www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

New Guitar Day

Recommended Posts

Guest MrJackson
Posted

Imi aduc aminte si acuma... eram cu Amicu, chitaristu trupei fenomen a copilariei noastre, pe holul liceului. El era posesor de Fender, eu imi planuiam un Reghin. Vorbeam aiurea de chitari cand gagiu mi-a spus de o marca 'mai putin cunoscuta'... un mosulet care face chitare pentru Santana... Paul Reed Smith. Am intrat pe site-u gagiului si am ramas cu un vis. Au trecut 5 ani de atunci si visul mi s-a implinit. Cuvintele sunt de prisos...

Erika_1_b.jpg

Erika_2.jpg

Erika_3.jpg

Erika_4.jpg

Erika_5.jpg

Erika_6.jpg

La final, tin doar sa multumesc din tot sufletul celor doua persoane care m-au ajutat sa imi indeplinesc visul... stiu ei cine sunt.

Guest Calin
Posted

MrJackson, e vrajeala? Poze super pot sa gasesc si eu ( ce-i drept, greu )! De unde stiu ca e a ta?

Guest MrJackson
Posted

Ce primire!... Va multumesc pentru cuvintele frumoase... si va doresc sincer sa aveti si voi parte de o astfel de chitara. Cat despre pret... ce importanta are?

Dragos, daca vrei poti sa ai si tu una... cine te opreste? :)

Razvane, poate ne intalnim intr-o zi pe la sala. Tragem niste poze, ne jucam... timp sa fie.

Caline, mi-a dat domnu Mega idee buna. Maine trag o serie de poze si la Caparison... si cu ocazia asta ma bag si eu in cadru. Vorba ceea, intre doua nu te ploua :)

Guest Calin
Posted
Ce primire!... Va multumesc pentru cuvintele frumoase... si va doresc sincer sa aveti si voi parte de o astfel de chitara. Cat despre pret... ce importanta are?

Dragos, daca vrei poti sa ai si tu una... cine te opreste? :)

Razvane, poate ne intalnim intr-o zi pe la sala. Tragem niste poze, ne jucam... timp sa fie.

Caline, mi-a dat domnu Mega idee buna. Maine trag o serie de poze si la Caparison... si cu ocazia asta ma bag si eu in cadru. Vorba ceea, intre doua nu te ploua :)

Sa o stapanesti sanatos MrJackson! Sigur nu te va ploua...

Guest MrJackson
Posted

Da poate mo trasni!

Guest MrJackson
Posted

Si posteru din spatele meu zice acelasi lucru! :)

Guest Don MaXxX
Posted

ce model e? :) HNGD!

Guest Calin
Posted

Propun schimbare de nume, MrPRS!

Guest Calin
Posted

Eu zic ca ar trebui udata, bere? La Big Mamou?

Guest MrJackson
Posted

Aoleu... nu la Big Mamou :)

Pentru cei interesati, e un Custom 24, specs:

-mahogany body

-quilt maple top

-rosewood neck / fretboard

-new birds

-gold hardware

-HSF pickups

-PRS Trem

-Violin Amber Sunburst

Guest Calin
Posted

Dupa specificatii, mergem la Marriott! :)

Guest Baumwolle
Posted

S-o canti sanatos! :)

Guest Calin
Posted (edited)
Imi aduc aminte si acuma... eram cu Amicu, chitaristu trupei fenomen a copilariei noastre, pe holul liceului. El era posesor de Fender, eu imi planuiam un Reghin. Vorbeam aiurea de chitari cand gagiu mi-a spus de o marca 'mai putin cunoscuta'... un mosulet care face chitare pentru Santana... Paul Reed Smith. Am intrat pe site-u gagiului si am ramas cu un vis. Au trecut 5 ani de atunci si visul mi s-a implinit. Cuvintele sunt de prisos...

Pare-mi-se ca ai avut ocazia sa il si intalnesti pe mosu' PRS ( dupa doar cinci ani...)! Inca o data felicitari, MrJackson!

Edited by Calin
Guest MrJackson
Posted
Pare-mi-se ca ai avut ocazia sa il si intalnesti pe mosu' PRS ( dupa doar cinci ani...)! Inca o data felicitari, MrJackson!

Asa e... l-am intalnit si pe Paul Smith si impreuna cu el pe Johnny Hiland si Gary Grainger. :)

Guest Don MaXxX
Posted
Asa e... l-am intalnit si pe Paul Smith si impreuna cu el pe Johnny Hiland si Gary Grainger. :)

modelul Johnny Hiland este inca in productie?(intrebare pentru calin)