Guest hututui Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 constat ca pe zi ce trece, calitatea posturilor creste si ma bucura lucrul asta. Bravo dom'le, bun forumul asta. (scoasa asha, din putzul gandirii! ) O albinutza mica, mica... asteptam piese cantate la chitara si de "albinutza" ta. misto ideea. sa iti traiasca scuze daca sunt offtopic
John Petrecce Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 constat ca pe zi ce trece, calitatea posturilor creste si ma bucura lucrul asta. Bravo dom'le, bun forumul asta. (scoasa asha, din putzul gandirii! ) asteptam piese cantate la chitara si de "albinutza" ta. misto ideea. sa iti traiasca scuze daca sunt offtopic La care 'albinutza' te referi?
Guest nico Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Multumesc pentru urare, Hututui... Dar albinutza mea din avatar (de fapt e baietel) are doar 12 zile si va mai trece multa vreme pana va canta (daca va canta!)
Guest spyked88 Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 acoustic blues... spyked_key_to_the_highway.mp3
Guest Jaymz Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 O melodie iesita din joaca, believe it or not (dar veti crede) negativul e facut in exclusivitate in fruity loops accept pareri, sugestii ... daca va place cuiva piesa ne vom gandi sa o refacem si sa o inregistram si pe instrumente reale, punem si voce etc. pana atunci, melodia in sine e putin banala, un pic de hardcore funk cred dar accept orice idee venita din partea oricui pentru a mai insufleti piesa .. momentan e doar o joaca Si o varianta mai veche si mai rapida, care o fi mai buna Conflict___Rezidual__Demo_.mp3 Conflict___Rezidual__Fragment_122bpm_.mp3
Guest Jaymz Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 A mai aparut si varianta 2 de demo full a piesei, usor modificata ... Conflict___Rezidual__Demo_Varianta_2_.mp3
John Petrecce Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 O melodie iesita din joaca, believe it or not (dar veti crede) negativul e facut in exclusivitate in fruity loops accept pareri, sugestii ... daca va place cuiva piesa ne vom gandi sa o refacem si sa o inregistram si pe instrumente reale, punem si voce etc. pana atunci, melodia in sine e putin banala, un pic de hardcore funk cred dar accept orice idee venita din partea oricui pentru a mai insufleti piesa .. momentan e doar o joaca Si o varianta mai veche si mai rapida, care o fi mai buna Parerea mea: i-mi place prima varianta (sincer). Insista pe ea!
John Petrecce Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Stiu, nu-s in stare.Asta e. La chitara mai merge... da' cu vocea... i don't know...
cearny Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Seamana cu Manfred Mann modern (=>2004)...interesant
Cosu Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Bai tata e meseriasa piesa. 'ti-ar electroul sa iti fie
jules Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 multumim.. multumesc.... ne faci sa ne simtim tare miiiiici ma bucur ca nu ne mai tii in intuneric in legatura cu ce 'faci', at least from time to time i'll go hide now..
michel2233 Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 ..... p.s. un mare om a spus odata: "idei putine si fixe" (sper ca s-a reparat definitiv linkul) p.s.2 ascultati melodia in casti Tocmai am p.s.2 ... ehh ... ma vad nevoit acum sa-ti laud melodia ca de .... e cu dedicatie, cadou .. nu se discuta un cadou nu? ... hai .. ca ti-o laudam oricum. Am mai discutat cu tine despre genul acesta de muzica asa ca-mi cunosti parerea .. nu te lasa! Si hai primeste si tu un gand bun din partea mea .. chiar de langa turnul din intersectia sibiu - drumul taberei (bun de studio locul ala) ...
John Petrecce Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Fac apel la intelegerea voastra!: Sa mai puneti si piese < 3mb ca peste nu le pot descarca...
Guest dmc Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 (edited) inca oleaca de blues Edited February 24, 2006 by dmc
Killahead Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Fac apel la intelegerea voastra!: Sa mai puneti si piese < 3mb ca peste nu le pot descarca... Mai John, si tu esti culmea...
Guest spyked88 Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 nu ştiu cât de bine a ieşit, dar cel puţin m-am distrat... riffsjohn, i-am scăzut din bitrate, aşa că are doar puţin sub 3MB. sper să nu fii dezamăgit. spyked_black_night_first_shot.mp3
Guest hututui Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 dedic aceasta melodie lui michel si lui jules, doi useri care formeaza o categorie aparte si foarte deschisa pe acest forum. sper sa ramaneti la fel de frumosi si deschisi si in alte vremi mai bune.. p.s. un mare om a spus odata: "idei putine si fixe" (sper ca s-a reparat definitiv linkul) p.s.2 ascultati melodia in casti felicitari pemtru piesa. e belea de belea. sa ai idei multe si bune in continuare
Guest nico Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 (edited) Cineva ar putea spune ca nu e cine stie ce, sau ca nu e dificila, sau... dracu' stie... dar despre cat sentiment e in bucatica asta numai Saint Joe ar putea vorbi... Tears_in_the_rain.mp3 Edited February 25, 2006 by nico
Guest spyked88 Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Nice work. Nu ştiu cât de dificilă e, dar e printre puţinele lui melodii care îmi dau un feeling aparte.
Guest hututui Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 (edited) mai postez o piesa, din vremea cand nu ma complicam in carnati WHY.mp3 Edited February 25, 2006 by hututui
Guest spyked88 Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 (edited) Am promis (ce-i drept, mi-am promis în primul rând mie) că o să lucrez la o melodie mai veche de-a mea, Ol' Jack. E mai calmă de felul ei şi nu are pretenţia de a fi super gândită, ci doar... ceva ce îmi place prin simplitate. Mici lipsuri sunt pe ici-colo, but nobody IS perfect. Versuri aici: http://www.deviantart.com/deviation/16120826/ Şi ca să folosesc o metodă recomandată de profesoara mea de franceză, vă mulţumesc pentru ascultare . spyked_ol_jack.mp3 Edited February 25, 2006 by spyked88
Guest Baumwolle Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Am cam intarziat si eu cu comentariile pieselor...Gomen nasai... Jaymz, am ascultat doar prima varianta a demo-ului tau, nu e rea deloc ideea, dar imi pare netermintata.Sunetul e cam prea sintetic si monoton...Ar fi tare frumos sa faci si o varianta cu voce... Glass, hai ca asta mi-a placut... Te-ai cam zgarcit la variatie totusi, puteai sa bagi o rupere de ritm, ceva... Dmc, chiar eram curios unde ai disparut cu bluzele tale...Uite ca ai revenit!Superb, absolut superb... Bibi, e clar, iti trebuie (si) alte porecle ...In ceea ce priveste "Black Night", chitara ti-a iesit foarte misto, insa vocea...ei bine, de data asta n-a vrut... Bravo! "Ol' Jack" e foarte reusita!Felicitari! Un Om, great job! Hututui, ultimul, dar nu cel din urma ... Mi-a placut tare mult piesa ta, are un feeling special... Felicitari!
valdostana Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 dedic aceasta melodie lui michel si lui jules, doi useri care formeaza o categorie aparte si foarte deschisa pe acest forum. sper sa ramaneti la fel de frumosi si deschisi si in alte vremi mai bune.. p.s. un mare om a spus odata: "idei putine si fixe" (sper ca s-a reparat definitiv linkul) p.s.2 ascultati melodia in casti MISTO DE TOT!
Guest Raskolnikov Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 inca oleaca de blues Bine cantat DMC. O mica sugestie: ar suna mai bine daca ai face sound-ul mai putin agresiv si cu un pic de ecou, asa de dragul lui Peter Green.
Guest dmc Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Bine cantat DMC. O mica sugestie: ar suna mai bine daca ai face sound-ul mai putin agresiv si cu un pic de ecou, asa de dragul lui Peter Green. ms mult. observatia asta o facut-o si cearny. am adaugat deja oleaca de reverb.
Guest Sheriff Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Fiinda n-am mai trecut de mult p-aci m-am hotarat sa postez o prostioara trasa azi cand am reusit sa descopar un ton care mi s-a parut interesant. BT-ul e inregistrat de mine, tema e (aprostimativ) aia de la "Throwin' it all away" a lui Zakk Wylde. Dati si voi cu rosiile de rigoare throwin_it_all_away_impro_.mp3
Mr.Fritz Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Una bucata EVH (parca ) Auditie placuta EVH.mp3
Recommended Posts