www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Guest Geliraden
Posted

Cel putin la mine nu merge chat-ul pe pagina principala, dar daca intru pe un topic functioneaza perfect... o fi ceva problema la comp-ul meu?

Guest EvilCat
Posted
Cel putin la mine nu merge chat-ul pe pagina principala, dar daca intru pe un topic functioneaza perfect... o fi ceva problema la comp-ul meu?

Mie-mi merge asa ca...da e de la compu tau :)

E super chatul :) Putin mai mare sa fi fost pentru ca seara cand intra vreo 10-15 pe el nu se mai intelege nimic.. dar merge si asa. :)

Posted

subscriu la ce a zis dani...fereastra e prea mica, de rest e o idee f buna...felicitari.

Guest DIonut
Posted
Propun inchiderea chatului. Nu aduce nici un plus forumului.

eu zic ca ajuta...daca are lumea intrebari scurte nu are rost sa deschida un thread...

Posted

Eu cred ca ajuta acest chat si elimina topicurile imbecile, exemplu( cum sa tin chitara in mana?, cum sa gasesc taburi pe net? sau cum sa invat sa citesc unul?) Oricum nu l-am folosit pana acum dar nu-l vad ca pe un lucru negativ cu care a fost inzestrat acest forum

Sa auzim numai de bine!

Eu cred ca ajuta acest chat si elimina topicurile imbecile, exemplu( cum sa tin chitara in mana?, cum sa gasesc taburi pe net? sau cum sa invat sa citesc unul?) Oricum nu l-am folosit pana acum dar nu-l vad ca pe un lucru negativ cu care a fost inzestrat acest forum

Sa auzim numai de bine!

Guest Chiperion
Posted

Dom'le, io am zis ca n-ar strica unu' si cu alte ocazii, uite ca se mai si foloseste la cate ceva, moderatori pentru el vad ca s-au gasit... no, probleme n-am intalnit, se apdateaza in timp real, treaba frumoasa.

Guest cineva
Posted

offtopic: laurocontis65... de unde ai luat poza de la profil? :)

• 3 months later...
Posted

Firesc ar fi ca chat-ul sa se deruleze invers, adica ultima replica sa apara jos (pe principul messenger).

Nu credeti ca ar fi mai usor de urmarit asa? :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.