gadjo Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 (edited) la ce inghesuiala o sa fie ma gandesc ca aia care si-au luat la tribune sunt extrem de norocosi. pierd ceva din atmosfera de multime dar pot respira btw. la fel am patit si eu cu 250 si 180. acum nu mai e nimic. ramane de cautat la speculanti desi mi-e sila de. Edited July 16, 2008 by gadjo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 (edited) Am reusit sa iau bilet la tribune. Acolo vroiam, la Gazon A/B n-am vazut ,cred ca s-au facut masinatiuni. Oricum, eu mi-am atins scopul, asta daca mai si ajunge evident. Oricum mare porcarie... P.S. = Eu am la Gazon A totusi. Acolo va fi omor Edited July 16, 2008 by Alex Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 F5 ... F5 ... F5 ... ahhhhhhhhhhh upee bilet in tribuna ; in sfarsit pot sa ma culc ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stradivarius Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Cam aiurea treaba cu biletele astea. Si eu incerc de ceva vreme si nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Inca mai incerci ? E sold out, sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 ramane solutia cu bulangiii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jules Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 going emo.. any minute now.. waaaaait for it waaaaait for it.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest element Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 (edited) Pfff si eu am dat ca disperatul, intai ma uit la el "server not responding" zic "ba da-o dracu, acu' mi-a cazut reteaua, incerc pe alt calculator". Bag in router alt calculator, apre doar prima pagina, dau click pe metallica nimic, intru de pe tel pe wap...nimic. Ma duc la un vecin intr-un minut...nimic. Bineinteles, bag/scot cele de rigoare, mai incerc la mine si tot asa, vad ca mai sunt doar la 180 si 250. Eu mai mult de 100 de lei n-am bani sa sau, la bijnitari nu le fac profit nici sa mor (BTW pe okazii se vand bilete la de 2-3-4 ori pretul, mi-e sila de astia), god damn it, pacat dar...fucka-se. Macar am apucat judas si vad iron maiden... Edited July 17, 2008 by element Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 ma .. acum se gasesc bilete la tribuna dar trebuie card. un aspect pe care eu in graba mea nu l-am sesizat. my bad dar ce s-a intamplat cu plata ramburs si curier? sincer n-am ajuns vremea cand sa am incredere in plata cu card pe net la noi cand vecinii mei de retea inca fac manevre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest element Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 probabil ca la cat de mare este cererea nu vor sa se mai complice cu riscul de a nu ridica cineva coletul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest denise Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 mnoh dati pace ,eu zic ca sa nu le facem jocul la bisnitari asa cum nu le faci nici cei de pe metalhead,ne adunam toti care nu avem bilete acolo in fata stadionului cand suntem mai multi si vedem pe unu cu bilete la bisnita i tragem o mama de bataie si luam biletele,asta e singura solutie parerea mea alfel zic ca o sa ramanem toti afara .Si tin sa spun in gura mare ca myticketul e de *** nu inteleg cum cineva o luat alea 1000 de bilete ca eu si inca 5 care se chinuiau sa intre pe site nu am putut 3 din cluj si 2 din buc si aia o dat 1000 de bilete:-o cum ?aici ceva e putred cu toata lumea cu care am vorbit nu ii merea deloc eu am reusit sa intru pentru cateva secunde si dupaia iar eroare ...sa va ieie mama dracului cu my ticketu vostru ,specula deaici o inceput inca de la organizatori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 porcaria organizatorilor inceput de la alegerea locatiei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 denise, pe la un 1 a inceput sa mearga site-ul (greu, dar totusi a mers) deci cativa si-au luat bilete atunci, inclusiv eu (tocmai a venit, ce rapizi au fost). Dar nu inteleg cand s-au dat cele de la Gazon A si B. In prima secunda cand s-a incarcat siteul Gazoanele erau deja sterse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest element Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 denise, pe la un 1 a inceput sa mearga site-ul (greu, dar totusi a mers) deci cativa si-au luat bilete atunci, inclusiv eu (tocmai a venit, ce rapizi au fost). Dar nu inteleg cand s-au dat cele de la Gazon A si B. In prima secunda cand s-a incarcat siteul Gazoanele erau deja sterse. Exact! Eu am reusit sa intru de la 12 jumate (doar odata ca refresh sau altcevaa nu mai vroia) si scria cu rosu ca s-a dus stocul si ca vor fii puse in magazine de pe 11 iunie (o fii fost mesajul vechi) @denise, este o problema in "plan", daca suntem de exemplu 7 si luam doar 3 bilete ce facem? O "dam" parte-n parte intre noi ? Mai era o varianta de stat la coada la mall de dimineata ca sclavii si pe unde mai e diverta, dar plm eu cel putin am o demnitate in halul asta de disperat nu am ajuns... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest element Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 http://www.myticket.ro/ro/stiri/154/bilete...yticket.ro.html Aicea zice ca le-ar fii fost flodata pagina cu metallica, dar in rest totul functiona. Bullshit! Deja mi-a greata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nirvana1 Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Credeam ca organizatorii au ceva in cutia craniana ... se pare ca nu au. Deja ma gandesc cum o sa respir eu la gazon A. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nirvana1 Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 A aparut adevaratul cover pentru "death magnetic". coffin style se pare http://www.metallica.com/index.asp?item=601021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin N Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 (edited) mda,...cum a zis alex...coperta aia era doar un fake... uitati coperta adevarata da...acu vad ca cineva deja mia luato inainte ) Edited July 17, 2008 by metal_messiah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nirvana1 Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 scuze frate am fost eu un pic mai rapid....da oricum am vazut mai multe cover art-uri false. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nosferatu Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 am si eu o intrebare...putem veni cu camera video?:| ca sa stiu daca mi-o iau cu mine sau nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Teoretic nu, dar de ce sa te complici ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
comanel Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Desi viata mea sexuala e destul de buna (ca sa nu ma credeti un frustrat), nu pot sa nu sesizez asemanarea copertii albumului cu un organ reproducator feminin... evident.. al unei tipe certate cu epilarea inghinala... p.s. cat urasc cuvantul "inghinal"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nirvana1 Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Desi viata mea sexuala e destul de buna (ca sa nu ma credeti un frustrat), nu pot sa nu sesizez asemanarea copertii albumului cu un organ reproducator feminin... evident.. al unei tipe certate cu epilarea inghinala... p.s. cat urasc cuvantul "inghinal"... mda e interpretabil ...dar eu tot ca sicriu il vad Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 cretin titlul.. coperta cu sicriul e ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Maine e ziua. Ne vedem acolo ? Cine are gazon A sa ridice un membru (oricare) si sa propuna un semn de recunoastere sau ceva ... Eu sunt unu cam gras si cam pletos. Poza din avatar e putin outdated si nu mai am barba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 (edited) gazon a uite si poza recenta PS: ma recunoasteti dupa oua ))))))) Edited July 22, 2008 by felix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 tu esti urat. nu vreau sa te vad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Ha ! O sa ma uit de sus la voi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 tu esti urat. nu vreau sa te vad. pai n-o sa ma vezi ca esti mic si oricum n-o sa vezi nimic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 bineee altcineva ? Eu si colegul Baumwolle (aka bumbacul) ne intalnim la Biserica Sf Elefterie la ora 19.00. Cine mai doreste cine mai pofteste .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts