www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Madden

Active Members
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Madden

  1. Setul este intr-o stare foarte buna, fiind cumparat in vara de pe Thomann. A fost folosit in jur de 3 ore.
  2. Chitara este in stare buna, avnad urme normale de uzura. Dupa cum se vedea din poze, este ingrijita, exceptand o mica ciobitura care este pe spate. Chitara a fost cantata doar in casa.
  3. Pret: 1100 Localitate: Brasov Contact: 0746243194 Link producator: http://www.sabian.com/en/cymbal/12172-21-inch-hh-raw-bell-dry-ride Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Cinelul este in stare buna, fara fisuri, keyholing. Accept schimb cu anumite crash ride-uri Sabian sau Meinl. Exclus modele entry level. Revin maine cu poze.
  4. se poate inchide, multumesc RGC!
  5. Pret: 1100 RON Localitate: Brasov Contact: 0746243194 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Procesorul se afla intr-o stare foarte buna. Functioneaza si arata impecabil. Se poate vedea in Brasov, dar trimit prin curier. Il vand pentru ca sta degeaba; este nefolosit de aproape un an. Vine in cutia originala, alaturi de alimentator. Nu ma intereseaza schimburi. pentru poze detaliate sau alte detalii, sunati cu incredere.
  6. Pret: 300 Localitate: Brasov Contact: 0746243194 Link producator: https://www.boss.info/us/products/dd-3/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Pedala a fost cumparata de la Guitarshop si a fost folosita cateva luni, doar in casa. Este in stare impecabila, doar putin prafuita. O vand pentru ca sta degeaba in casa. Se poate vedea in Brasov, dar pot trimite prin curier oriunde in tara. Pentru mai multe poze, contactati-ma la nr. tel. 0746243194
  7. Masa a fost cumparata de noua la inceputul lunii martie. Starea ei este buna. are cateva zgarieturi din cauza transportului, dar nimic relevant. Pe langa cele 10 bile de plastic cu care vine, mai ofer 9 bile de pasla si una cauciuca(ambele tipuri fiind folosite la campionatele mondiale, datorita controlului sporit) Pretul cu care o vand : 1400 ron. masa se poate vedea-testa la brasov Contact, pm, sau 0746243194 Horia Proprietăti: Cutie din placă lipită din lemn de fibră de densitate medie (grosime 25 mm) învelit cu un material usor de spălat. Culoare: albastru lemn de cires Picioare din lemn de fibră de densitate medie de 40 mm învelit cu un material usor de spălat. Culoare: negru Baghete din otel laminat la rece cu rezistentă înaltă la tensiune si cu un învelis de crom antioxidant. Jucători standard de o culoare (rosu/albastru) turnati pe bare. Câmp de joc din plastic laminat. Cuzinete din nylon cu rulmenti din otel pentru actiuni de viteză, joc mai fin si uzură, respectiv întretinere redusă. Cuburi din plastic rosu/albastru pentru evidenta scorului. Un buzunar pentru bile în spatele portilor permite recuperarea usoară a bilelor. Fisa tehnică Greutate 80 kg Înăltime 88 cm Lungime 143 cm Lătime 76 cm Cat de curant, voi reveni cu poze reale.
  8. Festival de muzica si voie buna pe o plaja mai fina decat un barbierit proaspat pe malul Dunarii. Muzica buna, formatii, DJ si Visuals, bar, food. Loc de campat langa plaja GRATUIT. Mosquito Festival EDITIA 1 Gostinu, Giurgiu 3 - 4 Iunie 2011 (( Vineri, 3 Iunie )) - ora 20:00 - * LES ELEPHANTS BIZZARES (Bucuresti) * TAPED (Giurgiu) http://www.youtube.com/watch?v=eRlsOjdP1F0 * ASTERO (Bucuresti) + After-party cu + ~ DJ Teo ~ Charlie Dundeen ~ Sergiu Nadasan www.myspace.com/djsergiunadasan ~ Limelite + Visuals by Hipnoptic + (( Sambata, 4 Iunie )) - ora 20:00 - * ZOB (Bucuresti) * NO MORE (Brasov) * ELECTRIC FENCE (Bucuresti) * 747 (Bucuresti) + After-party cu + ~ Resurekt ~ AndRUSH b2b EZ http://www.myspace.com/512943799 ~ Blast b2b Proton Kid http://www.myspace.com/blastphemik http://soundcloud.com/proton_kid_law + Visuals by Hipnoptic + Mai multe detalii aici.
  9. Influentele pe care le avem sunt in mare din aria Karnivool, Tool, APC, Porcupine Tree, deci ceva mai modern. cei interesati se pot uita peste A Perfect Circle - Judith, si Karnivool - Simple Boy. Pentru mai multe detalii 0746243194 sau stainless_stain@yahoo.com (horia)
  10. Dupa cum am spus si in titlu, caut clapar si chitarist pentru un proiect de liquid dnb/jungle/nu jazz. Eventualii doritori ma pot contacta la stainless_stain@yahoo.com
  11. Yamaha stage custom(anul 2000 daca nu ma insel). Setul se poate vedea Marimi 12,13,16,22,14 si urmeaza sa-mi vina un tom 10x9 din aceeasi serie. Bete vic firth 2b si 5a. Fete remo pinstripe pe tomuri si powerstroke 3 pe toba mare si premier. Cinele (momentan) 14" hi-hat paiste 302, 14" sabian xs20 medium thin crash, 12" sabian xs20 splash, 12" meinl classics splash-china 16" paiste pst5 rock crash 20" meinl headliner. Iron cobra twin pedal (lefty:D)
  12. pai eu sunt tobarul. stiu pedala dubla, dar nu planific sa exagerez cu ea in proiectul asta:) Si, da, si la noi asta e side project.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.