sam Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 ce chitara sa imi iau la 300 de lei? Clasica, acustica, electro-acustica, electrica, bass...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
6ths3ns3 Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 va salut ce parere aveti de chitara electrica yamaha RGX 121Z BL ? http://www.senia.ro/rgx121z-bl-chitara-electrica-yamaha-30704-3 sunt incepator si ma intereseaza sa achizitionez aceasta chitara. este ok? multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axel Goia Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 E bunicica. Depinde,ce vrei sa canti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
6ths3ns3 Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 (edited) imi place mult gothicul , heavy eventual black. in banii astia as putea sa imi iau altceva sau e ok asta? nu dispun de mai multi bani pentru chitara. amplificator ce imi recomandati? Edited April 9, 2014 by 6ths3ns3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 nu ai precizat ce buget Link to comment Share on other sites More sharing options...
6ths3ns3 Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 (edited) sa inteleg ca e buna ptr ce am precizat mai sus? amplf. max 1000ron.ce nu prea imi place la chitara asta e ca are tremolo si cred ca se dezacordeaza repede.banuiesc ca daca nu ma ating de el nu o sa am probleme nu?? Edited April 9, 2014 by 6ths3ns3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi24 Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 (edited) Bani am pana in 10 mil. ROL.... Si pentru toti care intreaba de chitare decente la preturi mici: La rubrica de Mica Publicitate gasiti chitare de metal bune la un pret mult mai bun decat in magazine. Forumistii sunt, in general, si de incredere. Edited April 9, 2014 by Cristi24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 (edited) La rubrica de Mica Publicitate gasesti chitare de metal bune la un pret mult mai bun decat in magazine. Forumistii sunt, in general, si de incredere. Realizezi ca i-ai raspuns dupa aproape 10 ani nu? (Dyo, on 17 Jan 2006 - 9:22 PM) Edited April 9, 2014 by sam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi24 Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 Am editat; am vazut ca intrebarea a stat pe limba multor incepatori de-a lungul timpului, e pacat sa nu dea un ochi pe acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 (edited) Am editat; am vazut ca intrebarea a stat pe limba multor incepatori de-a lungul timpului, e pacat sa nu dea un ochi pe acolo. Incepatorii fug ca de dracu' de second-uri de frica sa nu-si ia vreo teapa. Lucru oarecum justificat daca nu au la cine sa apeleze de incredere care sa-i consilieze corect. Daca nu stii la ce sa te uiti si cum sa o probezi, o chitara care arata bine poate avea probleme destul de grave, unele usor remediabile, altele nu. Si pentru toti care intreaba de chitare decente la preturi mici: La rubrica de Mica Publicitate gasiti chitare de metal bune la un pret mult mai bun decat in magazine. Forumistii sunt, in general, si de incredere. Iar ce-ai spus mai sus e plin de intelepciune: 1. produsele second sunt mai ieftine decat cele noi 2. forumistii sunt (in general) de incredere Really? Nu-mi mai raspunde ca aglomeram topicul inutil. Plus ca daca te prinde 57 ai pus-o... Edited April 9, 2014 by sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 ... Plus ca daca te prinde 57 ai pus-o... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kozma Cosmin Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Ce parere aveti despre acest pachet ? http://esound.ro/chitare-si-chitare-bas/pachete/squier-affinity-strat-hss-g-dec-junior-amp-set-chitara.html Amplificatorul mi se pare genial , dar nu stiu daca chitara bate ibanezul grx40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
6ths3ns3 Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 ok m-am hotarat la un behringer v-tone gmx212 .e ok sau in banii astia pot lua ceva mai bun? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axel Goia Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Ce parere aveti despre acest pachet ? http://esound.ro/chitare-si-chitare-bas/pachete/squier-affinity-strat-hss-g-dec-junior-amp-set-chitara.html Amplificatorul mi se pare genial , dar nu stiu daca chitara bate ibanezul grx40 Cu pretul ala,iei sh ceva mai bun zic eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucas22010 Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 asa ceva a avut cineva? http://www.thomann.de/ro/ibanez_art100dx_tcr.htm ma gandesc sa-mi schimb hora, de mult visez la un LP, nu stiu daca merita, review-urile nu sunt foarte elocvente, de fapt sunt cam prea laudative... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 Pentru aproape 200E nu este rea deloc, mi-a venit o cunostinta cu una la setat si m-a surprins placut, mai ales prin prisma pretului. Este o chitara care iubeste soundurile high gain, nu este un Les Paul cu ton vintage, dimpotriva, mi se pare ca suna chiar modern, dar pastreaza de la Les Paul sustainul si forma, cred ca dupa un upgrade la doze te alegi cu o chitara decenta. Dozele mi se par partea mai putin reusita a chitarii, suna destul de comun, sters, fade, fara sare si piper. Griful este comod si mi-a placut cum se aseaza pe corp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 asa ceva a avut cineva? http://www.thomann.de/ro/ibanez_art100dx_tcr.htm ma gandesc sa-mi schimb hora, de mult visez la un LP, nu stiu daca merita, review-urile nu sunt foarte elocvente, de fapt sunt cam prea laudative... Daca vrei un LP poate ar trebui sa te orientezi catre Epiphone, Vintage sau altceva cu pretetie de clona de LP. Nu zic ca Ibanez-ul ala e rau, dar nici LP nu prea e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Nitescu Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 (edited) Ce parere aveti despre pachetul Epiphone PR-4E? L-am achizitionat , 750 lei , cant cam de 1 an jumatate intens , ore particulare facute pe clasica , dar si pe acustica cam 2 pe saptamana + studiat acasa , prind bine acordurile barre , teoria o stiu . PS : acesta este pachetul http://esound.ro/chitare-si-chitare-bas/chitare-electroacustice/epiphone-pr-4e-pachet-chitara-electro-acustica.html Edited April 14, 2014 by Alex Nitescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Ce parere aveti despre acest pachet ? http://esound.ro/chitare-si-chitare-bas/pachete/squier-affinity-strat-hss-g-dec-junior-amp-set-chitara.html Amplificatorul mi se pare genial , dar nu stiu daca chitara bate ibanezul grx40 Amplificatorul e ideal pentru studiu, iar chitara "bate" Ibanez GRX40. E în regulă la o adică şi Gio de la Ibanez, nu mă înţelege greşit, însă, pentru un începător, Squier Bullet sau Affinity sunt alegeri mai sigure. Una la mână, ca specificaţii, gâtul Ibanezului e mai ciudăţel, îngust şi destul de plat. E o chestie de preferinţe, dar am întâlnit mulţi care chiar urăsc caracteristicile astea la gâturile Ibanez. Squier merge pe forme mai comune, cu toate că au gâturile subţirele pe mai toate chitarele, nu exagerează precum Ibanez. Despre utilizare, spun că e o alegere mai sigură în primul rând din cauza componentelor. Potenţiometrele de la Ibanez Gio au început să-mi fâşâie după vreo 2-3 săptămâni, cele de la Bullet le-a folosit şi cel dinaintea mea şi le-am folosit şi eu un an şi n-au avut nici o problemă. În general, puse una lângă alta, Squier-ul mi s-a părut lucrat mai bine decât Ibanez, pe la îmbinări. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kozma Cosmin Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 (edited) Amplificatorul e ideal pentru studiu, iar chitara "bate" Ibanez GRX40. E în regulă la o adică şi Gio de la Ibanez, nu mă înţelege greşit, însă, pentru un începător, Squier Bullet sau Affinity sunt alegeri mai sigure. Una la mână, ca specificaţii, gâtul Ibanezului e mai ciudăţel, îngust şi destul de plat. E o chestie de preferinţe, dar am întâlnit mulţi care chiar urăsc caracteristicile astea la gâturile Ibanez. Squier merge pe forme mai comune, cu toate că au gâturile subţirele pe mai toate chitarele, nu exagerează precum Ibanez. Despre utilizare, spun că e o alegere mai sigură în primul rând din cauza componentelor. Potenţiometrele de la Ibanez Gio au început să-mi fâşâie după vreo 2-3 săptămâni, cele de la Bullet le-a folosit şi cel dinaintea mea şi le-am folosit şi eu un an şi n-au avut nici o problemă. În general, puse una lângă alta, Squier-ul mi s-a părut lucrat mai bine decât Ibanez, pe la îmbinări. Poate ai dreptate, n-am pus mana nici pe ibanez si nici pe squier , dar din cate am auzit , nu-mi place cum suna metalul pe squier in comparatie cu ibanezul , si in plus , 22 de freturi consider ca ma ajuta mai mult in comparatie cu cele 21 de la squier Ma gandeam ca daca voi mai prinde in cateva luni reduceri la amplificatoarele marshall imi voi lua grx40 + mg15cfx Edited April 14, 2014 by Kozma Cosmin Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Poate ai dreptate, n-am pus mana nici pe ibanez si nici pe squier , dar din cate am auzit , nu-mi place cum suna metalul pe squier in comparatie cu ibanezul , si in plus , 22 de freturi consider ca ma ajuta mai mult in comparatie cu cele 21 de la squier Ma gandeam ca daca voi mai prinde in cateva luni reduceri la amplificatoarele marshall imi voi lua grx40 + mg15cfx Acum na, fiecare cu nebuniile lui. Unii iau chitara s-o zdrăngăne, alţii să bată cu metalu'-n ea. Spor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kozma Cosmin Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Batalia finala va fi intre Ibanez grx40 si Squier Affinity HSS , Nu am posibilitatea de a le incerca pe fiecare asa ca ma bazez pe parerile voastre ,precum si avantajele si dezavantajele fiecarei chitare . Poate ma voi hotari in 2 luni ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axel Goia Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Squier-ul are humbucker sau e cu doze singke coil? Daca nu are humbucker(macar in bridge) nu merita s-o iei daca vrei sa canti metal. Spor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kozma Cosmin Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Squier-ul are humbucker sau e cu doze singke coil? Daca nu are humbucker(macar in bridge) nu merita s-o iei daca vrei sa canti metal. Spor! da, are humbucker in bridge 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axel Goia Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Pai atunci,merita.Si eu am avut un squier rosu cu humbucker in bridge! Ia squierul. E o chitara foarte versatila din punctul meu de vedere,se poate canta cam orice pe ea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axel Goia Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Mda,m-am uitat la un review, nu suna rau. Eu unul ador modelul astah ttp://www.fender.com/en-BE/squier/series/affinity/affinity-series-stratocaster-hss-rosewood-fingerboard-lake-placid-blue/ http://www.fender.com/en-BE/squier/series/affinity/affinity-series-stratocaster-hss-rosewood-fingerboard-lake-placid-blue/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kozma Cosmin Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 Ma deranjeaza faptul ca squierul are 21 de taste . Am deja multe melodii care imi plac la nebunie si abia astept sa le cant la chitara , dar se canta si pe tastele 22. In rest pare ok, daca asa suna bulletul , clar affinity-ul suna mai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axel Goia Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 Mda,pai ibanezul ala e si el ok. Are doze cu un output rezonabil si 22 de taste. Acum,depinde si ce-ti place. Vrei un strat sau un supstrat? Metal o sa canti cu doza de bridge(nu mereu) deci restul dozelor nu-s foarte importante. Dar da,daca ai nevoie de mai multe taste si un sunte mai ''metal'',i-ati Ibanezul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ovy71 Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Salut, Ma numesc Ovi sunt incepator in domeniul acesta si as vrea sa imi cumpar o chitara electrica impreuna cu o statie si boxa. Nu prea ma pricep la care modele sunt bune sau nu....nu am mai cantat la chitara electrica....vreau sa o cumpar pt ca imi place muzica pe care as putea sa o cant la ea. mai jos pun modelele care pot sa le cumpar second-hand. Chitara http://az-europe.eu/...0-gbk-p205519/e Statie+boxa http://www.ebay.co.u...=item485b1160bb Linkurile sunt doar ca model...nu sunt exact piesele care vreau sa le cumpar. As dori sa aflu niste pareri despre ele si cam ce pret valoareaza second-hand. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 Uite un second pt Vox: http://forums.rgc.ro/topic/93264-vox-ad30vt/?hl=%2Bvox+%2Bad30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts