'mnezău Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 2), fara discutii. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 2), fara discutii. Fii, dom'ne serios, ce naiba ! "1)" este alegerea ideală ! Nici nu poţi să mai stai pe gânduri la aşa ceva... Deci, un hotărât "1)" . 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvanik Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Cred ca am gresit eu pt ca nu merg link-urile.Deci Yamaha Pacifica EG 112U este mai ok d cat Stagg (cel mai iefitn model) sau un Squier Affinity Stratocaster? Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Oricare. Despre Stagg nu stiu ce sa zic, dar am auzit lucruri proaste. Yamaha Pacifica e destul de populara si am vazut ca o lauda foarte multa lume, Squier am si sunt foarte multumit de el. Nu-ti face prea multe griji. Daca ai un prieten care canta si ar putea sa te ajute sa ti-o alegi ar fi excelent, daca nu, ia-o pe-aia la care iti place mai mult culoarea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvanik Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Am sa vorbesc cu un profesor de chitara cu care urmeaza sa fac niste ore sa vina si sa o testeze atunci cand o cumpar.Ce amplificator ar trebui sa aleg?Nu ma intereseaza ceva foarte sofisticat avand in vedere ca nu am un buget prea mare dar as vrea totusi ceva de calitate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
10cta Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Credeti ca o acustica Ariana aw15 , cumparata in urma cu aproximativ un an , ar merita 200lei? am gasit in magazine o aria la 225lei . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Discountul este intr-adevar unul deosebit, cam atat costa un set de corzi noi, pe care aproape sigur trebuie sa le schimbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
10cta Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 imi cer scuze , dar nu am inteles raspunsul tau se merita sa cumpar acea ariana sh cu 200 lei daca o aria este in magazin 225? ariana aw15 este mai buna decat aria ?nu o gasesc in magazine sa-mi fac idee despre un pret . eu zic ca un pret corect pt chitara ariana sh ar fi 150lei . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sympthom Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 (edited) Tu pui pretul nu noi Desi 25 de lei reducere dupa 1 an de folosire este cam putin... 150-125 lei este ok dupa parerea mea ! Poate chiar si 100 ! Edited July 11, 2012 by Sympthom Link to comment Share on other sites More sharing options...
10cta Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Tu pui pretul nu noi Desi 25 de lei reducere dupa 1 an de folosire este cam putin... 150-125 lei este ok dupa parerea mea ! Poate chiar si 100 ! multumesc pt raspuns . o sa mai negociez , poate reusesc s-o cumpar cu 120-130 , sau 150 daca ii schimba corzile Link to comment Share on other sites More sharing options...
pauldd Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 vintage v99 sau epiphone lp100? Care sa o aleg, as vrea una dintre acestea doua pentru ca nu am destui bani pentru un vintage v100 sau epi lp standard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Ia-ti un Vintage V100 second hand, este peste cele 2 de care spui tu. Ar trebui sa gasesti una in pretul uni V99 nou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Cred ca am gresit eu pt ca nu merg link-urile.Deci Yamaha Pacifica EG 112U este mai ok d cat Stagg (cel mai iefitn model) sau un Squier Affinity Stratocaster? Eu as zice sa scoti Stagg din calcul. Ocazional mai mesteresc instrumente (scot si eu un ban si ajut mult si pe altii, avand in vedere ca cer putin si nu s-a plans nimeni pana acum de cum lucrez, dimpotriva) si iti spun doar atat: cand vine cineva la mine cu Stagg sau Harley Benton, il refuz fara alte discutii pentru ca indiferent ce i-as face, tot un instrument foarte prost va ramane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tudor Zanc Posted July 12, 2012 Share Posted July 12, 2012 (edited) Baieti. Ma puteti ajuta sa aleg intre aceste modele? Scuzati-ma dar am uitat de unul. Multumesc anticipat. http://www.esound.ro...OCK,p-5266.html http://www.esound.ro...Bag,p-4224.html http://mcmusic.ro/chitare/electrice/ibanez-xg300-chitara-electrica.html Edited July 12, 2012 by Tudor Zanc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted July 13, 2012 Share Posted July 13, 2012 Vad ca iti plac formele de chitara de speriat copiii. Eu din alea de mai sus a slua Ibanezul, macar are corp din mahon si doze active parca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tudor Zanc Posted July 13, 2012 Share Posted July 13, 2012 Vad ca iti plac formele de chitara de speriat copiii. Eu din alea de mai sus a slua Ibanezul, macar are corp din mahon si doze active parca. Haha..Da ceva de genul. Si da sunt si eu inclinat spre Ibanez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Petre Viorel Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 Buna! M-am apucat de curand sa cant la chitara si am invatat cateva acorduri cu un profesor(pe chitara unui amic). M-am hotarat sa imi cumpar si eu o chitara, m-am sfatuit cu profesorul, si a zis ca decenta ar fi in jur de 300-400 lei! Bugetul meu este de aproximativ 350! Recomandari? Ps: Chitara sa fie CLASICA.(unde locuiesc nu sunt magazine de muzica) http://www.soundcreation.ro/fender-esc-105-id7566.html Asta e ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad H. Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 pentru ce vrei tu...pentru inceput eu zic ca e ok...doar ca nu stiu cat de bine e sa comanzi de pe net..dar daca nu ai alternativa...by the way.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Theruffled Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Salut, as dori sa imi cumpar o chitara electrica cu amplificator. Initial m-am gandit la asta http://www.thomann.de/ro/thomann_gitarren_set_g13.htm Buget: 500 ron Ideea este ca sunt incepator si nustiu exact diferentele de sunet si cum limiteaza la melodii diferentele dintre lungime 22, 24 sau de firma, din cate am inteles harley benton nu e de calitate Daca as putea canta asa ceva as fi foarte multumit , mersi mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 (edited) Salut, as dori sa imi cumpar o chitara electrica cu amplificator. Initial m-am gandit la asta http://www.thomann.d...ren_set_g13.htm Buget: 500 ron Ideea este ca sunt incepator si nustiu exact diferentele de sunet si cum limiteaza la melodii diferentele dintre lungime 22, 24 sau de firma, din cate am inteles harley benton nu e de calitate Daca as putea canta asa ceva as fi foarte multumit , mersi mult. Daca esti incepator, teoretic poti sa iti iei orice chitara mai ieftina, pana "iti faci mana" si stii exact ce vrei de la o chitara. De Harley Benton si eu am auzit unele lucruri mai putin bune, insa nu le pot confirma, e doar din auzite. Tot ce pot sa-ti spun eu e ca, cel putin la inceput, nu conteaza asa de mult chitara. Mai degraba important e sa poata fi setata ca lumea, ca sa poti canta si sa te simti cat de cat confortabil cu ea. In rest, chitaristul conteaza mult mai mult decat chitara in sine, asa ca eu cred ca deocamdata iti poti lua setul de mai sus pentru inceput. Desi ar mai fi o varianta: bugetul fiind restrans, ai putea renunta pe moment la amplificator, investind suma de care dispui acum doar in chitara - poti foarte frumos sa canti cu calculatorul pe post de amp in Guitar Rig, Amplitube etc. Eu cel putin asa am facut la inceput, si nu mi s-a parut rau deloc cum suna. Deci, daca te deranjeaza Harley Benton ca e Harley Benton si nu altceva mai "bine cotat", atunci poti sa mai pui un pic la suma de care dispui si o pui de un Squier Bullet Strat HSS de toata frumusetea, cu care sa rupi gura targului. E o chitara decenta, zic eu (nu perfecta!), foarte ok pentru incepatori, daca brandul te ingrijoreaza. Edited July 31, 2012 by mike KidLazy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad H. Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 La suma care dispui tu..gasesti epiphone les paul special II sau special I..nu mai stiu unde e promotia..si care sunt destul..chiar bune pentru inceput si nu numai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 ...Squier Bullet Strat HSS... +1, foarte bune Squier-urile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenea Rau Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Nu pot decat sa subscriu la Bullet. Ma bate gandul sa imi mai iau si eu una, am avut si chiar mi-a placut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
10cta Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 (edited) salutare ..zilele acestea vreau sa-mi achizitionez si eu o chitara acustica . prima mea chitara nu stiu sa cant deci nici sa aleg una in magazin , asa cum am mai citit pe forum ca ati recomandat . bugetul ar fi pana in 300lei si printre optiuni ar fi o aria aw15 (250lei ) sau aceasta flame Flame CAG 230 C http://www.fly-music...-230-c-bk.html. mai ar fi aceasta Harley Benton http://www.esound.ro...G45,p-6784.html . PS : o chitara Squier SA 105 , ca aceasta http://www.esound.ro...ica,p-4490.html depaseste putin bugetul meu , dar cred ca pot face un "efort " daca chiar ar fi o diferenta fata de celelalte enumerate Am auzit ca aria aw15 este o chitara ok pt incepatori . voi ce mi-ati recomanda ? Edited August 1, 2012 by 10cta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waif Bitar Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Daca poti sa faci efortul pentru Squier e chiar bine am experienta cu Harleyurile si credema pe cuvant ca sunt asa de proaste si la sunat si al calitate in cat daca s spune ca sunt de ra**t ar fi mult prea putin......Flameu-rile cam lafel cu harleyurile atata tot ca nu sunt branded in Germany ca is Branded In Poland deci Aceiasi marie cu alta Palarie dar Squierul suna bine deci i would go squier all the way Link to comment Share on other sites More sharing options...
10cta Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Mi-am luat Squierul.sunt multumit pt.cat ma pricep eu:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waif Bitar Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Buna! M-am apucat de curand sa cant la chitara si am invatat cateva acorduri cu un profesor(pe chitara unui amic). M-am hotarat sa imi cumpar si eu o chitara, m-am sfatuit cu profesorul, si a zis ca decenta ar fi in jur de 300-400 lei! Bugetul meu este de aproximativ 350! Recomandari? Ps: Chitara sa fie CLASICA.(unde locuiesc nu sunt magazine de muzica) http://www.soundcrea...105-id7566.html Asta e ok? Laminat cam ca la hora seria ECO eu nu as recomanda in schimb as recomanda asta http://www.mcmusic.ro/chitare/clasice/aria-ak-20-chitara-clasica.html am experienta pe ea si se canta chiar bine + ca are si acel truss rod care este indispensabil (parerea mea cel putin) Mi-am luat Squierul.sunt multumit pt.cat ma pricep eu:D Bine ai facut sa o folosesti sanatos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marinib Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 salut! sunt nou pe aici.nu ma pricep la chitare si as vrea sa va cer opinia asupra acesteia : http://www.soundcreation.ro/chitare-chitari-acustice-cid9_1702/epiphone-dr-100-ebony-id6118.html .nu planuiesc sa cumpar in curand (poate in toamna sau chiar vara viitoare) dar vreau sa-mi fac o idee. multumesc mult. (bugetul redus...max 350-400 ron) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Petre Viorel Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Ok, sunt eu iar! Am mai invatat cate ceva pe acel Fender ESC105(pe care i-am postat acum ceva timp)!Ideea e ca profesorul a zis sa imi pun corzi metalice! Nu stiu ca sa fac, pentru ca peste tot pe internet vad ca nu e bine sa pun corzi de metal la citara clasica! Idei?Ce ar trebui sa fac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sympthom Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Daca pui corzi metalice la chitara clasica , tensiunea va fi prea mare ! Cel mai bine e sa pui corzi de nylon ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts