www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Chitara cosmarurilor noastre(chitari urate)

Recommended Posts

Posted (edited)

hold on there...nu m-am legat de compozitia lui prince, ci doar de chitara aia uber-gay

Edited by _Theo_
  • Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest MrJackson
Posted

Io sunt mort dupa Prince ca chitarist... l-am vazut o data pe VH1 si m-a dat pe spate :)

Guest anghelescu
Posted

powerpuff guitar :)

go go powerpuff :)

Guest DoomShadow
Posted

LoL Estebe ce ii urat la chitara aia ???? :-? mie mi-ar place sa o am :)

Posted
vorbesc de chitari - reghinul nu intra deocamdata in aceasta categorie :(
...hmmm...that's wrong, you know...? :) recunosc faptul ca Irisurile astea noi d la Hora arata k drecu'... :) si in general chitarile d la Reghin sunt facute cam din topor asa...da' au si romanii nostrii niste copii d Stratocaster chiar fainutze...cel putin alea p care le-au lucrat cu americanii... :)
Guest Broken
Posted

Nu cred ca se poate spune : " Chitara aia e urata ! " , Gusturile difera ... Atunci cand o chitara este cu adevarat urata , e cand nu mai merge :) , parerea mea (Sper sa nu fii spart topiku :) ) P.S sry de off-topic , ROCK ON !! :)

Guest Broken
Posted

stai linistit , le-am vazut , dar nu poti sa ii spui unui pusti de 5 ani , ca o chitara in forma de masina de curse e urata , ca 80% lui ii va placea :)

Posted

daca era un forum pentru pusti de 5 ani puteai sa pui si un ***** in forma de masina de curse ca nu cred ca-si dadeau seama, si poate le placea cel putin 80%.

dar 'din pacate' asta e un forum pentru chitaristi, mai mult sau mau putin cunoscatori, dar cred ca oricine cu capu pe umeri isi da seama ca unele chitari sunt frumoase doar in vitrina sau agatate de perete. ruoc! :)

• 3 weeks later...
Posted

Ce aveti mei cu chitarile cu coarne ascutite. Ibanezurile din seria RG sunt chiar faine.

Si alea transparente arata ok, mie mi-ar place una. Vor fi diferite putin la sustain probabil...

Eu am IRIS reghin - zicea careva ca is urate - totusi arata exact ca un Fender Strat putin altfel colorat... ce e asa urat? (Probaibl unele is colorate ca dracu... al meu e negru tot)

Ca look, nu imi plac Telecasterele deloc. Si sincer sa fiu nu imi place forma de les paul...

Guest EPSYLON_CURSE
Posted

Ce fel de doze au chestiile alea?

Guest EPSYLON_CURSE
Posted

E chiar foarte interesant instrumentul. Multumesc de lamurire.

• 1 month later...
Guest JordyLaForge
Posted

am cules si eu cateva modele interesante. Printre ele e si prima chitara Rickenbaker, cred ca e usor de identificat...

post-1944-1172635434_thumb.jpg

post-1944-1172635489_thumb.jpg

post-1944-1172635563_thumb.jpg

• 1 year later...