Guest lehel Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Noua fiara it's sooo cute si io am avut o un pui care semana cu asta, da a fost mancat de un viezure sau draq stie ce animal
teckus Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 (edited) Mersi, mersi Aici am o moaca spasita ca tocmai am fost certat ca era sa fac pishu in pedalboardu' prietenului meu Inca doua: ...a, am uitat sa zic ma cheama Sasha. Edited November 14, 2006 by teckus
EADGBE Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Mersi, mersi Aici am o moaca spasita ca tocmai am fost certat ca era sa fac pishu in pedalboardu' prietenului meu Inca doua: ...a, am uitat sa zic ma cheama Sasha. Just like that DJ...
George M. Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 astia sunt catzeii mei una e mama iar celalalt e puiul de anu asta in poza 2 tocmai se lingea pe bot astia sunt catzeii mei una e mama iar celalalt e puiul de anu asta
estebe Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 (edited) pune catzeaua sa asculte niste doine romanesti, da neaparat sa fie vechi si traditionale, si sa vezi ca-i trece. Daca nu merge asa incearca cu Holograf sau Proconsul. LE. O (a) disparut comentariul stapinului cu catzeaua sexualmente dezinhibata....hmm... Edited December 4, 2006 by estebe
George M. Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 a disparut o data comentariul meu, am mai pus o data si iar a disparut
Guest seraphx Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 pariu ca birmaneza mea ti-i omoara pe amandoi
George M. Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 pariu ca birmaneza mea ti-i omoara pe amandoi atunci ai tu grija ca probabil ai vazut si tu stirea aia cum ca o matza si-a muscat stapanul de picior ca cica s-a enervat de omorat nu cred ca-i omoara, dar nu bag mana-n foc ca ai mei n-or sa iaza cu zgarieturi pe moaca
Alin N Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 asta este micu' meu animal de companie dupa cum vedeti e pasionat de kitara
Madden Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 am si eu o catza... ui' aci : Tzin sa precizez ca e o catza si jumatate(nu zic scroafa pt a evita orice fel de confuzie ) Btw : e brac german
Guest glimmer Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Sa va arat shi animalele mele? Sa nu va speriatzi...ok? Prima e Printzesa, o british-blue veritabila in varsta de 7 ani care a facut un pui, John... pe care l-a furat cineva . Mancarea lui preferata era: pui impanatzi, de numai cateva zile, papagalii shi vrabiutzele... ocazional turturele (vreau sa cred ca l-a furat cineva..nu ca i-a facut cineva de petrecanie ) Urmeaza Sibi shi Dudu, iubitzii mei , pe care nu-i mai am... le-a luat locul Pufuletz shi Pisa Ii iubesc shi pe ei..Pufi e un motanau de 7 kg.. cred ca am exagerat un pic cu mancarea iar Pisa e o matza adusa de cineva de la tzara pentru ca avea aceleasi preferintza culinare precum Jonh.. si risca sa aiba acelasi FINAL. Recunosc ca Sibi shi Pufuletz tind spre obezitate dar nu ii pot lasa flamanzi:D Pufi shi Pisa se pare ca nu au poze la mine in calculator, dar promit ca le voi pune in curand. P.S. Are cineva motan british-blue? Va rog..help... mama vrea sa o castreze si ash mai vrea un ultim pui de la ea. Sunt 4 ani de cand caut unul si nu gasesc
Guest seraphx Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 ce fete au , hai ca nu tind spre obezitate, sunt inca la limita , si birmaneza mea a luat-o spre dolofana
Guest glimmer Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Pozele astea le subtziaza silueta destul de mult...
Symbolic Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 si fiara mea... o fi el mic dar a iesit din toate bataile invingator. pe de alta parte nu prea mai vine lume pe la mine din cauza lui.
malex Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 (edited) si fiara mea... nu prea mai vine lume pe la mine din cauza lui. il cheama benson??? Edited January 6, 2007 by malex
Guest Koma Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 ce frumos doarme cu botu` deschis si limba scoasa
Symbolic Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 il cheama Max (canci inspiratie). Urmatoarea achizitie va fi un bullterrier pe care il va chema Nae
Radu i Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 (edited) Vi-l prezint pe Sasha Finklestein, superstarul familiei: P.S. Cele cu rezolutie mare nu se vad prea bine daca dati click pe ele. Nah, poze facute cu telefonu' Tine'ti threadul sus ca e tare..avem niste animalutze foarte haioase Edited February 26, 2007 by Radu_Buoy
ciuci Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Vi-l prezint pe Sasha Finklestein, superstarul familiei: P.S. Cele cu rezolutie mare nu se vad prea bine daca dati click pe ele. Nah, poze facute cu telefonu' Tine'ti threadul sus ca e tare..avem niste animalutze foarte haioase
Nosferatu Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Hai sa imi pun si eu matza pe aici ) nush cat de frumoasa ..dar important e ca e neagra
ciuci Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 asa e si cu chitarile! nu tre sa fie bune, tre sa fie negre
Guest gogu Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 asta e michi (miki). cel mai dulce potcan vazut vreodata
Radu i Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 asta e michi (miki). cel mai dulce potcan vazut vreodata Adu-l in vizita pe la Sash.. He'll be sooo happy!!!
Guest gogu Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 sa stii ca e destul de rau daca vrea taica-meu face "lupte" cu el toata ziua. e bine "antrenat", n-ar fi asa o prada usoara
Guest Morgan Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 uitasem ca exista un thread d-asta... ea e Kerrigan
Radu i Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 sa stii ca e destul de rau daca vrea taica-meu face "lupte" cu el toata ziua. e bine "antrenat", n-ar fi asa o prada usoara Oricum nu cred ca ar face altceva decat sa se alerge unul pe altul. E asa de haios the little furball! Sa va traiasca! Si Miki si Kerrigan.
Recommended Posts