Cosu Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Pentru o perioada de o saptamana avem in teste un chat. Se gaseste pe fiecare pagina in partea de jos. Folositi-l si dati-ne feedback!
barbarossa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 bun asa. poate se mai calmeaza cei care au mult de vorbit si nimic de spus
apocalipsa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 f buna ideea. in felul asta se vor elimina topicurile de minus inteligenta gen: cel mai tare brand, cel mai bun chitarist cu mana stanga, vocalul cu cele mai tari bile etc etc. inca o data este o miscare f buna si cred ca trebuia facuta de mai demult. toate bune!
Musaro Adriano Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 @cosu functionaza foarte tare!! BRAVO!! @alex nu te enerva frate ca viata este una si frumoasa!! numai bine
Guest Geliraden Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Cel putin la mine nu merge chat-ul pe pagina principala, dar daca intru pe un topic functioneaza perfect... o fi ceva problema la comp-ul meu?
dani Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 nu e cam mica fereastra unde apar comenturile? am vb si eu putzin cu cineva si imi era greu sa urmaresc ce sriam amandoi(e prea mica si se pierde repede ce e scris) poate un am fost foarte atent ...nush:) oricum...felicitari pt initiativa:)
Guest EvilCat Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Cel putin la mine nu merge chat-ul pe pagina principala, dar daca intru pe un topic functioneaza perfect... o fi ceva problema la comp-ul meu? Mie-mi merge asa ca...da e de la compu tau E super chatul Putin mai mare sa fi fost pentru ca seara cand intra vreo 10-15 pe el nu se mai intelege nimic.. dar merge si asa.
SolDiez Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Cel putin la mine nu merge chat-ul pe pagina principala, dar daca intru pe un topic functioneaza perfect... o fi ceva problema la comp-ul meu? incearca cu un clear cache.
Guest titus Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 subscriu la ce a zis dani...fereastra e prea mica, de rest e o idee f buna...felicitari.
Cosu Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 poti sa folosesti fereastra full blown de aici : http://forums.rgc.ro/index.php?autocom=shoutbox
Guest DIonut Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Propun inchiderea chatului. Nu aduce nici un plus forumului. eu zic ca ajuta...daca are lumea intrebari scurte nu are rost sa deschida un thread...
bolly Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Propun inchiderea chatului. Nu aduce nici un plus forumului. ntz ntz
Vladimir Tepes Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Eu cred ca ajuta acest chat si elimina topicurile imbecile, exemplu( cum sa tin chitara in mana?, cum sa gasesc taburi pe net? sau cum sa invat sa citesc unul?) Oricum nu l-am folosit pana acum dar nu-l vad ca pe un lucru negativ cu care a fost inzestrat acest forum Sa auzim numai de bine! Eu cred ca ajuta acest chat si elimina topicurile imbecile, exemplu( cum sa tin chitara in mana?, cum sa gasesc taburi pe net? sau cum sa invat sa citesc unul?) Oricum nu l-am folosit pana acum dar nu-l vad ca pe un lucru negativ cu care a fost inzestrat acest forum Sa auzim numai de bine!
Guest Chiperion Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Dom'le, io am zis ca n-ar strica unu' si cu alte ocazii, uite ca se mai si foloseste la cate ceva, moderatori pentru el vad ca s-au gasit... no, probleme n-am intalnit, se apdateaza in timp real, treaba frumoasa.
laurocontis65 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 foarte buna ideea ! da-tii inainte fratilor!!!!!!!!
Guest cineva Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 offtopic: laurocontis65... de unde ai luat poza de la profil?
Guest Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Firesc ar fi ca chat-ul sa se deruleze invers, adica ultima replica sa apara jos (pe principul messenger). Nu credeti ca ar fi mai usor de urmarit asa?
Guest Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Asta se face din My Controls > Board Settings
Recommended Posts