Vlad H. Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 chitara e buna raport calitate/pret./..acu depinde de gust..tinand cont pe ce site e facut anuntul..cine stie de cand e chitara..cum a fost folosita..sau aici e doar o parere..450 lei e un pret ok...chitara are raport foarte bun..bine facuta...altceva..nu stiu..e greu de spus din poze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudorzzz Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 multam. pare misto chitara. o sa ma duc sa o probez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alexp2012 Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 chitara e buna raport calitate/pret./..acu depinde de gust..tinand cont pe ce site e facut anuntul..cine stie de cand e chitara..cum a fost folosita..sau aici e doar o parere..450 lei e un pret ok...chitara are raport foarte bun..bine facuta...altceva..nu stiu..e greu de spus din poze... Mi-a trimis mai multe poze dar habar nu am cum sa le postez:| Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Mi-a trimis mai multe poze dar habar nu am cum sa le postez:| Ori le dai attach (dai "More Reply Options" cand vrei sa scrii un reply), ori uploadezi pozele pe un site (nu stiu, imageshack, chestii de genul) si apoi dai click pe "Image" in fereastra de reply si postezi pe rand linkul fiecarei poze in parte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad H. Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 prea multe poze nu ajuta la fel de mult ca o itnrevedere fata in fata..sa testezi tu chitara...si app..o tirmite prin curier?? are cutia orignala?? altfel cam nasol in alte cutii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alexp2012 Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 (edited) O trimite prin Fan. Sta departe dupa cum vedeti, deci nu prea am cum sa o testez! A spus ca a cumparat-o iarna trecuta deci inca mai are garantie, mi-o trimite in cutia originala. Am cautat un curier cu verificare colet dar nu prea mai exista asa ceva. Pozele (multumesc pt raspunsuri:) ) EDIT: Daca mai vreti poze.. cereti! Edited September 6, 2012 by alexp2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdanescu Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Diferentele dintre clasica si acustica nu sunt doar la corzi. Difera si forma si gatul. La clasica e mai lat si drept. Cutia de rezonanta este, in general, mai mica. Sunt chitare diferite, care se folosesc diferit. Daca spui ca face cu profesorul clasica, cel mai bine ii iei tot clasica. Tinand cont ca nu dispui de o suma foarte mare, probabil, peste ceva timp, daca se va tine de ea, ii vei lua ceva mai bun. Este foarte greu sa-ti facem o recomandare la categoria asta de pret. De obicei, reperele sunt mai scumpe. Reperele de care spun fiind modele cunoscute si apreciate de mai multe persoane ca fiind de o calitate foarte buna in raport cu pretul. Ei bine, la categoria asta de pret, poti sa iei doua chitare identice din punct de vedere al firmei si a modelului, una sa fie in regula, iar cealalta sa aiba unele probleme. Ai putea sa mai pui niste bani si sa incerci asa ceva: http://www.soundcrea...-80-id7565.html Te poti uita si la Hora. Nu merge pe ideea chitarelor cu desene. Cel mai bine lipesti tu abtibild sau ceva. Sunt prea putine ca sa ai de unde alege. Vad ca esti din Bucuresti, du-te personal si cumpar-o. La categoria asta de pret ne este imposibil sa spunem ca Fender e mai buna decat Stagg sau Hora. Te uiti la detalii. Distanta dintre corzi si griff, imbinarile (sa nu fie urme aiurea de lipici), griff-ul sa nu fie stramb, etc. Poti sa ceri celor din magazin o chitara mai scumpa si una mai ieftina sa le compari head to head, iti dai seama pe unde trebuie sa te uiti. Multumesc mult pentru un raspuns complet! V arog sa imi recomandati un magazin mai bine aprovizionat in Bucuresti, vreau sa merg maine poimaine sa testez cateva 3/4-uri. Cred ca o sa ii iau acustica, are la profesor si acustica si clasica (chiar si electrica) pentru marimea lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Nu cunosc care sunt mai bine sau mai slab aprovizionate. Sunt sigur ca te indruma cineva din Bucuresti. Ca si magazine cunoscute, te poti duce la MCMusic si Guitarshop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maltaker Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Ce parere aveti despre Boucher guitars? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvanik Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Ce parere aveti de pachetul asta de la Squire ?http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=2157 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvanik Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Mai am o oferta de la un alt magazin.Pachetul asta http://www.senia.ro/erg121c-set-chitara-electrica-yamaha-23200-3 la 900 de lei.Care dintre pachete credeti ca ar fi mai bun? Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Ce parere aveti de pachetul asta de la Squire ?http://www.guitarsho...us.php?pid=2157 Parerea mea, ia-ti affinity separat si un amp in genul Fender Mustang. Si Yamaha sunt foarte ok, dar tot asa, chitara separat, amplificatorul separat. Nu de alta, dar amplificatoarele astea din pack-uri nu sunt prea grozave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvanik Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Amplificatorul din pack-ul de la yamaha cred ca ii cel mai ieftin de la ei pe la 370 de lei.Nu am buget foarte mare si de aia nu stiu inca ce sa aleg.Ma gandeam eventaul sa caut un roland cube second hand si sa iau dupa aia un Squier Affinity Strat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Poti si asa. Vezi ca au reduceri misto la MCMusic. As lua asa ceva fara sa stau pe ganduri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Veritasaga Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Ce parere aveti de chitara - > http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=489 , este buna ? Sau sa mai adaug bani pentru una mai scumpa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvanik Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Intr-adevar pare foarte buna oferta.Stii ceva de chitarele Aria(ma intereseaza comparativ cu Squire)?.Am vazut ca ei au marca asta si poate as putea negocia cu ei un pret daca le iau pe amandoua de acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Septi Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 (edited) Ce parere aveti de chitara - > http://www.guitarsho...dus.php?pid=489 , este buna ? Sau sa mai adaug bani pentru una mai scumpa ? Mai pune bani pentru ceva mai ok.Mai sus se vorbeste despre affinity tot de la squier.Cauta la mica publicitate, poate gasesti vreo una...ai iesi mult mai ieftin. Edited September 12, 2012 by Septi Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 (edited) Ce parere aveti de chitara - > http://www.guitarsho...dus.php?pid=489 , este buna ? Sau sa mai adaug bani pentru una mai scumpa ? E foarte ok Bullet. Ca si diferente fata de affinity, are neck-ul oleaca mai lat si difera materialul din care e facut body-ul si grosimea acestuia. Cheitele mi se pare ca sunt mai stralucite la Affinity. Nu stiu insa cum sunt dozele stock. Probabil sunt aceleasi si pe una si pe cealalta. Daca esti cu buzunarul mai stramt, nu faci o alegere proasta cu Bullet. Eu am unul de vreo 6 luni si nici ca l-as schimba vreodata. Nu reusesc sa-i gasesc nici un defect. Intr-adevar pare foarte buna oferta.Stii ceva de chitarele Aria(ma intereseaza comparativ cu Squire)?.Am vazut ca ei au marca asta si poate as putea negocia cu ei un pret daca le iau pe amandoua de acolo. Nu stiu sa fac comparatia, n-am avut niciodata Aria. Am auzit ca sunt in regula. Ca si negociere, slaba sansa sa-ti faca reducere. Poate ceva de genul transport gratuit daca iei peste o anumita suma. Edited September 12, 2012 by 'mnezãu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvanik Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Iau in calcul si varianta Squier Bullet Strat+ roland cube 15 (amandoua noi) daca nu iese cealalata cu Affinity. Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Nu mi se pare mare zapaceala Roland Cube. Mai ales daca esti la inceput, e interesant sa ai tot felul de efecte intr-un amplificator. Sa ai un reverb, un delay, flanger, tremolo. E interesant sa te joci cu ele, sa vezi ce face fiecare si cum le poti folosi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alexp2012 Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 (edited) Stie cineva daca am vreo sansa sa gasesc o Takamine G340S in Romania? Am inteles ca are top solid si in strainatate, lasand la o parte faptul ca sunt mult mai scumpe decat in Romania, diferenta de pret nu chiar asa de mare intre G340 si G320. Mai degraba as plati extra pentru un top solid. Edited September 12, 2012 by alexp2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Ce parere aveti de chitara - > http://www.guitarsho...dus.php?pid=489 , este buna ? Sau sa mai adaug bani pentru una mai scumpa ? Eu as lua asa ceva: http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=833, are o doza humbucker in bridge, ceea ce o face mai versatila, poti sa o dai si in metale cu asa ceva . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvanik Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Atunci ar fi mai bine sa imi iau un Fender Mustang I? Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Daca vrei sa le iei in curand, profita de oferta de la MCMusic. Doar 450 de lei pe asta, mi se pare o oferta greu de refuzat. Si Vox DA10 este ieftin, 350, dar difuzoarele mai mari de pe DA20 chiar merita diferenta de 100 de lei. Ai si power squeezer-ul pe care il au Vox pe seria asta si pe VT si poti canta la volume joase. Are tot felul de efecte, EQ, Chiar suna bine si legat la computer, daca vrei sa inregistrezi asa. Fender Mustang, pe de alta parte, e gandit mai modern. Ai un port USB, poti modifica parametri cu ajutorul computerului, poti inregistra la calitate mai buna direct in computer. La reducerea aia, gandeste-te ca ai 2x8 inchi, pe cand Fender Mustang 1 e 550 la Guitarshop si e 1x8. Numarul difuzoarelor face o diferenta foarte mare in cazul asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvanik Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Vox DA20 merge alimentat si de la priza sau doar cu baterii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Toate despre care vorbim merg alimentate la priza. Vin insotite de alimentator. Aia cu bateriile e mai mult fiţă. DA20 e cam maricel sa-l cari dupa tine. Dar na, ai si posibilitatea asta, daca vrei sa canti in padure sau stiu eu unde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Burcea Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 (edited) Dupa parerea mea asta e cel mai onest amplificator pana in 500 de lei http://www.senia.ro/...-kustom-26288-3 . De altfel,toate kustomurile mi se par foarte misto ca raport calitate/pret. Iar ca sa ma rezum la asta,e unul dintre putinele amplificatoare ieftine cu difuzor de 12",poate singurul la banii astia care suna foarte ok pe ambele canale. Edited September 12, 2012 by radu_guitar96 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvanik Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Toate despre care vorbim merg alimentate la priza. Vin insotite de alimentator. Aia cu bateriile e mai mult fiţă. DA20 e cam maricel sa-l cari dupa tine. Dar na, ai si posibilitatea asta, daca vrei sa canti in padure sau stiu eu unde. Ma duc maine sa vad Vox-ul.Pana la urma m-am gandit sa il combin cu un Squire Bullet Strat.Sper sa ies bine ca si calitate si sunet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Șnilã Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 ce parere aveti despre chitara asta? http://www.thomann.de/ro/jackson_slatxmgq37_tr_qm.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alexp2012 Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Ce parere aveti de Takamine EG320C? Isi merita pretul chitara? A incercat-o cineva? http://www.mcmusic.ro/chitare/electro-acustice/takamine-eg320c-chitara-electro-acustica.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts