John Petrecce Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Speram sa va placa. Foarte faina si linistitoare melodia. Subscriu apelului. LA MULTI ANI!
gicacontra Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Placut ! Iarina e un nume artistic al lui Andrei ?
Guest arosulescu Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 (edited) Placut ! Iarina e un nume artistic al lui Andrei ? excelent .... nu ..iarina e nevasta-mea care a cantat si ea pe aceasta piesa.... (faptul ca nu ti-ai dat seama e un aspect pozitiv pt ea.... ) piesa am numit-o iarina & andrei ...dar "&" vad ca nu a fost inregistrat de calculator mai tre sa specific ca apelul la buna intelegere il fac la adresa noastra, a celor de pe rgc... iar nu la adresa lui taica-meu (relatia cu el este deja mai mult decat iremediabila ) Edited August 1, 2008 by arosulescu
midnight rider Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 frumoasa melodie,si frumos interpretata !!!! Uite un exemplu pentru topicul "ce inseamna un chitarist bun?" Ai PM !
Guest u_morphine Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 (edited) Toate cele bune pãrintelui sãrbãtorit! Excelentã ºi originalã inițiativã, frumos exemplu de înțelegere într-o “micã familie de chitariºti”, salutar apel la înțelegere pentru mai marea familie sau comunitate chitaristicã! Bogdan Edited August 1, 2008 by u_morphine
Guest arosulescu Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Toate cele bune pãrintelui sãrbãtorit! Bogdan am sa ii transmit din partea ta. Multumesc tare mult!
karpi Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 excelent .... nu ..iarina e nevasta-mea care a cantat si ea pe aceasta piesa.... (faptul ca nu ti-ai dat seama e un aspect pozitiv pt ea.... ) piesa am numit-o iarina & andrei ...dar "&" vad ca nu a fost inregistrat de calculator mai tre sa specific ca apelul la buna intelegere il fac la adresa noastra, a celor de pe rgc... iar nu la adresa lui taica-meu (relatia cu el este deja mai mult decat iremediabila ) frumoasa piesa , acum i-mi explic cei cu schimbarea "stilului" pe parcursul piesei
Guest u_morphine Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 am sa ii transmit din partea ta. Multumesc tare mult! Sunt convins cã ne vom întâlni la un moment dat, cu micile noastre familii, la Cluj, Bucureºti sau aiurea...Încã mai sper în bunele relații ºi bunele oficii din marea familie! Tind sã cred cã orice relație compatibilã sau afinã e remediabilã. Încã o datã, sãnãtate tatãlui tãu, are motive sã fie mândru, sã ne trãiascã tuturor pãrinții, care îºi pun atâta sudoare ºi speranțã în noi, niºte bezmetici! Bogdan
Guest arosulescu Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 sã ne trãiascã tuturor pãrinții, care îºi pun atâta sudoare ºi speranțã în noi, niºte bezmetici! Bogdan sigur... oricand treci prin cluj, anunta-ma si ne intalnim la un suc.
Guest wylde_alien Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ffffffffff frumos !!!!!!!! felicitari !!!!!!
Guest Rewinder Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 ne bucuram ca va place ! asteptam cu nerabdare si alte piese de-ale voastre!
bolly Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 misto misto ...inca incerc sa-mi revin din soc..faza cu nevasta chitarista e prea tare...te invidiez. am incercat sa o momesc si eu pe a mea...dar deh..la cata zdrancaneala a suportat si suporta de la mine ...
Guest arosulescu Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 (edited) misto misto ...inca incerc sa-mi revin din soc..faza cu nevasta chitarista e prea tare...te invidiez. e..io stiu... cand aud falseturi ma cam apuca toti dracii da e haioasa (tre sa recunosc asta) (cre ca nu mai mananc cald in seara asta) Edited August 4, 2008 by arosulescu
Guest iarina Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 e..io stiu... cand aud falseturi ma cam apuca toti dracii da e haioasa (tre sa recunosc asta) (cre ca nu mai mananc cald in seara asta) bucura-te daca mai mananci si rece....
Guest Adi Sabau Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Fac o mica paranteza Si-ti raspund original Ca pe topicul cu versuri: Piesa suna ... magistral...! Omul bun ... si vorba buna, ... Si-o chitara ca a voastra, Lasa urme-n gand, in suflet. ... Lasa urme-n viata noastra! Veti vedea, Andrei, Iarina: Nimeni n-o sa va atace! Fiindca ce-i frumos - se stie, Si lui Dumnezeu ii place.
Guest arosulescu Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Fac o mica parantezaSi-ti raspund original Ca pe topicul cu versuri: Piesa suna ... magistral...! Omul bun ... si vorba buna, ... Si-o chitara ca a voastra, Lasa urme-n gand, in suflet. ... Lasa urme-n viata noastra! Veti vedea, Andrei, Iarina: Nimeni n-o sa va atace! Fiindca ce-i frumos - se stie, Si lui Dumnezeu ii place. superb raspuns....
Guest arosulescu Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 (edited) Numai bine, vacanta placuta tuturor. Noi am plecat in concediu... ne mai auzim in septembrie! (nu uitati ca va asteptam in tabara de chitara de la Ramet vezi http://www.tabarachitara.blogspot.com/ ) Edited August 5, 2008 by arosulescu
alexyz Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Numai bine, vacanta placuta tuturor. Noi am plecat in concediu... ne mai auzim in septembrie! (nu uitati ca va asteptam in tabara de chitara de la Ramet vezi http://www.tabarachitara.blogspot.com/ ) Foarte frumoasa melodia,laudabila initiativa! I'm all for peace too! Vacanta placuta, si sper sa ne vedem in tabara (daca reusesc sa evadez de pe plantatie)
Recommended Posts