www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cristi24

Newcomers
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Cristi24

  1. Salut, daca are cineva un Jackson Mille Phobia King V de vanzare, as fi bucuros sa-i fac un pret in functie de starea chitarei, in limita a 500 EUR. Chitara s-a produs in anii 2011-2012, caut una in stare cel putin buna.
  2. Suna foarte bine, felicitari! Influentele de la Sinister sunt evidente. Gata cu thrash-ul, sa inteleg?
  3. Am editat; am vazut ca intrebarea a stat pe limba multor incepatori de-a lungul timpului, e pacat sa nu dea un ochi pe acolo.
  4. Si pentru toti care intreaba de chitare decente la preturi mici: La rubrica de Mica Publicitate gasiti chitare de metal bune la un pret mult mai bun decat in magazine. Forumistii sunt, in general, si de incredere.
  5. La cererea utilizatorului aleexrobin, am facut o filmare cu pedala si adaptorul in functiune. Sper ca telefonul meu sa fi captat suficient pentru a va face o idee. Acordaj standard. Alte demo-uri pe PM pentru cei interesati. http://www.youtube.com/watch?v=IXzMRhTn_64
  6. Pentru cei care vor sa incerce si DJing-ul pe langa chitara si alte instrumente: Vand CD Playere DJ-Tech iScratch, in stare excelenta, pret 700 RON pentru ambele. CD Playerele au stat mai mult in cutie decat pe pupitru si nu au fost scoase din casa "pe teren" (cluburi, etc.) niciodata. Sunt perfecte pentru sonorizare cluburi, localuri, evenimente, etc., precum si pentru repetitii individuale acasa. Citesc audio si mp3; vezi caracteristici complete mai jos. Practic, aceste CDJ-uri sunt echivalentele cu Pioneer CDJ-200, numai ca au in plus si functia digitala "Scratch", care functioneaza perfect. Se vand cu tot cu cablurile aferente. Se pot testa in Cluj-Napoca. Le vand deoarece nu am avut timp sa le folosesc de cand le-am cumparat (din cauza slujbei, in principal). Iata caracteristici detaliate ale playerelor: Statii CD & MP3; Suport ID3-TAG; Cautare dupa Folder si Track; Scratch, atat pentru CD cat si pentru MP3; 4 sample bank-uri independente de 5 secunde; Sample-urile pot fi mixate prin pitch sau inversate (reverse play); 4 bank-uri Cuepoint; Display pe LCD pentru toate functiile; Pitch range: +/- 4,8,16, sau 100%; Pitch bend: +/- 100%; Pitch lock & Auto-Cue; Master tempo; Jog wheel marime XXL, usor de manevrat, foarte sensibila; Seampless LOOP pentru CD & MP3; Frame search (cautare in cadrul piesei muzicale dupa frame!); Tehnologie 1-bit; Playing address; Memorie anti-shock; Afiseaza pe display cat timp a mai ramas din piesa muzicala; Timer pentru functia sleep; Playback instantaneu de la cue point; Relay play; Fader start play; Output digital; Raport S/N 90dB; Convertor D/A: 8-fold / 1 bit; Dimensiuni (pentru un CD player): 348 x 106 x 246 mm; Greutate (pentru un CD player): 3,1 Kg. Mai multe detalii pot oferi cu placere prin PM! Schimb cu Kindle Paperwhite gen. a 2-a mint condition, fara diferenta! Rog orice intrebare prin PM, pentru a pastra topic-ul curat. Iata si un mix pe care l-am facut cu ele: https://soundcloud.c...bruary-2010-mix LE: S-a strecurat o greseala la pret in formular sus, pe care vad ca nu mai am cum sa o modific; ele sunt de vanzare cu 700 lei, nu cu 800!
  7. Pret: 100 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: instant messenger Link producator: http://www.digitech.com/en/products/death-metal Stare: Nou Accept schimburi: Accept schimburi Functioneaza perfect. Are mici urme de uzura (vopseaua sare foarte usor pe muchii) care se pot observa in poze - nimic serios. Pachetul contine: Pedala + Manual + Adaptor cu voltaj reglabil nou + cutie originala. Specificatii, manuale si review-uri pe pagina producatorului. Pot trimite demo-uri live celor interesati, pe PM. Se poate proba in Cluj-Napoca. Rog orice intrebare prin PM, pentru a pastra topic-ul curat. Schimb cu Kindle Paperwhite gen. a II-a + diferenta din partea mea, desigur.
  8. Mi-am luat o interfata UCG 102. Pana la urma asta e tot ce imi doream; mi-a facut ceva nervi ca nu merge bine pe Windows 7, insa o folosesc la un alt laptop cu XP si n-am nicio problema. Pentru un home studio cu very low budget e buna!
  9. Aha, multumesc! Caut un Behringer guitar link ucg 102 intre timp atunci
  10. M-am interesat si de Behringer UCG102 dar unii zic ca au buzz pe fond. L-ai testat, poti confirma / infirma zvonul? Mersi!
  11. hmmm n-a incercat nimeni, e prea nou produsul pe piata? oare ce sa fie
  12. Salutare dragi chitaristi, Caut o interfata audio USB pentru inregistrat chitara, nu ma intereseaza decat sa fie cat mai simpla si sa elimine cat mai bine zgomotul. Desigur am luat forumul RGC la puricat si am ajuns la concluzia ca cel mai bine mi-as lua un Focusrite Scarlett 2i2, insa cand am intrat pe site-uri sa vad mai multe info am dat de Roland UA-11 (http://www.soundcreation.ro/interfete-audio-placi-de-sunet-externe-usb-cid51_2715/roland-ua-11-duo-capture-id14046.html). Nu am nevoie de multe lucruri care fac ca Focusrite-ul sa aiba pret mai mare (input XLR/combi, Phantom power, amp pe casti, etc). Vreau doar sa conectez chitara si sa inregistreze un sunet cat mai putin alterat de zgomot. Nu ma intereseaza microfon, iesire catre monitoare, sau alte chestii. Asa ca intrebarea mea e daca a folosit cineva Roland UA-11 Duo-Capture si mi-l poate recomanda, sau daca exista vreun produs la fel de simplist in aceeasi gama de pret. Ce m-a pus pe ganduri e ca cei de la Roland promoveaza produsul ca ceva care sa te ajute sa-ti inregistrezi ideile "while on the road" si nu ca o scula de home studio. Ce ziceti, sa mi-l iau, sa nu mi-l iau? Multumesc!!
  13. Up! Comunicare buna cu vanzatorul, din nefericire din motive obiective nu am avut ocazia sa initiez tranzactia.
  14. Am ascultat cu placere compozitiile; mi se par comparabile cu productiile Burzum chiar mai noi (de ex. Belus, 2010), mai ales avnd in vedere ca Burzum lucreaza in studio-uri, cu amp-uri, etc, in timp ce tu nu ai avut posibilitatea. Chitara imi place foarte mult, mai ales riff-urile de pe Unholy (dar in toate cele patru compozitii chiar exemplifica black metal-ul). Te rog daca vei inchega proiectul si concertati in Cluj sa ma chemati si pe mine. In ce ai facut tobele? Cristi
  15. servus, ti-am lasat un reply in thread-ul deschis de mine referitor la cumpararea tobelor. mersi pt link!
  16. Mi-ar placea, dar depaseste bugetul meu cu siguranta Daca ai anuntul postat pe undeva lasa-mi si mie un link te rog. Da, ma intereseaza, si am citit si anuntul tau, multumesc pt link. Spune-mi doar daca ambele cinele sunt choakable si daca merge sa mai adaug unul la modul. Din pacate pana la sfarsitul lunii sunt plecat din tara, insa daca nu le dai pana atunci te contactez cum ma intorc.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.