horica Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Sunt din noiembrie 2002 din cadrul festivalului de blues Bluzau.Iti las un link.. cu o alta voce buna, buzoiana ce canta cu mare daruire piese grele .. http://www.youtube.com/watch?v=2DjOKX0VV2g...re=channel_page dap,super bine edi antochi apare si intr-una din inregistrarile la care faceam eu referire...oricum,excelent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest costi iorga Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Trupele/artistii care interpreteaza coveruri in concerte platesc drepturile de autor aferente autorilor pieselor respective? Pe disc e clar ca nu scapa de taxa, dar live? Banuiesc ca platesc la fel de multe drepturi de autor ca si cei ce-si descarca muzica, filme si soft de pe Pirate Bay! "Don't throw rocks if you live in a glass house" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reckless Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 zah band of coverz http://www.trupadeacoperire.ro/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest costi iorga Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Costi, Pirate Bay functioneaza in perfecta legalitate. Cei care canta coveruri primesc un onorariu, deci fac bani pe munca altora. Userii Pirate Bay nu cred ca platesc nimanui drepturi de autor. La fel ca userii altor torrent-bays. Cei care canta coveruri fac bani pe munca lor (doar canta, nu?). In contextul in care se canta coveruri (in special baruri/cafe-concert/restaurante) cred ca nu e neaparat necesar sa se plateasca drepturi de autor, cu atat mai mult cu cat anumite coveruri - in anumite interpretari - nu mai aduc nici pe departe cu produsul de la care au plecat (aici depinde totul de maiestria interpretilor) On topic acum: exista mai demult in Tr. Severin o trupa extraordinara de coveruri, care canta seara de seara la Hotelul Traian. Cei mai buni ascultati de mine pana acum. Pe de alta parte, am apucat sa ascult Iris cantand coveruri la Forum in Costinesti (cu Nutu Olteanu executand un impecabil "Ain't talking bout love" si cu Bittman inainte de a se fi prostit) si au fost extraordinari! Din pacate am pierdut de mult legatura cu ce se intampla cover-related in Ro la ora actuala, dar mi-ar placea sa stiu ca mai sunt muzicanti care invata muzica de la maestri, silindu-se sa-i copieze si sa-i reinterpreteze mai apoi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Auziti, bre? Da' afara cum e? Il obliga cineva pe lautarul de carciuma sa plateasca drepturi de autor? Si cat? Raspunsuri documentate, va rog! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mircea19 Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 DREPTURILE DE AUTOR SUNT PLATITE DE LOCAL... Link to comment Share on other sites More sharing options...
onrewind Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 dar.. cui sunt platite? cine tine evidenta pieselor cantate? ii da cineva bani lu nicu covaci ca a cantat rapa in cismigiu si a primit o bere? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovele Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 pai nu este nici sait si nici filmare ...o sa avem primul concert pe 30 luna asta la petrosani ... Va asteptam si prin Cluj si chiar imprejurimi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Trupele/artistii care interpreteaza coveruri in concerte platesc drepturile de autor aferente autorilor pieselor respective? Pe disc e clar ca nu scapa de taxa, dar live? Un raspuns scurt: NU Nu confunda remixul sau utilizarea inregistrarilor originale in loop-uri sau texturi cu ceea ce facem noi atunci cand facem un cover live. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest freejoy Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Am fost in London pub si am vazut o trupa de coveruri care face intr-adevar atmosfera " Alin Pascal Band".Solistul e un nebun dupa muzica iar restul baietilor sunt ceas....ii recomand cu caldura!!!! aici ii puteti gasi pe baieti :www.alinpascal.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
TDR Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 (edited) O alta trupa care canta numai coveruri sunt Over Band din Galati mie mi se par foarte buni , stiu ca nu e cel mai bun cover dar va asigur ca baietii fac o treaba foarte buna Edited July 15, 2010 by TDR Link to comment Share on other sites More sharing options...
johann Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Trupa Life on Mars http://www.myspace.com/trupalifeonmars http://www.facebook.com/pages/Trupa-Life-On-Mars/131281683581851 http://www.youtube.com/watch?v=gXOMtgpounA&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnalogSound Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Publika - si pentru coveruri si pentru piesele originale - coverurile suna ca acolo...iar piesele originale suna ca ei. Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest seven Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 De ce nu zice nimeni nimica de , Domination ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raivotar Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 Ei bine, nu stiu cum poti defini conceptul de "cea mai buna trupa de coveruri", caci factori si criterii ar fi o multitudine, insa am foarte multe feedbackuri bune despre trupa POPAS. Sunt super profi, fac evenimente brici si dpdv tehnic, aspect, voci, instrumentisti, sonorizare, lumini...foarte misto! Ma ocup si cu organizarea de event-uri, asa ca am lucrat mult cu ei. Clientii foarte multumiti, iar eu merg foarte mult pe recomandare si pe parerea lor. Acum vad ca au inceput sa iasa in fata pe la TV cu un clip nou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raivotar Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 Ei bine, nu stiu cum poti defini conceptul de "cea mai buna trupa de coveruri", caci factori si criterii ar fi o multitudine, insa am foarte multe feedbackuri bune despre trupa POPAS. Sunt super profi, fac evenimente brici si dpdv tehnic, aspect, voci, instrumentisti, sonorizare, lumini...foarte misto! Ma ocup si cu organizarea de event-uri, asa ca am lucrat mult cu ei. Clientii foarte multumiti, iar eu merg foarte mult pe recomandare si pe parerea lor. Acum vad ca au inceput sa iasa in fata pe la TV cu un clip nou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Damian Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Metallica Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Iris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TrupaPublique Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Trupa Publique- muzica anilor '70, '80, '90, dar si piese autohtone LIKE us on facebook: http://www.facebook.com/pages/Trupa-Publique See you! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Sorry, this page isn't available The link you followed may be broken, or the page may have been removed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiaR Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 (edited) Trupa Popas. Sunt super ok. I-am vazut la cateva evenimente. Foarte profi si talentati. Si au un show foarte interesant. www.popasmusic.com Edited July 27, 2014 by MaiaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Cam asa se canta un "cover" Marc Martel @ Mercurotti canta atat Pavarotti cat si Mercury https://www.youtube.com/watch?v=8sXLwLRXkEs#t=154 Queen Extravaganza - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posho Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 (edited) Cam asa se canta un "cover" Marc Martel @ Mercurotti canta atat Pavarotti cat si Mercury https://www.youtube.com/watch?v=8sXLwLRXkEs#t=154 Queen Extravaganza - Yep, cam asa zic si eu. Daca te-atingi de o asemenea bucata o faci exact, dar exact ca pe disc. Nenegociabil! La bucata asta am o singura problema: aud ceva pe disc dar Brian May spune altceva. Ambele variante suna "plauzibil" dar e diferenta intre ce face/se aude la el aici la minutul 2:47 si ce arata mai apoi, minutul 0:26 Edited October 11, 2014 by Posho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts