www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bogdanescu

Newcomers
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Un reghin 3/4 din 1966

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bogdanescu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0758070575 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Cumpar o chitara clasica 4/4. Pretul este important, o cumpar pentru un copil care vrea sa invete, insa nu are posibilitati materiale. 100-180 lei. Multumesc
  2. Baieti, ajutati-ma si pe mine sa aleg un pachet de aici http://www.guitarshop.ro/produse.php?scid=4 care este diferenta intre ele? este aceeasi chitara si difera amplificatorul? sau cele cu HSS chiar merita? http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=298 asta de exemplu am vazut ca are un pret foarte bun (cam acelasi pret este chitara singura)
  3. Multumesc pentru pareri, o samerg cu el in magazin, sa le si vada. http://www.mcmusic.ro/chitare/amplificatoare/vox-mini3-ivory-amplificator-chitara.html Cineva mi-a recomandat amlificatorul de mai sus, am inteles ca este foarte bun pentru pretul lui. Un alt prieten mi-a spus ca pot lua numai chitara acum si un cablu si sa o leg prin pc prin placa audio. Ideea este ca sh nu am gasit, (decat la o chitara de 4 ani vechime tot Squire Mini si impreuna cu ampliful de mai sus cu 800 lei....) si nu vreau sa sar acum de buget... E si ziua lui si cred ca noua o sa ii placa si mai mult.
  4. Salut baieti,pana la urma am sa ii cumpar baiatului meu o chitara electrica 3/4. Dati-mi si mie o idee, chiar nu stiu ce sa iau am vazut ceva de genul: http://www.guitarshop.ro/produs.php?bid=7&pid=1407 http://www.senia.ro/mini-stratocaster-chitara-electrica-squier-27402-3 http://www.muzikia.ro/Chitare/Chitare-Electrice/Chitara-electrica-Epiphone-Les-Paul-Special-II-Heritage-Cherry-Sunburst/ poate chiar http://www.fly-music.ro/seturi-chitare-electrice/437-set-harley-benton-hbst-set-2-black.html Ma gandesc la 800 lei cu tot cu amplificator. Nu exclud nici piata sh daca se gaseste ceva ok 3/4 si sa arate ff bine (va fi cadou)
  5. Multumesc mult pentru un raspuns complet! V arog sa imi recomandati un magazin mai bine aprovizionat in Bucuresti, vreau sa merg maine poimaine sa testez cateva 3/4-uri. Cred ca o sa ii iau acustica, are la profesor si acustica si clasica (chiar si electrica) pentru marimea lui.
  6. 3/4 Baiatul meu de 7 ani, a mers astazi la primul curs, a cantat acolo pe o citara clasica si i-a placut. Trebuie sa cumparam acum o chitara si pentru repetitiile de acasa. Va rog sa ma ajutati sa aleg o chitara buna in bugetul de 300 lei. Stiu ca la inceput nu este nevoie de o chitara deosebita, insa nici nu vreau sa cumpar o chitara cu actiune imensa sau care se dezacordeaza imediat si sa il indeparteze de instrument. Vrea neaparat ceva cu desen pe ea si stiu ca este foarte importanta pentru un copil forma si culoarea, sa fie atractiva pentru gustul lui, sa fie si ca o jucarie. Lui ii place foarte mult asta http://www.partysound.ro/chitara-clasica-pentru-copii-stagg-c505rdino-p-6865.html pentru desen bineanteles. Profesorul a zis ca si acustica ar fi foarte bine (are si acolo acustica pe care sa invete), insa eu ma gandesc la corzile de fier si ma tem ca or sa il doara tare degetele. Electrica depaseste bine bugetul si nu stiu daca este ok, pentru ca la profesor invata pe clasica... Acum, ma gandesc sa ii iau o acustica si sa pun coarde extra light si un abtibild cu dinozaur ceva, pentru ca are gatul mai subtire si sincer sunetul imi place mai mult. Va rog sa imi recomandati chitara pentru un copil de 7 ani clasica/acustica in 300 lei. Multumesc frumos!
  7. Am vazut si eu ca sunt..... neprofesionisti. Am sunat de 5 ori la ei sa aflu stoc si pret la un Fender cd60. De fiecare data cand sunam (la 1 ora) imi raspundeau ca revin ei cu telefon in 10 minute... Normal ca pana la urma i-am zis ca stau la telefon pana verifica. Nu era la 320 lei, se pare ca pagina in limba engleza (cum am nimerit eu pe site-ul lor) pretul de la Squier era pus la cd-60. Mai catatm.
  8. Multumesc din nou pentru parerile voastre. Stie cineva ceva de http://www.discosystem.ro? Am gasit la ei chitara la un pret.... ireal. 350 cu tot cu posta pentru cd60. Urmeaza sa ma sune pentru confirmare stoc, dar vreau sa stiu daca sunt de incredere.
  9. Am pus ceva metafore, pentru ca nu ma pricep. Nu stiu ce fregventa au fiecare, doar asa puteam sa ma fac inteles (cel putin am incercat). Cred ca se intelege ceea ce am vrut sa spun.
  10. Cred (nu stiu sigur de aceea am intrebat), ca sunetul care se aude din cutie este mai ascutit. Corectati-ma daca gresesc: sunet metalic = ascutit; sunet cald = plin? Sa inteleg ca nu gresesc indiferent de decizie intre cele 2. In situatia asta, inclin spre cd-60 si eu, in primul rand pentru pret si apoi aspect.
  11. Salutare tuturor! Ca multi altii, intreb si eu despre o chitara noua. Momentan folosesc o chitara Reghin din 1966, pastrata destul de bine. Abia invat acordurile de baza, insa as fi vrut sa stiu daca la chitarele 3/4 sunt gaturile mai subtiri decat la cele 4/4 (am impresia ca nu imi intra degetele cum trebuie). Vreau sa imi cumpar zilele astea o chitara noua, iar ca si recomandari am observat ca sunt ceva de genul Takamine g320, Fender cd-60 si Yamaha f310. Stiu (din parerile stranse de pe net) ca Yamaha ar avea un sunet metalic. Am mers intr-un magazin (pe langa parcul Sebastian) si un tim mi-a zis ca Takamine ar avea sunetul metalic. Eu caut o chitara cu un sunet cald. Din cate am inteles Fender ar avea aces sunet, iar ca si finisaj ar fi excelenta. Costurile ar fi cam 550 lei G320 si 475 CD-60. Cred ca intrebarile mele ar fi: G320 are sunet metalic (cel putin fata de Fender)? Merita diferenta de costuri dintre cele 2? Stiu ca este o chestie de gusturi intre cele 2, insa as fi vrut strict intre cele de mai sus pe care ati canta?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.