www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

johann

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

10 Good

About johann

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

6,555 profile views
 1. Salut, Vand pedala din titlu/link, este premium pentru bass, este noua, doar am testat-o, acesta este si motivul pentru care nu pot lasa mai mult de 800lei. https://www.thomann.de/ro/aguilar_tlc_compressor.htm?ref=search_prv_7
 2. johann

  vând Shadow Sh951 Double Bass Pickup

  180 de lei
 3. Salut, Vand TCElectronic BodyRez for Acoustic, pt cine nu stie e o pedala care aduce chitarii acustice preluate prin cablu sunetul ei natural care ar fi captat de un microfon bun pus in fata cutiei de rezonanta. E nou nouta, cutie, garantie, tot, am luat-o saptamana trecuta. De ce o dau...am luat-o special pentru un concert pe care l-am avut saptamana trecuta unde am avut nevoie, mai fac si din astea ...a meritat intrutotul, live face o mare diferenta si da chitarii viata. Am dat pe ea 430 lei...va astept cu o oferta de pret.
 4. Salut! Vand reverbul de la Marshall, are 6 tipuri de reverb, multe setari...sigur gasesti ceva sa iti placa, asa am facut si eu. Functional e perfect. Estetic, ...rock!
 5. Salut! Vand tunerul boss tu-2. Functioneaza perfect, dar nu mai am loc in pedalier. Estetic, este...vezi poza. Mecanic, surubul de la clapita de baterie merge f greu, deci daca vrei sa treci de la alimentator la baterie in fiecare zi...o sa te oboseasca. Eu l-am folosit doar in pedalier, deci cu alimentator, asa ca nu am folosit asta.
 6. johann

  vând [EXPIRAT] Demeter Compulator

  salut, nu vreau sa fiu out of topic, dar am avut g strings si boss...si nu e diferenta, din contra, iar diferenta de pret e imensa nu sunt nici pe departe fan boss, dar parca nu e nici cum se spune, incearca sa probezi unul e tru celalalt nu, asta poate conta in functie de rig am avut si compulatorul, spor la vanzare!
 7. johann

  vând Pedale / Mesa Head+Cab

  man, mesaje nu poti sa primesti, la mail nu raspunzi...cum vrei sa facem
 8. johann

  vând Amt Ss-20

  Pret: 650 lei Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Functional 10/10 Estetic 7/10
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.