serban Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 salutari dragii mei vorbesc in numele unui grup de prieteni care vrea sa-i cumpere un cadou unui individ care e tare pasionat de chitara . are un rockwood(ma rog,cel mai fain rockwood pe care l-am vazut/cantat io vreodata ) si un procesor zoom707II ... i-am fi cumparat o pedala de dist, ca stim ca are nevoie (zoomu nu se prea descurca la d-astea) dar am inteles ca o sa-si ia singur un jackhammer ... dati-mi va rog idei ! am fi vrut sa-i luam un digitech whammy, dar e cam scumpa smecheria ... voi ce idei aveti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Johnny I Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 un dunlop cry baby!!! io as omori pentru una Link to comment Share on other sites More sharing options...
serban Posted December 1, 2005 Author Share Posted December 1, 2005 buna idee, si io o luasem in considerare . cam cat ne-ar ajunge una, si de pe unde s-o procuram? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Si eu sunt de parere ca un CryBaby ar fi un cadou frumos.Sau niste doze pentru chitara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serban Posted December 1, 2005 Author Share Posted December 1, 2005 doze nu cred ca-i luam, oricum o sa-si ia si chitara noua curand (deh,sarbatorile ) isi ia ibanez sz320, si am inteles ca dozele de pe ea is ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Dar nu ca niste Duncan-uri sau EMG-uri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Un amp micut pentru repetat acasa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
serban Posted December 1, 2005 Author Share Posted December 1, 2005 pai dozele de pe sz sunt duncan design, si nu cred ca ar fi un salt calitativ chiar asa de mare in sunet pentru chitara respectiva... oricum e si asta o idee sa vedem ce doze gasim . @cosu - deja are un amp d-ala Force de 15 w i-am lua un baby marshall, dar nu prea are ce face cu el . din nou,stie cineva de unde sa fac rost (constanta sau bucuresti) de un crybaby nou? si cam e la ce pret se invarte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 (edited) E posibil sa aiba zapada (intr-o vreme stiu ca avea). O solutie e sa mergi la senia si sa incerci toate pedalele alea de la Behringer. Cica unele sunt destul de reusite (si printre ele e si wahul care desi nu e crybaby e acceptabil - sau cel putin asa zice harmony central) Pt doze seymour duncan ask cearny. Populatia zice ca e diferenta intre seymour duncan si duncan designed. Edited December 1, 2005 by Cosu Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Frate, daca are de toate, i-ai o bluza, cravata, etc si gata. Ca prea are tot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nothin Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 serbane eu donez un slide pt domnu ..stiu ca nu e enorm ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 donez si io o pana folosita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbolic Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 un wah e o idee buna desi parca si un pui de marshall ar fi misto. just for fun. plus ca nu e scump deloc Link to comment Share on other sites More sharing options...
jules Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 o husa noua.. poate are nevoie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 husa sau toc, de ce nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pixy Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 o husa noua am primit io cadou de ziua mea si mi-a prins tare bine(mai ales ca aveam gtr noua dar husa nu). totusi si io votez pt un mini MARSHALL. nu are cum sa dea gresh. e mult prea tare .orice gtrist cred ca ar vrea asha ceva drept cadou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Cheite metalice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 s-a zis deja ca isi va lua chitara asa ca nu are sens sa primeasca acum cheite...husa/toc sau un mini marshall Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Nu se stie niciodata.. capodastru.. slide.. si 2 tone de pene... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB_TM Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 donez si io o pana folosita @offtopic: poti s-o pui mai bine la paketzel cu humbuckerul pe care mi l-ai donat mie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
serban Posted December 2, 2005 Author Share Posted December 2, 2005 @ radu(nothin) - esti prea dragutz multumesc tuturor pentru sfaturi ... prima optiune ramane crybaby-ul, sa vedem unde gasim asa ceva . urmeaza indeaproare ideea unui toc (are doua huse), un baby marshall (pacat ca nu se fabrica pe roz ) ) si eventual dozele ... daca stau sa ma gandesc, daca-i luam doze si o aparatoare neagra de strat, l-am ajuta sa isi customizeze rockwoodul, ca sa o aiba de chitara secundara fara sa-i fie rusine . va multumesc din nou tuturor Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Salut Cred ca un set de chei Schaller ar prinde bine la Rockwood LX250G .Sau un comutator profi de Gibson LP , punctul cel mai slab al lui Rockwood. Dar cel mai bine ar fi 12 garnituri e corzi ( minim pentru un an asta ar fi dorinta mea ).Caci poti sa ai procesorul "cel mai mai" nu ai corzi noi poti sa uiti orice fel de ton . Zice-se ca Piramyd tin mai mult de o luna dar sunt mai scumpe.Oricum pentru un chitarist vine bine intodeauna un set de corzi.Daca nu castigi destui bani cu muzica nu ai bani nici de corzi si nu ajuta nici un procesor.La un mini studio ai 6 chitari plus chitari bass si acustice, dai un salar mediu pe economie doar pe corzi . Asta ar fi ceva OK caci eu de exemplu greu dau bani pe corzi cand de aceiasi bani pot lua altceva , si atuncea nui ton ( timbru). DAdario par corzi decente.Dar trebe sa te interesezi ce grosime de corzi prefera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sihaya Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Guys multam, curand vine ziua iubitului meu si el are un Fender Squier si este foarte pasionat de blonda lui (este de culoare galben - galbenus de ou - mustar) suna chiar bine, are si o formatie acum ..... si chiar nu stiam ce sa ii cumpar, mi-ati dat cateva idei grozave, desi cred ca cel mai bine ma duc in Muzica si decid acolo. Multumesc mult oricum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts