barbarossa Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 kiko, alea-s ale tale? interesanta asocierea intr-un fanclub a j-custom-ului cu grg etc daca ar fi sa iau un ibanez, doar j custom as lua. dar am renuntat chiar zilele trecute la unul , pt o alta japoneza...sper sa fi meritat Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIKO Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 nu-s ale mele, eu sut stangaci, remember? si da, j custom e tot ce poate fi mai bun la ibanez. in plus ce e mai sus e fix modelul aluia de la limb biscuit, doar ca fara partea de piezo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest szekely Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 dar ar trebui sa postati toate astea pe celalat fan club k asta-i o clona ce nu trebuia sa fie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Burcea Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 sorry ....nu am cautat prea mult ....asa ca faceti ce credeti de cuviinta.. @KIKO:daca alea sunt scanduri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest szekely Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 imi dai si mie o scandura deaia prefabricata dea ta kiko ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 salutari ibanezisti care credeti ca e cea mai buna lopata pana in 1000 de ron de la Iba? vi se par peste modelele din aceeasi gama de pret de la Epiphone/Cort/Vintage? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Tepes Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KingLeonidas Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 (edited) ma bag si eu. deocamdata am un pf60 se(acustica), iar in viitorul apropiat imi voi cumpara un as73 Edited July 24, 2009 by KingLeonidas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 ce hahahahahaios!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
korko Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 salutari ibanezisti care credeti ca e cea mai buna lopata pana in 1000 de ron de la Iba? vi se par peste modelele din aceeasi gama de pret de la Epiphone/Cort/Vintage? GRG170dx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
finics Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Ibanez RGT 320Z RBB si surorile ei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squier Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Ibanez RGT 320Z RBB si surorile ei oooooooo!!! s-o "porti" sanatos Link to comment Share on other sites More sharing options...
finics Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 oooooooo!!! s-o "porti" sanatos Mersi, mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Grunt Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 (edited) Eu unul am un Ibanez V72ece electro-acustic Tot un V72, doar ca e acustica. Am cumparat-o pentru ca are si tuner incorporat, si ma ajuta enorm - eu fiind incepator. Edited August 2, 2009 by Grunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
LTguitar Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Salutare! Va prezint Ibanezul meu Musician Mc300-limited edition. Sunt curios daca mai este vreun forumist cu un model similar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maur Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Ibanez rg 350 dx wh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Topy Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 (edited) Salut. Ma bag si eu cu o electrica, GRX20, luat acum vreo 10 luni de la Esound. La cat am dat pe ea (aprox 700 ron pe atunci), isi merita toti banii, fiind o alegere mai buna (zic eu) decat un Squier Affinity Strat si o rivala pt Epi LP Special 2. Pana acum nu am avut nicio problema cu ea, are un sunet cald, potrivit pt blues si rock si sta destul de mult timp acordata; tastele fiind finisate destul de bine. Ca sa fiu onest, m-am cam ferit sa folosesc tremolo-ul pana acum, stiind ca exista unele probleme cu acesta la chitarele ieftine, dar se comporta normal, nu se dezacordeaza dupa folosire. Inca nu pot sa zic ca o merit, pentru ca indemanarea mea nu a trecut peste posibilitatile ei, si sunt multumit de alegerea facuta, iar probabil ca pe viitor, cand voi achizitiona o alta electrica va fi tot o Ibanez. Bine v-am gasit. Edited August 17, 2011 by Topy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest oZz the little guitarist Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Salutare, Ma alatur si eu Am in prezent un Ibanez AEG10E-bk,luat in luna august a anului trecut.Sunt foarte multumit de ea.Imi place cum suna atat rece cat si amplificat Anul aceasta sau cel tarziu la anul,o sa mai aiba o sora,Ibanez S420 Link to comment Share on other sites More sharing options...
finics Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 UV777P BK & RGT320Q RBB Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtrmike Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Un V70CE luat din Germania cand aici Ibanez nu se vindea oficial (2004). Deosebirea fata de V72 e ca nu are si tuner, Entry-level de la Ibanez cu un sunet excelent de cristalin pe doza, putin cam fara joase pe acustic sec. Foarte multumit de ea, tine bine acordajul, griff foarte comod. La ora actuala a primit corzi de electrica, si mai mult soloiesc pe dansa, datoria griffului foarte lejer. Regret ca nu are cui pentru prins cureaua si spre griff Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtrmike Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 UPDATE: Azi a primit corziD'Addario Custom Light 0.11 - 0.52 si brusc au aparut si frecventele joase, ce stateau bine pitite printre fostele corzi de electrica. Pentru categoria ei suna foarte echilibrat acum. Basii vibreaza la locul lor, inaltele sunt cristaline. Inca nu am testat-o si pe doza... Sa se fi uscat lemnul atat de placut in cei 8 ani de cand o am? Am uitat sa mentionez ca setarea din fabrica nu era cea mai stralucita (fretbuzz) asa ca a trecut pe la Bogdan Stanescu spre deliciul sonoritatilor emise. Multumiri Bogdane! Pot soloi in continuare, corzile noi fiind destul de lejere pentru bending, spre deosebire de un set de Ernie Ball (de o Taka). Un V70CE luat din Germania cand aici Ibanez nu se vindea oficial (2004). Deosebirea fata de V72 e ca nu are si tuner, Entry-level de la Ibanez cu un sunet excelent de cristalin pe doza, putin cam fara joase pe acustic sec. Foarte multumit de ea, tine bine acordajul, griff foarte comod. La ora actuala a primit corzi de electrica, si mai mult soloiesc pe dansa, datoria griffului foarte lejer. Regret ca nu are cui pentru prins cureaua si spre griff Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhero1957 Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 (edited) Ma inscriu si eu ca fericit posesor de Ibanez JS1000 (si fost posesor de Ibanez RG 570 si RG 2620Z - seria Prestige). Voi pune si poze cu chitara la momentul potrivit. Edited September 6, 2012 by guitarhero1957 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Poze sau nu te crede nimeni ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhero1957 Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 (edited) Poze cu chitara: Pozele sunt un pic mai vechi. Dozele sunt DiMarzio FRED (bridge) si DiMarzio PAF Pro (neck). Dupa cum reiese din serial number, chitara este din 2006. Mai multe detalii aici: http://ibanez.wikia.com/wiki/JS1000 http://www.ibanez.co...rs/model-JS1000 Edited September 7, 2012 by guitarhero1957 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Lazarovici Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 ultima mea achizitie IBANEZ 60-s5470k-kb limited edition 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airhead Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 frumusica sabiuta ! si eu am revenit in club, dupa un mic ocol pe la Gibson. Link to comment Share on other sites More sharing options...
finics Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu Ibanez Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airhead Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Prestige RG2620Z CA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts