maine... o sa pun si p-aici
Andu Trica Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 cu miruna am cantat si eu crandberries la tobe .orice video e binevenit
Andu Trica Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 idu meu e andu_trica.da-mi te rog un add k vreau si eu poze si filmulete
Recommended Posts